Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Çıkma koltuk alalım? Bulamıyoruz ki.. hep diğer koltuklar var.. sol koltuk bulamıyorum hiç. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Mehmet inşallah tamamdır beyin işi. Diğer Mehmet (özyürek), sana kim dedi bu kasa Ceğbeş al diye. Lanetli kasa alsan koltuk sorunun olmazdı 😜 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Sami Demirpaz yazdı: Geçmiş olsun, çözümü belli olmayan arızalardan tiksiniyorum. Deneme yanılma olayından da nefret ediyorum. Amerikan candır büyük sözü dinlemezsen olacağı bu yazarsın amerikan can dır diye Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Noluyor burda. Fransıza laf edilmiş. Haklısınız aslında Bi koltuk döşemesini yaptıramadım şahan candır, aciiko lu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Haziran 2021 Yazar Paylaş 1 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Mehmet inşallah tamamdır beyin işi. Diğer Mehmet (özyürek), sana kim dedi bu kasa Ceğbeş al diye. Lanetli kasa alsan koltuk sorunun olmazdı 😜 Abi dün akşam takıldı beyin bugün sorun yok gibi hava akışmetreyi de değiştim bu gün arıza kodu vardı onuda sildirdim inşallah bundan sonra sorun çıkmaz Şimdilik sadece far göstergesi içeride yanıp sönüyor onu bulamadım bulamadılar Ahmet İhsan Akşen yazdı: Geçmiş olsun abi. Saol Ahmet bir şekilde geçti bakalım ne olacak 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Araba haybiye sanayide yatmışmı oldu. :[ Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Mehmet inşallah tamamdır beyin işi. Diğer Mehmet (özyürek), sana kim dedi bu kasa Ceğbeş al diye. Lanetli kasa alsan koltuk sorunun olmazdı [emoji12]O C5, komşuda güzeldir. [emoji28] 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Haziran 2021 Yazar Paylaş 1 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Araba haybiye sanayide yatmışmı oldu. :[ Evet aynen öyle oldu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 şahan candır, aciiko luBeyle mi?Mehmet geçmiş olsun. İnşallah daha sorun çıkmaz başka 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Beyle mi? Mehmet geçmiş olsun. İnşallah daha sorun çıkmaz başka yakarım o rafı tutmayın beni Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 SıfıR FloresaN ile ne de güsel oldu ekranı 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 SıfıR FloresaN ile ne de güsel oldu ekranı Nerden buldun abu ben bulamadim led yaptım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Bi arkadaş getirdi yurt dışından. 250tlye mal oldu ama değdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Haziran 2021 Yazar Paylaş 1 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Beyle mi? Mehmet geçmiş olsun. İnşallah daha sorun çıkmaz başka Hey maşallah ne güzel aletler. şahin alasım geldi o teyp ne öyle abi 131 alsam hediye edermisin Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 https://www.youtube.com/watch?v=nt-_w8gfYMk 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: SıfıR FloresaN ile ne de güsel oldu ekranı hazırsa alayıM Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Yeni Laser göz ile track cdleri nasılda okuyor imansız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Yeni Laser göz ile track cdleri nasılda okuyor imansız dah aiyi olmuş sonileriM de güzelMiş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Yeni Laser göz ile track cdleri nasılda okuyor imansız CD'ler de PARIL PARIL mış. Cilalanmış gibi diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: dah aiyi olmuş sonileriM de güzelMiş Sonqy onlar yaramaz sana Sani Gerşon yazdı: CD'ler de PARIL PARIL mış. Cilalanmış gibi diyorlar. Aman bişeyi de söylemesinler Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hey maşallah ne güzel aletler. şahin alasım geldi o teyp ne öyle abi 131 alsam hediye edermisin kışt 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Sani Gerşon yazdı: CD'ler de PARIL PARIL mış. Cilalanmış gibi diyorlar. ordan yürürksek paynırıM gelir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: ordan yürürksek paynırıM gelir Olmasın lütfen 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 sol salıncak arka lastiği puf olmuş araçda yavaşken frene basınca araba direksiyonu hafif sola çeviriyordu bu gün değişim yaptık tabi aracı lifte almışken alta hafif terleme vardı. yağlar temizlendi. Debriyaj pedalı biraz sertti debriyaj teli hafiften yaglandi. yagina suyuna baktik kontroller yapıldı arac haftaya uzun yola çıkmaya hazır hale geldi. 150 tl parça fiyatı 200 tl işçilikle şimdilik hazır gibi umarım sorunsuz şekilde haftaya istanbul trabzon seferini yapar geri geliriz. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sol salıncak arka lastiği puf olmuş araçda yavaşken frene basınca araba direksiyonu hafif sola çeviriyordu bu gün değişim yaptık tabi aracı lifte almışken alta hafif terleme vardı. yağlar temizlendi. Debriyaj pedalı biraz sertti debriyaj teli hafiften yaglandi. yagina suyuna baktik kontroller yapıldı arac haftaya uzun yola çıkmaya hazır hale geldi. 150 tl parça fiyatı 200 tl işçilikle şimdilik hazır gibi umarım sorunsuz şekilde haftaya istanbul trabzon seferini yapar geri geliriz. senin beyin arızası ne oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts