Ersen şahin 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Selamûn aleyküm arkadaşlar. Dün arabanın ampullerini değiştirirken farkettim hava filtresine giren borunun bi parçası yok buda şöyle bir duruma yol açıyor Araba dışardaki hava yerine kaput un içindeki havayı emiyor sıkıntı olurmu acaba Birde şöyle bir durum var aracın motor soğukken araç çok Atik oluyor motor ısınInca bu Atikliğini kaybediyor kaput un içindeki sıcak havayı emdiğinden dolayı olabilirmi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 (düzenlendi) Muhtemelen, hava ısındıkça emilen hava içindeki oksijen azalıyor bildiğim kadarıyla. intercooler ile soğutulur turbolu araçlarda. 5 Ocak 2021 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 LPG li herhalde? karışım ayarı yanlış oluyordur ısındığında. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Ersen şahin yazdı: Araç 97 vectra Turbo yok Araçta Onu gördüm, emilen havanın soğuk olmasının önemini anlatmak için örnek vermiştim. Yorum bağlantısı
Ersen şahin 5 Ocak 2021 Yazar Paylaş 5 Ocak 2021 Aracın ataklığındaki farklılıkta bu yüzden oluyor o zaman bir an önce halledeyim ben onu Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Kendiniz problemi cözmüşsünüz. Soguk hava iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak 2021 Paylaş 5 Ocak 2021 Debriyaj kaçırmaya başlamışsa da soğukken iyi tutar, ısınınca kaçırabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Mart 2021 Paylaş 13 Mart 2021 Tüm Vectra'larda o sorun klasikleşmiş. Zamanla düşüp kartelin altından gidiveriyor. Ya ustalar Hava Filtre Kutusunu söküp takarken acemilik yapıyor ya da parça hatalı. Kaç tane Vectra Kaputu açtım A - B - C hiç birinde orada ki Hortum yoktu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts