Enes Kapar 27 Aralık 2020 Paylaş 27 Aralık 2020 94 Model Golf 3 aracımı restore ediyorum . Kaporta işleri bitti . Boyama atölyesine geçecek . Kafamda Candy Red'e boyatmak var . Normal boyamadan farklı teknikleri var mı ? İncelikleri vs varmıdır ? Boya yaptırdığım yerde yardımcı olurlar mı ? Örneğin : 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Aralık 2020 Paylaş 27 Aralık 2020 En iyi yorumu @Çağlar Bayur abi yapacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Aralık 2020 Paylaş 27 Aralık 2020 bu tip boyada vernik renkli alt katmanlar renksiz metalik. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2020 Paylaş 27 Aralık 2020 gerçek şeker boyanacak ise normalin 2 misli rakam çıkar, her renge ait baz renk de farklıdır. 1 Yorum bağlantısı
Enes Kapar 27 Aralık 2020 Yazar Paylaş 27 Aralık 2020 Emre Demir yazdı: boyacılar daha iyi bilir gibi Genişlet Boyacım bu tarz boya yapmış biri değil ondan önce buraya danışayım dedim . Yanlış bir hareket yapıp arabayı rezil etmek istemiyorum . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2020 Paylaş 27 Aralık 2020 işçilik te kesinlikle rakam yukarı çıkar, bir de boyacının istemedği bir ürünü alıp getiriseniz bir türlü tutmaz o boya, tüm malzeme çöpe gider baştan iyi ce anlaşmalı , üst katta akma yaparsa tüm panel sıfıra soyulup baştan başlar tüm işlem mesela, kolay bir işlem değil, nalburlarda bile baz boyasını doğru veeremeyebilirler vs. 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 27 Aralık 2020 Paylaş 27 Aralık 2020 Enes Kapar yazdı: Boyacım bu tarz boya yapmış biri değil ondan önce buraya danışayım dedim . Yanlış bir hareket yapıp arabayı rezil etmek istemiyorum . Genişlet abi bu arabanın trigeri nasıl senteye gelip sökülüyor , ben 1,6 söktüm bu farklı diyen ustanın yanından kaçmam gibi bir durum . daha önce yapan birine gidin 2 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 27 Aralık 2020 Paylaş 27 Aralık 2020 Enes Kapar yazdı: Boyacım bu tarz boya yapmış biri değil Genişlet "acemi nalbant yabancı eşeğinde dener kendini" diye bir söz duymuştum. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts