Evren Erakçora 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Güzelmiş ama son hız çok düşük, hiç olmazsa 80 falan yapmasaydı . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Ben bundan istiyom yahu 50 km menzil lazım bana https://youtu.be/hScjggOSAUU bu türkiye de satamaz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 (düzenlendi) Sedef forklift’te vardır belki bundan 5 Mart 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 58 bin tl https://www.teknolojioku.com/otomobil/58000-tlye-sifir-otomobil-citroen-ami-turkiye-yolunda-601e4ce67b062250543b71f2?p=9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: 58 bin tl https://www.teknolojioku.com/otomobil/58000-tlye-sifir-otomobil-citroen-ami-turkiye-yolunda-601e4ce67b062250543b71f2?p=9 Bakalım model Türkiye'ye ne zaman gelecek? Bekleyip göreceğiz. yazıyor verdiğin linkte.. gelmeyen ami ye fiyat biçilmez der bir çin deyişi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 Fransız automoto kanalında sürekli elektrikli araç hibrit araç reklamı var. Bı kaç seneye bizde de her markada görülür olur. Şuan Türkiye de güncel satılan çoğu aracın ya hibriti ya full elektrikli haline biniyorlar demekki Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Fransız automoto kanalında sürekli elektrikli araç hibrit araç reklamı var. Bı kaç seneye bizde de her markada görülür olur. Şuan Türkiye de güncel satılan çoğu aracın ya hibriti ya full elektrikli haline biniyorlar demekki Golf bile 48v mild hybrid ile gelecek. Ama bu mild hybrid teknolojisine baktım biraz. Ekstra parça, ekstra maliyet. Ne kadar mekanik parça artımı o kadar bozulma ihtimali. Kasnaklı gergili sistemler hareketli devreye girip çıkıyor vs. Markalar mild hybrid ile boşuna uğraşıyor. Birkaç sene sonra yenileme parça değişimi gibi masraflar çıkabilir. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Ben bundan istiyom yahu 50 km menzil lazım bana https://youtu.be/hScjggOSAUU bisiklete binebileceğin koşullar varsa tek gidiyosan uygun havada 40 45 km ye çıkabilen 1000w motorlu pedelec kitleri var. al tak bir bisiklete. 40 50 km yol gidersin. 6 Mart 2021 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Mart 2021 Yazar Paylaş 6 Mart 2021 Dogan Arsiray yazdı: bisiklete binebileceğin koşullar varsa tek gidiyosan uygun havada 40 45 km ye çıkabilen 1000w motorlu pedelec kitleri var. al tak bir bisiklete. 40 50 km yol gidersin. Eşimide işe bırakma durumu var. Bisiklet ile çekmeköy küçükyalı gitmesi çok zor. En kestirme yol rampalı. Dağı dolanması bile zahmetli. Kartal köprüsünden maltepeye doğru pedallasam %3 eğimli 3 km yakın rampa var. Ben bunu çok araştırdım. Hatta yaşam süremide uzatır kaslı erkek olurum. Eski evde çok rahat olurduk. Ama yeni ev sıkıntılı böylesi zor. Yeditepe üniversitesi tırmanmak lazım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sedef forklift’te vardır belki bundan Kralını yaparım 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: GİBİ dedim.. konu elektrik. elektrik dönüşüm yani. Eski araçların elektrik dönüşümü astarı yüzünü aşmaz mi birde sadece benzinlilere yapılıyor mu bu dönüşüm dizel de farketmez mi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 Servet Aydın yazdı: Kralını yaparım Huzuru yanlış yerde arıyorlar abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 Eski araçların elektrik dönüşümü astarı yüzünü aşmaz mi birde sadece benzinlilere yapılıyor mu bu dönüşüm dizel de farketmez miKaba hesapla bugün 120bin tl dönüşüm maliyeti. Hibrit için bu rakam Huzuru yanlış yerde arıyorlar abi [emoji4] Heç Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 Erman Uzun yazdı: Eski araçların elektrik dönüşümü astarı yüzünü aşmaz mi birde sadece benzinlilere yapılıyor mu bu dönüşüm dizel de farketmez mi aşmaz menzil derdi yok ise. şimdi yeni moda şu. Pert elektrikli araç alıyorsun aküsünü motorunu kontrol ünitesini defender a aktarıyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mart 2021 Paylaş 6 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: aşmaz menzil derdi yok ise. şimdi yeni moda şu. Pert elektrikli araç alıyorsun aküsünü motorunu kontrol ünitesini defender a aktarıyorsun. Elektrikli defender. Üfff. Suya girmek yürek ister ama Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Adam tesla ile uludağ’dan inmiş. 30km. Toplam 4-5kwh enerji kazanmış. %6 kadar yapıyormuş. Pillerin soğuk olması sebebiyle tam randımanlı rejenere dolum olmuyor. Ben de corolla ile yaklaşık değerde rejenere yapıyorum. https://youtu.be/4S8J9O3pyPI Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mart 2021 Yazar Paylaş 10 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Adam tesla ile uludağ’dan inmiş. 30km. Toplam 4-5kwh enerji kazanmış. %6 kadar yapıyormuş. Pillerin soğuk olması sebebiyle tam randımanlı rejenere dolum olmuyor. Ben de corolla ile yaklaşık değerde rejenere yapıyorum. https://youtu.be/4S8J9O3pyPI Şu uludağ bi biz çıkamadık Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: bu türkiye de satamaz Tok kapı sesi yok diyecek adam dolu bu ülke Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Şu uludağ bi biz çıkamadık Ben de çıkamadım. Çocuklar biraz büyüsün, gideriz. Küçüklerle hiçbir şey anlamıyorum tatilden. Bebeleri sırtına alıp dünyayı gezen ebeveynler var. Hele onları hiç anlamıyorum yav. Bizim çocukları çok nazlı büyütüyor kayınvalide Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Şu uludağ bi biz çıkamadık Aynen ya sorma. Bir defa niyetlendik yolu kapatmışlarda biz de çınar ın oraya gidip çay içmiştik. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de çıkamadım. Çocuklar biraz büyüsün, gideriz. Küçüklerle hiçbir şey anlamıyorum tatilden. Bebeleri sırtına alıp dünyayı gezen ebeveynler var. Hele onları hiç anlamıyorum yav. Bizim çocukları çok nazlı büyütüyor kayınvalide Naz dan değil sadece biz de kıyamıyoruz. Çocuk zaten birşey anlamıyor bir de onu sağa çek sola çek peşnden koş zaman eriyip gidiyo. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Mart 2021 Paylaş 10 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: bu türkiye de satamaz Almaya gelen adamın fiyatını görünce vereceği tepkiyi merak ediyorum. Yok.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Bakırköy aplus. Asker yeşili völvö 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 biz de yeşile boyadık diye ne laf yemiştik zamanında 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts