Çağlar Bayur 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Evimin akustik sistemini hangi katını 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart 2022 Yazar Paylaş 5 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: 1 yıldız verdim. Evimin akustik sistemini beceremedi ilgili firma. Madurum sadece villalara servisimiz vardır. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 hangi katını3.kat sadece villalara servisimiz vardır.Şato hizmetini silin kardeşim o zaman 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: 1 yıldız verdim. Evimin akustik sistemini beceremedi ilgili firma. Madurum Adresi yaz abi ben hallediverem Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 Mart 2022 Paylaş 5 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: Tesekkur ederim eklediginiz yorumlar icin. Tesekkur ederim, isim de yazmissiniz ama firma sahibi ben degilim. Onu yazmasak olurmu? Yorumu tekrar düzenledim. Bereketli işleriniz olsun. 😁 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 google adds işe yarıyor. epey çözdüğümü düşünüyorum. yüzde 300 fazla tık almışız geçen aya göre. iki kişi ulaştı web den bulduk vs diye. bütçe de öyle ciddi değil, aylı 350 tl gibi birşey oldu. farklı kaynaklardan araştırıp analizlere bakıp wix in doğrudan değiştirtmediği bazı ayarları yapabildim. içeriği de google nin görmeyi beklediği şekle epey yaklaştırmışım sanırım. aylık istatistiğe göre reklam kampanyamın başarı oranı yüzde 86 olmuş. yine maps üzerinden yorum yapanlar olur ise, memnun olurum tabi kıymeti büyük. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: google adds işe yarıyor kesilen fatura da ki artış ? 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: google adds işe yarıyor. epey çözdüğümü düşünüyorum. yüzde 300 fazla tık almışız geçen aya göre. iki kişi ulaştı web den bulduk vs diye. bütçe de öyle ciddi değil, aylı 350 tl gibi birşey oldu. farklı kaynaklardan araştırıp analizlere bakıp wix in doğrudan değiştirtmediği bazı ayarları yapabildim. içeriği de google nin görmeyi beklediği şekle epey yaklaştırmışım sanırım. aylık istatistiğe göre reklam kampanyamın başarı oranı yüzde 86 olmuş. yine maps üzerinden yorum yapanlar olur ise, memnun olurum tabi kıymeti büyük. Firma iyi ama web sitesi kötü yazacağım. 😄 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Mart 2022 Paylaş 27 Mart 2022 Firmayı görmesem de sahibini buradan tanıdığım için yorum yazdım. 😊 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Mart 2022 Yazar Paylaş 27 Mart 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kesilen fatura da ki artış ? bu proje ile alakalı bir iş sonuçta. ilk aydan birşey beklemek yanlış olur. 6+ ay demek lazım. Selim Bilgin yazdı: Firma iyi ama web sitesi kötü yazacağım. 😄 web sitesi çok kötü girip siz de bir bakın vs de bari. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Firmayı görmesem de sahibini buradan tanıdığım için yorum yazdım. 😊 sağolun var olun. 27 Mart 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2022 bir güncelleme yapayım, firmanın bulunabilirliği arttı. sistemin mantığını çözdüm ve sitenin optimizasyonunu yapmayı başardığımı düşünüyorum. wix ile olsa da bazı şeyleri içeriği düzelttiğimiz arabirimden değiştirmek mümkün, yeterki rehberleri okuyup uygulayalım. ayrıca düzenlemeleri yaparken özellikle bing arama motorunun, metirk rehberi en çok farkı yarattı. en az google nin kendi veri tabanı fayda sağlıyor ne saçmadır ki. aranan bilgileri bulmak imkansız gibi birşey. destek filan yok zaten. aylık 500 tl kadar bir bütçe ile sitenin bulunması ve tıklanması kolaylaştı gerçekten. iki sene öncesine göre aylık yüzde 400 ile yüzde 1000 arası trafik artışı oldu. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2022 tabi bu demek değil ki arada girip güzel yorumlar bırakmayasınız 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Kasım 2022 Yazar Paylaş 30 Kasım 2022 arkadaşlar kampanyamız başlamıştır, yorum yapana zeytin yağında indirim vardır 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: arkadaşlar kampanyamız başlamıştır, yorum yapana zeytin yağında indirim vardır Çekiliş varsa beğenelim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Kaç yoruma yağ hediye ondan haber et abi. Hallederük 😀 Evde zeytinyağı bitti Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Yağ kaç numara? 5 30 ise düsünebiliriz 🙄 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Kasım 2022 Yazar Paylaş 30 Kasım 2022 Alpay Sumer yazdı: Yağ kaç numara? 5 30 ise düsünebiliriz 🙄 yağ 10 numara hocam. Oğuzkan Erışık yazdı: Kaç yoruma yağ hediye ondan haber et abi. Hallederük 😀 Evde zeytinyağı bitti 1 yoruma 1 litrede 1 birim indirim hediye 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: yağ 10 numara hocam. 1 yoruma 1 litrede 1 birim indirim hediye Link alayım. Yorum atayım. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Sağlam paketleme, hızlı kargo. +rep Yanlış yere mi yaptım yorumu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts