Mustafa Tüfekçi 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Son üretimden sonra 10 yil parça temini zorunlu. Sonrası zorunlu değil. Bazı markalar buna kural gibi uyup 10 yaşı geçene temin ile uğraşmıyor. Bazısı da vw gibi MB hatta Toyoto gibi parayi verdikten sonra üretim bile yaptırıyor Beyin bulunmaZ diye bir şey Yok. 206 HDI da aynıdır buyuk ihtimalle. Zibil gibi çıkması var. Ama iş bilen birine yaptırılacak. Denenen beyinde immo kodu tanımlandı mi. Motor beyinleri immo anahtarla beraber verilecek çıkma ise 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hep senin yüzünden hep yok fransız söyle yok fransı böyle dedin dedin, dedik bir bildiği vardır büyüğümüzün izinden gidelim Fransız var fransız var 😬 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: nasıl yani 10 yılı geçince parça getirtmiyormu yetkili servisler. bu her marka için geçerlimi bu arada illa citröen xsara beyni lazım dimi alternatif uyan varmıdır acaba Sendeki Passat'ın serviste bulamayacağın parçası yok. En ufak vidasına kadar. Benim aracın bile şimdiye kadar bulunamayan parçası yoktu, plastik ıvır zıvır dahil. Yeni yeni bazı parçalarda stok sorunu olmaya başladı B5.5 için, onu da Almanyadan getiriyorlar. Bazı parçalar gerçekten piyasadan ucuz veya piyasaya yakın. Bir şey alırken önce servise sor mutlaka. Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Bu on yıl muhabbetinden dolayı stiloyu 9. yıl çıkarmıştım elden. Servisin belirtildiği gibi yedek parça tedarik zorunluluğu kalmıyor.Cok tutulan bir model olmayınca sanayiden de parça tedariki oldukça zor.Size kolay gelsin illaki bulunur ama zorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hep senin yüzünden hep yok fransız söyle yok fransı böyle dedin dedin, dedik bir bildiği vardır büyüğümüzün izinden gidelim O kasaya özel bir uygulama varmış, serviste fazla kalmasın fazla maruz kalmayalım diye ellerinde parça hazır bulunuyormuş servislerde 😁 İnşallah çözersin abi, can sıkıcı bir durum. 92 integra nin bütün parçaları bulunuyordu 2012 de Honda serviste, pahalı olsa bile. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Son üretimden sonra 10 yil parça temini zorunlu. Sonrası zorunlu değil. Bazı markalar buna kural gibi uyup 10 yaşı geçene temin ile uğraşmıyor. Bazısı da vw gibi MB hatta Toyoto gibi parayi verdikten sonra üretim bile yaptırıyor Beyin bulunmaZ diye bir şey Yok. 206 HDI da aynıdır buyuk ihtimalle. Zibil gibi çıkması var. Ama iş bilen birine yaptırılacak. Denenen beyinde immo kodu tanımlandı mi. Motor beyinleri immo anahtarla beraber verilecek çıkma ise Mustafa deneme yaptık dediler maalesef ne yaptılar ne denediler bilmiyorum. zor olan kısmı işi bilen birini bulmak aslında. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Mustafa deneme yaptık dediler maalesef ne yaptılar ne denediler bilmiyorum. zor olan kısmı işi bilen birini bulmak aslında. Siz İstanbul'da değilmiydiniz. İstanbulda bulunmuyorsa bizde aynı sıkıntıdayız demektir. Parça kodundan internetten bulmak mümkündür diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Siz İstanbul'da değilmiydiniz. İstanbulda bulunmuyorsa bizde aynı sıkıntıdayız demektir. Parça kodundan internetten bulmak mümkündür diye düşünüyorum. İstanbuldayım ancak maalesef ilgi yok sanayide iş yapmak isteyen yok anlamış değilim herkes rica minnet iş yapıyor bukadar mı çok işleri var anlamış değilim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İstanbuldayım ancak maalesef ilgi yok sanayide iş yapmak isteyen yok anlamış değilim herkes rica minnet iş yapıyor bukadar mı çok işleri var anlamış değilim Parca kodundan arattım. Sıfırı yok maalesef. Çıkma fransadan ithal edilecek. Pejonun beyni olmuyormu bunlara. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 tek fransız elektrik elekronikçisi maslakta, oktay 58 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: tek fransız elektrik elekronikçisi maslakta, oktay 58 Tanıyormusun abi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Arıza ve karşılığında yaptığınız hamleleri takip ediyorum çabanız için gerçekten tebrik ederim sonunuda merak ediyorum. Farlar yandığında olan durumdan bahsetmiştiniz kısa devre yada benzeri bir durum beyinin afallamasına neden olabilirmi sonuçta muadil beyin çalışmamış sadece bir teori ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2021 (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Arıza ve karşılığında yaptığınız hamleleri takip ediyorum çabanız için gerçekten tebrik ederim sonunuda merak ediyorum. Farlar yandığında olan durumdan bahsetmiştiniz kısa devre yada benzeri bir durum beyinin afallamasına neden olabilirmi sonuçta muadil beyin çalışmamış sadece bir teori ? Beyinin çalışmamasına değil ama mevcut beyinin bozulma sebebi olabilir bu dediğinizi bir araştırayım 27 Mayıs 2021 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Sendeki Passat'ın serviste bulamayacağın parçası yok. En ufak vidasına kadar. Benim aracın bile şimdiye kadar bulunamayan parçası yoktu, plastik ıvır zıvır dahil. Yeni yeni bazı parçalarda stok sorunu olmaya başladı B5.5 için, onu da Almanyadan getiriyorlar. Bazı parçalar gerçekten piyasadan ucuz veya piyasaya yakın. Bir şey alırken önce servise sor mutlaka. Motorun altındaki o muhafaza plastiği va kırık ona baktık da bulamadık uğraşamadıkda servisdw varmıdır diosun onlar bi sorim o zaman Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Mayıs 2021 Paylaş 28 Mayıs 2021 Ali Gök yazdı: Motorun altındaki o muhafaza plastiği va kırık ona baktık da bulamadık uğraşamadıkda servisdw varmıdır diosun onlar bi sorim o zaman Bulunur mutlaka. Ben iç kısımda en bulunmaz parçaları bile bulmuştum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2021 (düzenlendi) Cuma günü akşam aracı 10 gündür bıraktığım ustadan aldım 3 Beyinci gezdi ancak yapamadıkları araç için ve krank sensörü değişim 500 tl ödedim. aracı teslim aldığimda aracın arıza lambası yanıyordu. Usta aracın beyin programlarında arıza olduğu için programı kabul etmediği için yandığını çekişin düştüğünü söyledi ve içimden söve söve aracı teslim aldım. Araç çekmiyor klasik dizel gibi turbosuz gibi idi araç bu sabah işe gittim aynı şekilde idi araç. tavsiye üzerine bu gün tuzla sanayide beyinciye götürdüm aracı aracın beyni söküldü beyin denendi. Araç çalıştı çıkma beyin sipariş edildi kurye ile geldi kodlandı araç hava emiş hata verdi ki Bu klasik dizel olmasının net cevabı olarak karşımıza çıktı hava akış metre kontrol edildi başka bir aracın hava akış metresi denedik sorun yoktu araç hata vermedi beyin değişim tamamlandı şimdilik çalışmama sorunu kalktı gibi bir kaç gün deneyeceğim aracı birde hava akış metre çıktı başımıza. Beyin değişim ücreti 1400 tl ödendi 31 Mayıs 2021 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 14 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Geçmiş olsun abi başka bekşenmedik sorun çıkmaz inşallah 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Fatih Keskin yazdı: Fransız’ın eskisi başa dert Fransız'ın başa dert olmayanı var mı ki? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Noluyor burda. Fransıza laf edilmiş. Haklısınız aslında Bi koltuk döşemesini yaptıramadım [emoji28] 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Noluyor burda. Fransıza laf edilmiş. Haklısınız aslında Bi koltuk döşemesini yaptıramadım Çıkma koltuk alalım? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Geçmiş olsun, çözümü belli olmayan arızalardan tiksiniyorum. Deneme yanılma olayından da nefret ediyorum. Amerikan candır 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Haziran 2021 Yazar Paylaş 1 Haziran 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Çıkma koltuk alalım? yok yok arama, aklından bile geçirme 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Haziran 2021 Yazar Paylaş 1 Haziran 2021 (düzenlendi) Sami Demirpaz yazdı: Geçmiş olsun, çözümü belli olmayan arızalardan tiksiniyorum. Deneme yanılma olayından da nefret ediyorum. Amerikan candır aslında çözüm belli imiş biz yanlış kişileri bulmuşuz inşallah o günlerde gelecek amerikan can gerisi heyecan 1 Haziran 2021 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 aslında çözüm belli imiş biz yanlış kişileri bulmuşuz [emoji20] inşallah o günlerde gelecek [emoji4] amerikan can gerisi heyecan Zaten hayatımız doğru insanlari, doğru firmaları ve hayatın doğrusunu aramakla geçiyor. Tekrar geçmiş olsun. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts