Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: açılışta tüm elektriklileri dizmeli kapıya. toplum buna hazır mı bilemedim gebzede 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Çağlar Bayur yazdı: toplum buna hazır mı bilemedim gebzede kabak çiçeği gibi açılacak gebze. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat Paylaş 9 Şubat İlkay Başaran yazdı: Geçen yıl anneler günü için kayınvalideme aldığım elektrikli sandalye sigorta attırıyor. Tabi çalışmadı. Getirsem bakar mısın Servet abi? Bende denemek yok ama yemezler Önder abi otursun. Hasan’da test edelim Çağlar Bayur yazdı: toplum buna hazır mı bilemedim gebzede Zevk almaya hazırlansın kitle Mehmet Göktürk yazdı: kabak çiçeği gibi açılacak gebze. Mahallede gayrimenkul değeri arttı Hasan Basri Bayraktar yazdı: Alman plakalı ama içinde 3 tane slovenyalının bulunduğu sw bir mercedes kaza yapmıştı. Dışardan gelenler çıldırıyor ülke sınırları içinde. Daha geniş zamanda görüşelim hocam. Özleştik 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Geçen hafta 2700 km ortalama yol yaptım, şehir içi gezme, uzun yol, köy, dağ, orman yolu vs dahil. Ortalama 5.6 dizel. Sadece uzun yolda daha da düşer büyük ihtimalle. yani bu civarlar. Dizeli 5 litreden hesaplamıştım sanırım 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Ali Gülmez yazdı: dün tesla almaya gittik ilk başta birkaç uyarı vardı anlamadık yola çıkınca araç kameraları kalibrasyon yaptı ve uyarılar gitti içeri girince karşılıyorlar kaydınızı alıp plakayı söylüyorlar uygulamaya giriş yapıp aracınızın yanına gidip yola çıkıyorsunuz bu kadar kimse yok içeride evden şarj cihazına 6750 tl ödedi arkadaş 3 ay önceye kadar alet ücretsizmiş şarja istasyonunda şarj ederken aynı araç geldi kadın şarja takıp istasyondan kola cips aldı netflixden film izlerken aracını şarj edip atıştırmalık yedi farklı bir dünya tesla gerçekten Elektrikli araç bedene de zararlıymış Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Elektrikli araç bedene de zararlıymış olsun, sende kap gel, yan yana dizliriz Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: olsun, sende kap gel, yan yana dizliriz Müstakil evim olursa ve ikinci araç aacak olursam görüşürüz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Müstakil evim olursa ve ikinci araç aacak olursam görüşürüz. hadi inşallah.... Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Yapamazlar onu teknik olarak mümkün değil. Sıcak su üretene doğalgaz parası kesiyorlar mı? Bizim site kendi suyunu kendi çıkartıyor, kanalizasyon ise sitenin kendi arıtma tesisinde işleniyor ama belediye atık su parası alıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Hasan Basri Bayraktar yazdı: Hala çok teredütlerim var elektrikli araba konusunda şöyle ki: Hızlıca ve saatli İstanbula gitme gelme zarureti oldu.Baldız da EQB 250 mercedes var daha 2000 km de abi onla git gel dedi.Perşembe sabah 9 .30 da Merter de olmam lazım üniversite önünde sınavı var yeğenin.hesap kitap şu bu derken ki 30 bin tl lik yakıt hakkımızda var.Yağan ve yağacak karı ve dolum istasyonları arası mesafeydi ,hava sıcaklığının - 8 lere de gideceğini düşünerek ... yola dahi çıkamadım.passatında km bakımı gelmişti Toyota ya 4 adet kışlık pirelli aldım .Akşam 8 de Samsundan yola çıktım sabah 04:45 de mecidiyeköy deydim diyeceğim uzun yol henüz elektrikli araç için handikap.Aynı gün saat 17 de yola çıkıp sabah 4 :30 da Samsuna indim. yolda sürekli kar ve inanılmaz buz vardı ama corolla işini güzel yaptı. Ha bu arada corolla dizel otomatik.Elekrikli araba mercedeste olsa cesaret edemedim... Mercedes demişken tam Boğaziçi köprüsünü geçtim Mecidiyeköy köprü üstünde inanılmaz bir kazaya denk geldim.hemen önümde olmuştuçAlman plakalı ama içinde 3 tane slovenyalının bulunduğu sw bir mercedes kaza yapmıştı. iki kişiyi çıkardık biri gözümün önünde öldü diğeri çok kötüydü üçüncü arka koltukta olduğu için daha iyiydi .ama mercedes çok kötü durumdaydı...hala neye çarptılar ve ilk araç parçalarından sıyrılıp geçtiğimde farkettim ki arası yaklaşık 300 metre idi nasıl bir hızla vurdular ve o kadar mesafeyi aldılar...Konu içinde konu oldu ama kusura bakmayın... , .::. Dizel Toyota doğru seçim olmuş.. Elektrikli ile rezil olurdun.. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Çağlar Bayur yazdı: hiç elini kaputuna koydun mu bir dacia springin? Kapısını açıp içine baktım da,eve kaçtım direk 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:45 Paylaş Cumartesi 18:45 Fikri Keleş yazdı: Kapısını açıp içine baktım da,eve kaçtım direk yavaş kapatsaydın, sonra direk yamuldu falan derler değer kaybı davası açarlar Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cumartesi 18:46 Paylaş Cumartesi 18:46 Çağlar Bayur yazdı: yavaş kapatsaydın, sonra direk yamuldu falan derler değer kaybı davası açarlar Yok be abi,sessizce kapatıp kaçtım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 08:52 Paylaş Pazar 08:52 Elon musk‘a tepki büyük. Konuşmaları, politikaları filistin olayları trump falan derken tesla satışlarında ciddi düşüşler var. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 08:56 Paylaş Pazar 08:56 Filistin konusunda iyiydi. Hatta yahudilere “noluyo leyn” dedi sonra polonyada kampları gezip özür dilemek zorunda kaldı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 12:18 Paylaş Pazar 12:18 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elon musk 2008 idi, bu afrikalı dünyaya dert olacak dedik, linç yediydik..... babası da türk isimli onu çözemedim, gagılda yok her şey. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 13:28 Paylaş Pazar 13:28 Çağlar Bayur yazdı: 2008 idi, bu afrikalı dünyaya dert olacak dedik, linç yediydik..... babası da türk isimli onu çözemedim, gagılda yok her şey. avukatını da martı tag yönetimine sokmuş. O çocuk da bi yerlere gelecek sanki 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 15:58 Paylaş Pazar 15:58 Tansu Kalafatoğlu yazdı: avukatını da martı tag yönetimine sokmuş. O çocuk da bi yerlere gelecek sanki zaten geldi sonra tag açtı.. el verilmeden olmaz o iş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts