Mehmet Kazancıoğlu 12 Aralık 2020 Yazar Paylaş 12 Aralık 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlı olsun. Zamında çok düşündüğüm bir araçtı. Sonra gidip focus almıştım Benimde focusa param yetmediği için bunu aldım :) Mehmet Yeter yazdı: Mehmet hocam hayırlı olsun. Bir racechip ile sizi üzmez. Fordun 1.4dizeli ile aynı motordur. Yok yok hiç çip mi uğraşamam bana yeter gidişi. daha önce 1.4 tdci asm fiesta kullanmış biri olarak bana yeterli gelecektir 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 (düzenlendi) Engin Deniz yazdı: Sebastien Loeb 😍😍 Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. Bana göre Xsara , Focus , impreza , Corolla , Evo serileri Hatta Deltalar Sieralar daha bir Ralli araçlarıydılar sesleri yeterdi i20 leri Fiestaları Poloları yeni Citroen leri son dönem ben pek sevemedim.Fabia sanki ayrı duruyor biraz. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Benimde focusa param yetmediği için bunu aldım :) Yok yok hiç çip mi uğraşamam bana yeter gidişi. daha önce 1.4 tdci asm fiesta kullanmış biri olarak bana yeterli gelecektir Bende Xsara çok istemistim bir donem nasip olmamıştı hayırlısı simdi Focus kullanıyorum 🙂 12 Aralık 2020 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 forumca dumura uğradık mantıklı ekonomik bir araç. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 Allah hayırlı eylesin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 90 lı yıllarda hidrolik süspansiyolu olanını bir abimiz almıştı uçan halı gibi görünmüştü gözümüze... 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 Hayırlı olsun abi, kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Aralık 2020 Yazar Paylaş 12 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: forumca dumura uğradık mantıklı ekonomik bir araç. Abi ben hala inanmış durumda değilim vites kolu almaya gittim aracı söyledim xsara vites topuzu varmı diye sordum satıcı otamatik mi diye sordu bende direk evet dedim. sonra yok yok değil manuel dedim artık nasıl inandıracağım kendimi bilmiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Benimde focusa param yetmediği için bunu aldım :) Yok yok hiç çip mi uğraşamam bana yeter gidişi. daha önce 1.4 tdci asm fiesta kullanmış biri olarak bana yeterli gelecektir Uzun yolda yorucu oluyordu bu yüzden çip taktırmıştım bir nebze de olsa rahatlamıştım. Hatta tavsiyeyi Ali Cihangiroğlu hocamdan almıştım. Çok iyiydi. Tabiki tercih sizin. Güzel araç. Birkan Demir çalışkanın videosunu tavsiye ederim.🤗 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Aralık 2020 Yazar Paylaş 12 Aralık 2020 Mehmet Yeter yazdı: Uzun yolda yorucu oluyordu bu yüzden çip taktırmıştım bir nebze de olsa rahatlamıştım. Hatta tavsiyeyi Ali Cihangiroğlu hocamdan almıştım. Çok iyiydi. Tabiki tercih sizin. Güzel araç. Birkan Demir çalışkanın videosunu tavsiye ederim.🤗 İzledim Birkan Demirin videosu güzel anlatım 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.34 plakalar DNA ya kadar gelmiş demek her gün kaç araba giriyor İstanbul a belli değil 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Hayırlı olsun aracınız,bu zamanda araç fiyatları uçmuşken tek yol cebe,mantığa uyacak seçim,sizde aynısını yapmışsınız,güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 Ercüment Yıldırım yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. 34 plakalar DNA ya kadar gelmiş demek her gün kaç araba giriyor İstanbul a belli değil Evet araç 17 plaka idi 34 e döndü benim gibi çok araç var galiba. birde 34 bile olsa bir çok kişi plaka değişimi istiyor maliyeti düşük ve uğraşmadan halledilmesi nedeni ile Erdem Bozkurt yazdı: Hayırlı olsun aracınız,bu zamanda araç fiyatları uçmuşken tek yol cebe,mantığa uyacak seçim,sizde aynısını yapmışsınız,güle güle kullanın Söylediğiniz gibi tamamen mantık ile karar verilip alınmış bir araç Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Evet araç 17 plaka idi 34 e döndü benim gibi çok araç var galiba. birde 34 bile olsa bir çok kişi plaka değişimi istiyor maliyeti düşük ve uğraşmadan halledilmesi nedeni ileAynen bende hiç uğraşmadım. Parayı kapıda verdim ruhsatı verdiler kapıda verdim 5dk sonra plakayı verdiler. Baya zahmetsiz şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Mehmet hayirli olsun gule gule kullan. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Hayırlı olsun kazasız belasız. Herkesin gözünde Loeb canlanmış ben gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız. Herkesin gözünde Loeb canlanmış ben gibi Loeb aracının resimlerini bir bulayım bakalım bizim aracı benzetek Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Loeb aracının resimlerini bir bulayım bakalım bizim aracı benzetek O zaman Çağlar Bayur a teslim gerek kırmızı boya lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: O zaman Çağlar Bayur a teslim gerek kırmızı boya lazım Boya da sorun yok istediği gibi boyaya bilir satarken yazarız keyfi boyanmış tır diye. ama ya tek kapı yapmaya kalkarsa onu nasıl açıklarız 13 Aralık 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Boya da sorun yok istediği gibi boyaya bilir satarken yazarız keyfi boyanmış tır diye. ama ya tek kapı yapmaya kalkarsa onu nasıl açıklarız Fatal error. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 Aha hem boyamış hemde tek kapı yapmış. ben demiştim tek kapi yapar diye 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 (düzenlendi) Hacı Şenyurt yazdı: Mehmet hayırlı olsun. Bunu görünce meşhur bir xhantia vardı. 3.0 galiba. Şifer Li mifer Li bişiydi galiba. Virajı bir dönüşü vardı. F1 de en uzun düzlükte gidercesine. Güle güle kullan. 2.0 olanlarda da var, benim de aklıma girmişti bir ara. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2-el-citroen-xantia-otomatik-vites-airli-klima-abs-airbag-835490940/detay 13 Aralık 2020 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 (düzenlendi) Ahmet İhsan Akşen yazdı: 2.0 olanlarda dar, benim de aklıma girmişti bir ara. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2-el-citroen-xantia-otomatik-vites-airli-klima-abs-airbag-835490940/detay Onlar farklı model benim aracım xsara air olanlar xantia 13 Aralık 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Maşallah.. ne güzel bir Citroen.. Güle güle kullan Mehmet Rallilerden tanırdık biz bunu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts