İçeriğe Yönlendir

Messi -Pele

Evren Erakçora

Messi Pele'nin Gol Rekonuna Ulaşmış. Sizce en büyük futbolcu kimdir?  

47 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
Erhan Doruk yazdı:

Sergen atlara merak sarmasaydı :) Dünya çapında futbolcu olurdu.

Sergen keyfine düşkün birisi, günümüz futbolunda düzgün çalışmadıkça hiç bir şey olamazdı. Çünkü elindekiyle yetinmeyi seçti. 

Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul

Ronaldo nazario bence.

Sakatlık, içki ve parti muhabbetleri geriletti. Yoksa kırılamayacak rekorlara imza atardı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Hagi den başkasını tanımam. Iğne deliği mi dersin, uzak mesafe mi dersin, çalım mı dersin, duran top mu dersin, geometri matematik fizik kimya biyoloji mühendislik mi dersin. Roberto Carlos gibi bir yıldız a yedirdiği çalım gözlerimin önünden gitmiyor. Sonrasında da Roberto Carlos un da kendine yediremediği [emoji16]

Türk futbolcu ise bir tek Tugay Kerimoğlu derim. O bilek bence Hagi de bile yok. Bilek derken oradaki ince çizgiyi kullanacak ifade bulamadım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Evet Hagi müthişti. Uzaktan şutları, topun birden aşağı inmesi, kalecilerin seyretmesi :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
Haluk Şentürk yazdı:

Maradona bence ilk sırada olmalı. dünya kupasında, kendi liginde ,Avrupa' da yaptıkları ortada. daha önce de yazmıştım. Napoli macerası muazzam.iki ayağına da dikenli tel çevrilmiş karikatürü hala aklımda. o kadar tekmeye ayakta kalabilmesi... günümüz futbolcuları sezonda 6 ay sakat geçirirlerdi. 

listede yok ama Portekizli Eusebio da yaptıkları da muazzamdı. ama Hagi ,İbrahimoviç, ronaldino ve Zidane gibi nerde ne zaman ne yapacakları belli olmayan futbolcuları izlemek müthiş keyifti. son dönemin en şanssız futbolcusu İniesta bence ... ronaldo ve messinin çağına denk gelmese açık ara hafızalara yer ederdi.

82 Dünya Kupasında çocuktum, ama herkesin dilinde bir Maradona vardı. Kupadan elendikleri halde, 86 yı seyrettim. Adam tek başına takımdı. ''Dünyanın en güzel futbol organizasyonu olarak kimi 82 Dünya Kupasını, kimi 86 Dünya kupasını söyler. Bana göre en iyisi 82 Dünya kupasıdır.'' anlamında bir söyleşisi olmalı Halit KIVANÇ'ın. Zico, Sokrates'in oynadığı...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Evren Erakçora yazdı:

Evet Hagi müthişti. Uzaktan şutları, topun birden aşağı inmesi, kalecilerin seyretmesi :)

Hagi mi Pele mi? 😊

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Koray Demir yazdı:

Hagi mi Pele mi? 😊

Pele'ye karşı oynayan büyük futbolcular olağanüstü bir futbolcu olduğunu yazıyorlar. Pele'yi izleyececeğiz diye iç savaşa ara vermiş adamlar Nijerya'da.  

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz
Koray Demir yazdı:

Hami, Metin Oktay, Şifo Mehmet, Baba Hakkı, İlhan Mansız, Oğuz Çetin, Tuncay Şanlı, Arda Turan diye uzar gider.

Bunlar sence dünyanın en iyileri mi? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Öner Kurukuz yazdı:

Bunlar sence dünyanın en iyileri mi? 

Değil tabiki anket sahibine serzeniş ve göndermede bulundum 😊

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)
Mahmut Yıldız yazdı:

Messi gibisi yok, tek sorun hep aynı takımda oynaması

👍

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Fakat ikisinin de küçük kusurları var . Zayıf sağ ayak ve kafa. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Evren Erakçora yazdı:

Fakat ikisinin de küçük kusurları var . Zayıf sağ ayak ve kafa. 

Önemli olan ne yaptığı değil miydi?

Maç öncesinde kafa golü atamıyor denilen Messi, şampiyonlar ligi finalinde kafa golü de atmıştı. 

Maradona zaten eliyle atıyor. 

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Çağlar Bayur

Martinezin yerinde olsam bırakırdım toplar girsin adamı anan yok :rofl:

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Çağlar Bayur yazdı:

Martinezin yerinde olsam bırakırdım toplar girsin adamı anan yok :rofl:

Futbol izleyicisi için bu kupanın bir anlamı yoktu, sadece istatistikçiler gerçeği açıkça söyleyebilmek için bu kupayı bekliyordu. Şimdi kimsenin bahanesi kalmadı. Martinez falan da sadece duvardaki taşlardı, çimento olmadan binanın ayakta durması imkansızdı. Sadece kupanın ilk 11'ine girer. Bir de son yaptığı terbiyesizlik ile kalır. Onu da kupa almanın verdiği adrenaline verelim. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fransa kalesinde taş maş yoktu boştu da :rofl: ben bile şut çeksem  gol atabilirdim o derece yani 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Çağlar Bayur yazdı:

fransa kalesinde taş maş yoktu boştu da :rofl: ben bile şut çeksem  gol atabilirdim o derece yani 

Fransa da 70 dakika şut çekemedi. Ama asıl Messi'yi çekemiyorlar. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Önder Özcan
Servet Aydın yazdı:

Arif'in mençıstıra attığı gole bakmaya geldim

Al buna bak :onder:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...