Ümit Türk 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 (düzenlendi) Araç içindekilerin verdiği tepkilere şok oldum. Tepki yok ortada 😊 https://www.instagram.com/reel/CJ6BtBVnHZd/?igshid=1dqnsbrrl9tse 13 Ocak 2021 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Yorum güzelmiş; Bu şey değil mi ya hayatım alt üst olurken hiç bir şey yapmayan ben.... 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Ümit Türk yazdı: Araç içindekilerin verdiği tepkilere şok oldum. Tepki yok ortada 😊 https://www.instagram.com/reel/CJ6BtBVnHZd/?igshid=1dqnsbrrl9tse Kağıtları elinden bırakmaması da ayrı bir güzellik 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Co pilot etrafı izliyor. Bunlardan rahatı... 😄😄 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 ralli eğitimde ilk anlatılanlardandır, ellerini kavuşturup bekleyeceksin, imkan varsa bacağın altına kadar kıstırılmalı, o sırada kollar acaip şekilde dışa açımaya çalışıyor, yaralanma sebebi. araç pasif güvenliğinin kaynak noktasına kadar korumalı yapıldığına güveniyor. en köütüü camdan içeri dal girme olasılığı. 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Cem Dilmen yazdı: Çay versen çay içecek neredeyse İki şeker atıp karıştırır da. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Çağlar Bayur yazdı: ralli eğitimde ilk anlatılanlardandır, ellerini kavuşturup bekleyeceksin, imkan varsa bacağın altına kadar kıstırılmalı, o sırada kollar acaip şekilde dışa açımaya çalışıyor, yaralanma sebebi. araç pasif güvenliğinin kaynak noktasına kadar korumalı yapıldığına güveniyor. en köütüü camdan içeri dal girme olasılığı. Çağlar abi, yarış aracı yapıldığında tosfed onay veriyor ve artık o şekilde muayeneye giriyor ya hani. Tosfed'e kayıtlı olmayan normal bir araba ile bu şekilde roll barlı, komple içi sökük şekilde muayeneye girsek geçebilirmiyiz ? Bi proje aracı yapmak istesek illa tosfed'e kayıtlı olup her yıl 1 defa yarışa girmemiz mi gerekir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Çağlar abi, yarış aracı yapıldığında tosfed onay veriyor ve artık o şekilde muayeneye giriyor ya hani. Tosfed'e kayıtlı olmayan normal bir araba ile bu şekilde roll barlı, komple içi sökük şekilde muayeneye girsek geçebilirmiyiz ? Bi proje aracı yapmak istesek illa tosfed'e kayıtlı olup her yıl 1 defa yarışa girmemiz mi gerekir? yarışa girerse tüv den muaf olur, girmemiş ise eklentilere bahane bulurlar ise geçmez. mesela emniyet kemeri belden bağlamalı olacaki, araç içinde halı olmaması kusur sayılmaz ama pedallarda kauçuk olacak gibi. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 Çağlar Bayur yazdı: yarışa girerse tüv den muaf olur, girmemiş ise eklentilere bahane bulurlar ise geçmez. mesela emniyet kemeri belden bağlamalı olacaki, araç içinde halı olmaması kusur sayılmaz ama pedallarda kauçuk olacak gibi. 5 nokta emniyet kemeri, yarış koltuğu, araç içine yapılan takla barınıngeçip geçmemesi önemli benim için. İlerde lazım olacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2021 Paylaş 13 Ocak 2021 kemer büyük ihtimal ile kalır burada ki tüv de Yorum bağlantısı
Recommended Posts