Köksal Yılmaz 10 Aralık 2020 Paylaş 10 Aralık 2020 Hayırlı olsun pek güzel, maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Aralık 2020 Paylaş 10 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: üstüne de künefe yesin, barbunya konservesi yese ne olur yemese ne olur örnek verdik örnek, hadi değişeyim, x5 le aynı yaşta Range canına okur, oldumu şimdi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Aralık 2020 Paylaş 10 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: üstüne de künefe yesin, barbunya konservesi yese ne olur yemese ne olur ‘Bana lükslerimi verin, gereksinimler olmadan da yaşarım’ Yaz bunu güzel laf diyorsun 😛 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2020 Paylaş 10 Aralık 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: örnek verdik örnek, hadi değişeyim, x5 le aynı yaşta Range canına okur, oldumu şimdi bimerci olunmuyor işte zor, hala kamyonet le mukayese... hiç Bir bimer anahtarı koydun mu masaya? Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 10 Aralık 2020 Yazar Paylaş 10 Aralık 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: örnek verdik örnek, hadi değişeyim, x5 le aynı yaşta Range canına okur, oldumu şimdi Konfor + arazi olarak range in üstüne yoktur bencede. Sadece duyduğum bilgilerden bi o kadarda masraflı galiba. Range cesaret edip alırmıyım bilemiyorum😀 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Aralık 2020 Paylaş 10 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: bimerci olunmuyor işte zor, hala kamyonet le mukayese... hiç Bir bimer anahtarı koydun mu masaya? anlamam bimeri falan, künefede severim hele barbunyaya bayılırım yalnız künefe vaar künefe var... İsa Erdoğan yazdı: Konfor + arazi olarak range in üstüne yoktur bencede. Sadece duyduğum bilgilerden bi o kadarda masraflı galiba. Range cesaret edip alırmıyım bilemiyorum😀 yok senin araba güzel, keyfini sür kardeş, canavar gibi alet Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık 2020 Paylaş 10 Aralık 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: anlamam bimeri falan, röno geri dönüşümlü iç plastik yaptıkça fena oluyor müşteri kitlesi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Aralık 2020 Paylaş 10 Aralık 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: röno geri dönüşümlü iç plastik yaptıkça fena oluyor müşteri kitlesi bende diyorum ne oldu bana arabaya binince bir sırıtma geliyor, plastikler gaz salıyor sanırım, vay renoğğ vay işin kötüsü renodan inip renoya biniyorum şu sıralar, duster kilyo, ne olacak benim bu halim...... 10 Aralık 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 11 Aralık 2020 Paylaş 11 Aralık 2020 Adımız nayloncuya çıkmadan koleos'tan iyi kurtulmuşum diye düşünüyorum şu reno muhabbetlerini görünce 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 yapsınlar TOGG almak isterim, bende kısa yoldan kaçayım diyorum Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: bende diyorum ne oldu bana arabaya binince bir sırıtma geliyor, plastikler gaz salıyor sanırım, vay renoğğ vay işin kötüsü renodan inip renoya biniyorum şu sıralar, duster kilyo, ne olacak benim bu halim...... TOGG'u beklemeden bir kavasaki yada honda iyi gider.... Ali Cihangiroğlu yazdı: yapsınlar TOGG almak isterim, bende kısa yoldan kaçayım diyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: TOGG'u beklemeden bir kavasaki yada honda iyi gider.... alet bellide bakalım.... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 togg u beklersiniz daha uzun süre. tahminimce bir başka global otomobil markası ile zaman içinde ortaklık yaparak yürüyeceklerdir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 sanki hibrit alacağız öncelikle, tam elektrik işi zor.... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: sanki hibrit alacağız öncelikle, tam elektrik işi zor.... tam elektrik olur bence bir iki sene. petrol fiyatları yine 100 doları geçsin. anında görüntü.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 bakalım hele bir olay düzelsin sağ kalırsak bakarız, hanıma pilli şehir içi araç, bana defender+ olursa forza 750 dct ahandaiş tamam, hatta defenderi pilli yaparız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: ‘Bana lükslerimi verin, gereksinimler olmadan da yaşarım’ Yaz bunu güzel laf diyorsun 😛 Tabi ki.. arazide duster iyi olabilir ancak uçsa da X5 olamaz Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Duster arazide iyi derken, esasen ağırlık, lastik ebatı falan etken. Zaten BMW x5'i Mercedes ML Class'ı gidip arazide tepinsin diye yapmamış ki. Yüksek, gösterişli, kaliteli, güçlü ve güvenli. Amaç bu. Yoksa 1.3 karbüratörlü suzuki samurai ile arazide kapışabilecek araç sayılıdır. Ama 60 la moose teste soksalar devrilir Yanılmıyorsam X5'in kafes sistemi nitelikli çelikti. İlk kasasında öyleydi en azından. Mümkün olduğunda mukavemet kazanmak için de mümkün olduğunca az sayıda ek yeri, kaynak vb. kullanmış, mümkün olduğunca bütün malzeme kullanmışlardı. Bir çok aracın içinden geçer yani güvenlik konusunda. 30 Aralık 2020 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Aralık 2020 Paylaş 31 Aralık 2020 youtube a idiot x5 drivers yazıp izleyin. Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 31 Aralık 2020 Yazar Paylaş 31 Aralık 2020 Acemi yada özenti pilotlar. İnsanlar bilgisiz doğar, aptal değil; eğitilerek aptal olurlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Aralık 2020 Paylaş 31 Aralık 2020 BMW AUDI ve Porche suv larda gerçekten suv kullanmaya niyeti olmayıp sırf pahalı diye her yere dalan plajda gezen bir grup var. Söz meclisten dışarı tabi. Meşhur video: 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2020 Paylaş 31 Aralık 2020 liberty oradan rahat geçerdi, far çalışmıyor sonra ama olsun 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Aralık 2020 Paylaş 31 Aralık 2020 ama liberty dediğin araç harbi arazi aracıdır. herdurumda güvenilirdir. yıllarca bindim, bir kere beklenmedik durum ile karşılaşmadım. sattığıma o kadar pişmanımki. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2020 Paylaş 31 Aralık 2020 Dogan Arsiray yazdı: ama liberty dediğin araç harbi arazi aracıdır. herdurumda güvenilirdir. yıllarca bindim, bir kere beklenmedik durum ile karşılaşmadım. sattığıma o kadar pişmanımki. eski toprak jeep sahibi noterde: bunları bir alırken bir de satarken sevinirsin demişti 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts