Umut Taşlı 25 Mart 2022 Paylaş 25 Mart 2022 Furkan Sumer yazdı: Bahsi gecen siteyle 3 ya da 4 kez urun temini konusunda anlasmazlik yasadim. Sansima mi artik bilemiyorum her seferinde karsima ilgili temsilciler cikti. Saticiya ulasma konusunu temsilcilere biraktigimda islerim daha kolay halloluyordu. Bir iki kez tartisma sonucu, özür niyetine cikolata kazanmisligim var.. 😂 Cicek, celenk, kolye gibi kisiye ozel ürünleri temin etmede oldukca basarili bir site. Kupon kullanarak, arac icin sadece bir kez urun aldim onlar da kapi eşikleriydi. Hizli ve saglam geldi.. konudan bağımsız, görünce aklıma geldi, bu arkadaş bayağı aktifti ya niye yasaklı diyor? konuyla ilgili, çiçeksepeti'nden aynı tamponu, aynı satıcıdan 2 defa aldım, 2 defa kırık geldi, 2 defa iade oldu. aradılar, yazdılar kupondu vs diye, lanet olsun ne yaparsanız yapın dedim, inatla süresiz kupon tanımlayacağız dediler. dün bahçe için mama alırken baktım çiçeksepeti avantajlı, mecbur girdim ama süresiz kupon enflasyona yenik düştü herhalde, yerinde yeller esiyordu. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Benim de kuponuma yatmışlardı, üzerine düşmemiştim. Demek ki bilinçli yapıyorlar. Bu arada kuruyan çiçek dediğim şey bonsai ağaç. Kırmızı - yeşil yaprakları var. Neden kuruduğunu anladım. Yapraklarına da su tuttum spreyle, belki canlanır diye. Ve ne göreyim, yapraklarını kırmızı sprey boya ile boyamışlar Allah bildiği gibi yapsın o esnafı da! 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Umut Taşlı yazdı: konudan bağımsız, görünce aklıma geldi, bu arkadaş bayağı aktifti ya niye yasaklı diyor? Abiler bazen kardeşlerinin elindeki telefonu kafaları dağılmadan ders çalışabilmeleri için alır. Vakti gelince açarız yasağını. 4 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts