Ali Cihangiroğlu 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Daha bunlar iyi günleriniz... emin olabilirsin, özellikle pilli sahibi olarak benden fazla para harcayacağın günler pek yakında vizyonda haberin olsun tiguanı koy garaja dursun, demedi deme ... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Geçen hafta 2700 km ortalama yol yaptım, şehir içi gezme, uzun yol, köy, dağ, orman yolu vs dahil. Ortalama 5.6 dizel. Sadece uzun yolda daha da düşer büyük ihtimalle. Dizel de uygun ortamda test verilerinin bir tık altını dahi yakalayabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Dizel de uygun ortamda test verilerinin bir tık altını dahi yakalayabilirsiniz. benim araba gibi yakmış resmen, dizelde bitti, dizel sever ben bile pes ettim Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Şubat Paylaş 9 Şubat (düzenlendi) dün tesla almaya gittik ilk başta birkaç uyarı vardı anlamadık yola çıkınca araç kameraları kalibrasyon yaptı ve uyarılar gitti içeri girince karşılıyorlar kaydınızı alıp plakayı söylüyorlar uygulamaya giriş yapıp aracınızın yanına gidip yola çıkıyorsunuz bu kadar kimse yok içeride evden şarj cihazına 6750 tl ödedi arkadaş 3 ay önceye kadar alet ücretsizmiş şarja istasyonunda şarj ederken aynı araç geldi kadın şarja takıp istasyondan kola cips aldı netflixden film izlerken aracını şarj edip atıştırmalık yedi farklı bir dünya tesla gerçekten 9 Şubat tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ali Gülmez yazdı: netflixden film izlerken aracını şarj edip atıştırmalık yedi beylikdüzünde doğanı açık hava sinemasına çekerdik, radyo frekansından araç içi hifi ile aksiyon filmelri heyecenlı da olurdu, hamburgeci kapıda paket verirdi . şarj olarak depodaki benzini kullanırdık farklı idi 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: benim araba gibi yakmış resmen, dizelde bitti, dizel sever ben bile pes ettim bundan 3-4 sene evvel dizel kraldı. bir anda söndü. elektrik konusu da çok hızlı parlıyor. İnsanlarımız hele anadoluda güneş panelini keşfederse ooo şenlik var. TOGG acele ticari çıkarmalı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: bir anda söndü. 2025 fiyat listelerinde en bol zamlanan motorlar tdci hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Çağlar Bayur yazdı: 2025 fiyat listelerinde en bol zamlanan motorlar tdci hocam Bu artık satılmadığı ve niş olduğu anlamına mı geliyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Çağlar Bayur yazdı: 2025 fiyat listelerinde en bol zamlanan motorlar tdci hocam Benzinliden ucuza verdiler abi Focus için. 100 bin TL falan ucuzdu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Bu artık satılmadığı ve niş olduğu anlamına mı geliyor. bilmem ama durum bu. ben hala tdci alırdım sıfır bişi alsam , yarın afrikalı çıkar haydi mazota der bir gecede döner piyasa kamuda çok iyi işler yapıyormuş patronu öyle dedi , tutumlu falan dedi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Çağlar Bayur yazdı: bilmem ama durum bu. ben hala tdci alırdım sıfır bişi alsam , yarın afrikalı çıkar haydi mazota der bir gecede döner piyasa kamuda çok iyi işler yapıyormuş patronu öyle dedi , tutumlu falan dedi. Partikül filfresinden, adbluesundan , sesinden çekiniyor insanlar. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Evren Erakçora yazdı: Partikül filfresinden, adbluesundan , sesinden çekiniyor insanlar. ucuz da değil yakıt. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Şubat Paylaş 9 Şubat (düzenlendi) Hala çok teredütlerim var elektrikli araba konusunda şöyle ki: Hızlıca ve saatli İstanbula gitme gelme zarureti oldu.Baldız da EQB 250 mercedes var daha 2000 km de abi onla git gel dedi.Perşembe sabah 9 .30 da Merter de olmam lazım üniversite önünde sınavı var yeğenin.hesap kitap şu bu derken ki 30 bin tl lik yakıt hakkımızda var.Yağan ve yağacak karı ve dolum istasyonları arası mesafeydi ,hava sıcaklığının - 8 lere de gideceğini düşünerek ... yola dahi çıkamadım.passatında km bakımı gelmişti Toyota ya 4 adet kışlık pirelli aldım .Akşam 8 de Samsundan yola çıktım sabah 04:45 de mecidiyeköy deydim diyeceğim uzun yol henüz elektrikli araç için handikap.Aynı gün saat 17 de yola çıkıp sabah 4 :30 da Samsuna indim. yolda sürekli kar ve inanılmaz buz vardı ama corolla işini güzel yaptı. Ha bu arada corolla dizel otomatik.Elekrikli araba mercedeste olsa cesaret edemedim... Mercedes demişken tam Boğaziçi köprüsünü geçtim Mecidiyeköy köprü üstünde inanılmaz bir kazaya denk geldim.hemen önümde olmuştuçAlman plakalı ama içinde 3 tane slovenyalının bulunduğu sw bir mercedes kaza yapmıştı. iki kişiyi çıkardık biri gözümün önünde öldü diğeri çok kötüydü üçüncü arka koltukta olduğu için daha iyiydi .ama mercedes çok kötü durumdaydı...hala neye çarptılar ve ilk araç parçalarından sıyrılıp geçtiğimde farkettim ki arası yaklaşık 300 metre idi nasıl bir hızla vurdular ve o kadar mesafeyi aldılar...Konu içinde konu oldu ama kusura bakmayın... , .::. 9 Şubat tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: bundan 3-4 sene evvel dizel kraldı. bir anda söndü. elektrik konusu da çok hızlı parlıyor. İnsanlarımız hele anadoluda güneş panelini keşfederse ooo şenlik var. TOGG acele ticari çıkarmalı. ama onlar içten yanmalıydı, evet elektrikli geleceğin aracı ama gelecek sandığımız gibi olmayacak sanırım, bu aletler zevksiz otonom araçlara dönüşecek ve zaten almayacağızda, gerek olmayacak, neyse biz günümüze bakalım, açıkcası ben yakın geleceğini iyi görmüyorum, milleti bezdirecekler ve dediklerim olacak gibi, yani aynı masrafa gelecek senin araç, bu durumda anında işi biter bizim ülkede, kimse şarjıyla, bundan doğan dertlerle, fahiş ve boşa verilen servis paralarıyla (tesla hariç, teslanın olayıda küresel çapta başka zatende neyse onun daha zamanı var) uğraşmaz diye düşünüyorum... şimdilik sefasını sür geç en güzeli.. Şimdi alacağımdan değilde bakalım şu reno 5 e ne isteyecekler, içimden bir ses neredeyse tesla sr parasına geleceğini söylüyor, düşünsene kim alır bu durumda, herkes tesla almaya kalktı diyelim, her yer bunlarla dolar, togg falan ona bakmam bile, d suv yanlış seçim, sedan versiyonda öyle, togg için hep dediğim kıstas yurt dışına binlerce satmaya başlaması, bu olmadığı sürece batmaya mahkum, acı gerçeği ben söyliyim günah keçisi ben olayım, olmaz bu işler ülke içinde 30 bin satarak, ticaride olmaz, yürümez bu sistem, hemde doğuda haa, yaylı yatak elektrik sobası gördünmü hiç... şarj olayını çok kısa sürede 10 dk. gibi yapamadıkça yada baratya değişmeli gibi birşeyler yapmadıkça yürümez, küçük şehirlerde belkide, İstanbul gibi yerde olmaz, daha çok yolu var pil olayının... Panele gelince, saat takıp para alacaklar, sana bırakmayacaklar ürettiğini, ya azıcık verecekler yada azıcık faturandan düşecekler, sende bune arkadaş diyip yapmayacaksın panel falan, sistem dışı yaşamak yok, kesin bir kılıf bulunur, bakma şuanki hale, bedava üret yaşa anca sibiryada yada alaskada olur, bizde ı ıhh... şaka gibi geliyor değilmi, olacak ama ... elektrikli araba işinin bir başka boyutuda var, zaten akaryakıttan alınan vergiyi alamayınca nereden alacak bu adamlar! 9 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: . Panele gelince, saat takıp para alacaklar, sana bırakmayacaklar ürettiğini, ya azıcık verecekler yada azıcık faturandan düşecekler, sende bune arkadaş diyip yapmayacaksın panel falan, sistem dışı yaşamak yok, kesin bir kılıf bulunur, bakma şuanki hale, bedava üret yaşa anca sibiryada yada alaskada olur, bizde ı ıhh... şaka gibi geliyor değilmi, olacak ama ... elektrikli araba işinin bir başka boyutuda var, zaten akaryakıttan alınan vergiyi alamayınca nereden alacak bu adamlar! Yapamazlar onu teknik olarak mümkün değil. Sıcak su üretene doğalgaz parası kesiyorlar mı? Tarımda bizim egede ciddi kullanılmaya başlandı güneş paneli. Çok sağlam bir devaluasyon geliyor diye düşünüyorum. herşey allak bullak olabilir, bunu seçim meçim cenaze apo vb ile maskeleyebilirler. Bakalım bekliyoruz. Ben arabadan memnunum maliyet düşük ama mesele maliyet değilmiş onu anladlım. reno 5 de güzel umarım ekonomi düzelir ve sahip olursun ikinci araç. riviera olcaz riviera... hem ırgat olarak da çalışırık. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Yapamazlar onu teknik olarak mümkün değil. Sıcak su üretene doğalgaz parası kesiyorlar mı? Tarımda bizim egede ciddi kullanılmaya başlandı güneş paneli. Çok sağlam bir devaluasyon geliyor diye düşünüyorum. herşey allak bullak olabilir, bunu seçim meçim cenaze apo vb ile maskeleyebilirler. Bakalım bekliyoruz. Ben arabadan memnunum maliyet düşük ama mesele maliyet değilmiş onu anladlım. reno 5 de güzel umarım ekonomi düzelir ve sahip olursun ikinci araç. riviera olcaz riviera... hem ırgat olarak da çalışırık. inşallah dediğin gibi olur, bende bir patırtı bekliyorum gidişat o yöndede bakaılım... 2. araç yapacak kadarda zengin değilim valla, zaten gereksizde olur, bakacağım, işime gelirse motor parasına denk gelirse takas olabilir, yoksa mevcut aracım 10 sene daha gider, gerek yok değişmeye, olursada zevkine olur anlayacağın zira çok yolda yapmıyorum, İzmirde sürekli yaşasam çoktan satmıştım bile, araba gereksiz başa dert oluyor resmen, zaten araba gereksiz kalıyor şehirde, düz ayak şehir, bin metroya vapura otobüse git, olmadı sokaklar süreyle kiralanan araba dolu, uygulamadan seç git yanına kapıları açılsın, atla sür git, gittiğin yerde bırak devam et, zoe bulup habire biniyoruz, güzel valla Not: motorda almak yalan olacak gibi, 100 liralık motor çok yakında 200 olacak, hiç hoş değil, 2025 yenileri okkalı tokatla satacaklar.... 9 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Evren Erakçora yazdı: Partikül filfresinden, adbluesundan , sesinden çekiniyor insanlar. onun için focusumu revize ede ede devamke işte 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: sende motor yok muydu zimzon var, arada geziyorumda yavaş kaldığı için ana yollara pek çıkmıyorum, yakın mesafe gez gel modunda, forza gibi birşey alayım diyorum ama fiyatlar böyle kalmayacak sanırım, can sıkıcı hakikaten, zevk alamaz hale geldik, bakalım daha neler göreceğiz... akrabamın 7 mt lik tekne var, tavanda panelli hemde, aha biz geçmişiz güneş moduna baksana, onla uğraşıyoruz, yakında balıkçı olacağım galiba, emekli balıkçı şimdi biz çıkarız denize santorini patlar al sana dalga, şansa bak arkadaş, ne zamana denk geldik.... Çağlar Bayur yazdı: onun için focusumu revize ede ede devamke işte fog ledi de takta havalı olsun, turşusunu kur diyemi verdim arkadaş 9 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Elektrikli araba için daha erken. (10-15 güne zamanı gelebilir ama eli kulağında) 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: fog ledi de takta zaten takılı idi almadan da önce, onlar çeyiz stoğunda 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Geçen yıl anneler günü için kayınvalideme aldığım elektrikli sandalye sigorta attırıyor. Tabi çalışmadı. Getirsem bakar mısın Servet abi? Bende denemek yok ama yemezler Önder abi otursun. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts