Ali Darbaz 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 Merhaba Cruze referanslarına göre klima basıncı (rölantide) 65 ile 98 psi arasında çalışırmış. Anlık ölçen bir obd programı ile bunu test ettim Kaçak yokmuş 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 Bu verileri edindiğiniz obd cihazı ve app acaba benim araçta da çalışır mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2021 Yazar Paylaş 9 Ocak 2021 Murat Sahın yazdı: Bu verileri edindiğiniz obd cihazı ve app acaba benim araçta da çalışır mı? 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 Ali Darbaz yazdı: Merhaba Cruze referanslarına göre klima basıncı (rölantide) 65 ile 98 psi arasında çalışırmış. Anlık ölçen bir obd programı ile bunu test ettim Kaçak yokmuş Car Scanner mı program Kaç tane uygulama denedim, en iyi çalışan bu Car Scanner Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2021 Yazar Paylaş 9 Ocak 2021 Mustafa Yanar yazdı: Car Scanner mı program Car scanner ile bağlandım. Realtime çalışıyor. Çok hızlı. Ayrıca arabanın başka değerlerinede bakabiliyorum. Çok hoşuma gitti. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 kaçak olsa idi obd den ölçmeden de anlardık Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2021 Yazar Paylaş 9 Ocak 2021 Çağlar Bayur yazdı: kaçak olsa idi obd den ölçmeden de anlardık Abi elime referanslar geçti, bende oyuncak gibi kurcalıyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 Ali Darbaz yazdı: Abi elime referanslar geçti, bende oyuncak gibi kurcalıyorum obd portundaki voltajı çok kullanma ecu deki transistör den duman çıkmasın 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 Çağlar Bayur yazdı: obd portundaki voltajı çok kullanma ecu deki transistör den duman çıkmasın Mondeo mk2 de sürekli takılıydı. Veri okumayı severim, senelerce problem olmadı. Mk5 te sıkıntı olur mu abi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2021 Yazar Paylaş 9 Ocak 2021 Çağlar Bayur yazdı: obd portundaki voltajı çok kullanma ecu deki transistör den duman çıkmasın Ab böyle diyon beni korkutup duruyon Bendeki harici elektrikle çalışmıyor . Ecu akü bitikse obd elektriğini kapatıyor. veri alamıyorsun. Böyle önlemleri var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak 2021 Paylaş 9 Ocak 2021 teknikte korku olmaz, yol yaptıkç alastik te bitecek diye evde mi kalalım? obd portuna bağlanma tek şekildir zaten haricisi olmaz, o port ihtiyaç halinde veri okunması için tasarlnamış bir düzenek, her an oradan bilgi alıp okumak ecuyu kızartıyor içerden , ipone da su geçirmez diye satılıyor ama cebine koyup tüm gün yüzersen cortluyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts