İçeriğe Yönlendir

Web Sitesi için Puan Desteği

Doğan Arşiray

Recommended Posts

Doğan Arşiray

Arkadaşlar, ticaretin durumu ortada, bir an evvel kabuğumuzu yırtıp ciddi anlamda yurtdışına açılmak lazım. Ülkeye döviz getirmek lazım. Bu nedenle daha önceden yapmış olduğum marka sitemizi güncelledim, türkçe firma sitemizi ise yeniden yaptım. Eğer yazılara göz atıp hata bulursanız bana söylermisiniz? google maps üzerinde 5 yıldız bırakırmısınız? Görselleri ben hazırladım, yazıları da kendim yazdım. Kurta sormuşlar ensen neden kalın diye her işi kendim görürüm demiş.

www.elektrosonik.com.tr bahsettiğim sitenin adresi.  buna bakarsanız memnun olurum.

www.odeonacoustic.com ise tamamen yerli akustik panellerimizin marka sitesi. merak ederseniz diye.

https://www.linkedin.com/in/doğan-coşku-arşiray-4397b9109

bu da zatıalimin linked in adresi. marka tanıtımı için düzenlemiştim.

biraz satış yapsakta ayağımızı yerden kesecek bir S serisi Benz alsak artık... :D ilgili konulara yazamıyoruz başka türlü, çok eziyorlar forum, bildiğiniz gibi değil. @Furkan Avcı

• Beğen 14
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Darbaz yazdı:

site açılmadıki :D

neden açılmasın? bağlantıda sorun vardır.

Yorum bağlantısı
Ersev Kaya
(düzenlendi)

İmla kurallarına dikkat eden birisi olarak konu tam bana göre diye girdim sitelere.

Affınıza sığınarak:

Öncelikle çok fazla , ve ; var.

Ya da her zaman her yerde ayrı yazılır.

Hakkımızda

Geçen süre boyunca firmamız iş yaptığı sektörde güvenilir, bilgi sahibi, kaliteye önem veren bir kuruluş olarak tanınmıştır; (NOKTA) daima müşteri memnuniyetini ön planda tutarak; kaliteli malların üretimini yada ithalatını gerçekleştirerek ve pazarlanmasını sağlayarak tüm Türkiye'de bilinen başarılı bir üretici, uygulamacı ve ithalatçı konumuna gelmiştir.

Referanslar

"Aşağıdaki görsellere tıklayarak, önceki dönemlerde tamamlanmış, (ya da dan önce virgül olmaz) yada yakında tamamlanacak projelerimize ait fotoğrafları ve temel bilgileri inceleyebilirsiniz."

Kaliteli, uzun ömürlü, yüksek performanslı,TS EN13501-1 A2 ve B sınıfı yangın dayanımlı ve aynı zamanda iyi fiyatlı (ekonomik) kumaş kaplı akustik duvar ve akustik tavan paneli arıyorsanız, Odeonacoustic panellerini buldunuz.

Bir de yazılar çok ufak. Hem de çok.

tarihinde Ersev Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Nihat Palolu yazdı:

Ben bakmayayım, çok kusur bulurum 🙂

Ne güzel işte, siteyi geliştiririz hep beraber:)

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Daha önce iş ararken önünden geçip elektronik ile ilgili sanmıştım bu firmayı 

İmla yazım kurallarından pek anlamam Mapstan 5 yıldızı verdim hayırlı işler inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Dogan Arsiray yazdı:

neden açılmasın? bağlantıda sorun vardır.

Valla billaha açılmıyor. Vadafone net ile giriyoruz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

ben dodge journeye sonra da tiguan a yapmıştım... gayet başarılı oluyor ama uygulaması kolay değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bu kısımda telefonu alta alıp düzenlerseniz , web sitesini gezenter direk tıklayıp telefon edebilir.

Adres:

+90 312 3956006

Başkent OSB. Atatürk Bulvarı, No.11

Malıköy Sincan/ANKARA 06909

Alttaki adres barına tıklayınca hep anasayfaya geliyor. iletişim sayfasına gitmeli.

Her sayfada fontlar ve boyutlar ayrı telden çalıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)

bahsi geçen eksikliklerin çoğunu yapabildim.

tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Birde Elektrosonik yazısına çok hafif siyah gölge atarsanız , açık arkaplanlarda karışık bir görüntü oluşmaz. Açıkrenk arkaplanlarda iyi görünmüyor.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Erhan Doruk yazdı:

Birde Elektrosonik yazısına çok hafif siyah gölge atarsanız , açık arkaplanlarda karışık bir görüntü oluşmaz. Açıkrenk arkaplanlarda iyi görünmüyor.

açık renk arkaplan sadece ana sayfada var ve kontur orada çok iyi olmuyor. açıkçası gölge işini pek sevmiyorum. öneri için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Muhammed Orak

abi 5 dk ekrana baktım menü simgesini görmek için, mobil'de menü ortada kalıyor onu sağa ya da sola alırsan daha iyi olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Muhammed Orak yazdı:

abi 5 dk ekrana baktım menü simgesini görmek için, mobil'de menü ortada kalıyor onu sağa ya da sola alırsan daha iyi olur. 

mobil sürüm tam bir baş belası. bende bulamıyroum o münü simgesini malesef. eskiden daha da kötüydü. yinede bir daha deneyeceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Hayırlı olsun, niyet hayr akıbet hayr diyelim.

Bence amacı net belirleyip o amaca göre profesyonel bir şekilde bu siteleri yapmak lazım. Bu haliyle Google SEO vs. anlamında bir başarı getirmeyecektir.

Sektörü tam bilmiyorum ama sitede blog da olursa SEO'ya yönelik makaleler yazılabilir-yazdırılabilir.

Ürünler ebay, amazon gibi sitelere eklenebilir. Başta satış olmasa da merak edenler arayınca o sitelerde görürse olumlu imaj olacaktır.

Sektörde dijital anlamda başarılı bir rakip varsa onu taklit yöntemi de izlenebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Dogan Arsiray yazdı:

açık renk arkaplan sadece ana sayfada var ve kontur orada çok iyi olmuyor. açıkçası gölge işini pek sevmiyorum. öneri için teşekkür ederim.

Aslında Elektrosonik yazısı biraz aşağı inip ortalansa  daha iyi görünür gibi, iletişim sayfasında elektrosonik çok karışık görünüyor. Aşağı inerse koyu alanlara denk geleceği için olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selim Bilgin yazdı:

Bence amacı net belirleyip o amaca göre profesyonel bir şekilde bu siteleri yapmak lazım. Bu haliyle Google SEO vs. anlamında bir başarı getirmeyecektir.

Sektörü tam bilmiyorum ama sitede blog da olursa SEO'ya yönelik makaleler yazılabilir-yazdırılabilir.

Ürünler ebay, amazon gibi sitelere eklenebilir. Başta satış olmasa da merak edenler arayınca o sitelerde görürse olumlu imaj olacaktır.

Sektörde dijital anlamda başarılı bir rakip varsa onu taklit yöntemi de izlenebilir.

wix, seo anlamında ciddi bir rehber barındırıyor, onları takip ettiğinde epey yukarı taşınıyor site.

Erhan Doruk yazdı:

Aslında Elektrosonik yazısı biraz aşağı inip ortalansa  daha iyi görünür gibi, iletişim sayfasında elektrosonik çok karışık görünüyor. Aşağı inerse koyu alanlara denk geleceği için olabilir.

diğer sayfalardaki o boşluğa video klipleri gelecek diye boş bıraktım zamanında. sıkıştırınca video için yer kalmıyor.

Selim Bilgin yazdı:

kim yazacakki bloğu... sorun içerik oluşturmada zaten.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Dogan Arsiray yazdı:

wix, seo anlamında ciddi bir rehber barındırıyor, onları takip ettiğinde epey yukarı taşınıyor site.

diğer sayfalardaki o boşluğa video klipleri gelecek diye boş bıraktım zamanında. sıkıştırınca video için yer kalmıyor.

kim yazacakki bloğu... sorun içerik oluşturmada zaten.

SEO dipsiz bir kuyu, hazır bir sistemdeki rehberi uygulayarak üstlere çıkmak yüzerek Kıbrıs'a gitmek gibi. Tabi anahtar kelimelerdeki rekabet de önemli ama zor bu şekilde.

Blog için içerik üretenler var. İşin SEO vs. tarafını da katınca düzgün bir ajans ile çalışmak başta pahalı gelse de 2-3 seneye bayağı kâra geçirir muhtemelen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

İki web sitesinde firma adresi aynı değil. Birinde Temelli Malıköy, diğerinde Malıköy Sincan yazıyor.

Başkent OSB'yi insanlar sizin firma adınız sanabilir. Başkent Organize Sanayi Bölgesi yazsanız daha iyi olur.

Önce kısa firma ünvanı, altına tam ünvanınız onun altına adresi yazarsanız daha iyi olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...