Cumali Çevik 25 Ocak 2021 Paylaş 25 Ocak 2021 Merhabalar herkese forumda yararlı bilgiler veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.Gecen hafta 2006 2.0 TDCİ otomatik Mondeo aldım.Yol bilgisayarında D N P ve manuel 1 2 3 gösteriyor ama D de giderken vitesin kaçta olduğunu göstermiyor,soldaki düğmeye 5 sn basılı tutup sıfırladım ama yine aynı,nasıl cozebilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 25 Ocak 2021 Paylaş 25 Ocak 2021 Cumali Çevik yazdı: Merhabalar herkese forumda yararlı bilgiler veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.Gecen hafta 2006 2.0 TDCİ otomatik Mondeo aldım.Yol bilgisayarında D N P ve manuel 1 2 3 gösteriyor ama D de giderken vitesin kaçta olduğunu göstermiyor,soldaki düğmeye 5 sn basılı tutup sıfırladım ama yine aynı,nasıl cozebilirim. D de iken göstermez. Sağa manuel moda çektiğinizde kaçıncı vites olduğunu yazar. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Ocak 2021 Paylaş 25 Ocak 2021 Biraz sürünce kaçta olduğunu az çok anlıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Ocak 2021 Paylaş 25 Ocak 2021 Mehmet Pınar yazdı: D de iken göstermez. Sağa manuel moda çektiğinizde kaçıncı vites olduğunu yazar. sanki gösteriyordu ya kullandığım otomatiklerde görüyordum diye hatırlıyorum mondeo damı yok acep? Yorum bağlantısı
Özkan Avcı 25 Ocak 2021 Paylaş 25 Ocak 2021 (düzenlendi) MK3 kasalarda vites D konumunda iken kaçıncı viteste olduğu yazmaz. Sadece konumunu gösterir. Vitesi manuel moda aldığınızda gösterir. Bazı araçlarda kaçıncı viteste olduğunu bilgisi D konumunda iken de görünebilir. 😊 25 Ocak 2021 tarihinde Özkan Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 25 Ocak 2021 Paylaş 25 Ocak 2021 Benim Talisman da D konumunda hangi viteste olduğunu göstermiyor.Normal yani her araç göstermiyor. Yorum bağlantısı
Cumali Çevik 25 Ocak 2021 Yazar Paylaş 25 Ocak 2021 Mehmet Pınar yazdı: D de iken göstermez. Sağa manuel moda çektiğinizde kaçıncı vites olduğunu yazar. Evet öyle manuelde gösteriyor ben d de iken de gösterir sanmıştım herkese teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts