Ali Cihangiroğlu Dün saat 10:23 Paylaş Dün saat 10:23 Mehmet Göktürk yazdı: Hakan ustayı ikna etmeye çalışıyorum bi bakacağız belki tesla kaportasına girer. çünkü land roverden bmw vb den alüminyum tecrübesi var. toplama PC örneğin güzel oldu, benim tahminimde bu yönde evrileceği yönünde, elma moda geçmesinde Servet Aydın yazdı: Akıllı tüm kara taşıtlarında hasar onarım riski aynı. Otonom sürüş sistemi için bir dünya senaryo yapan parçaların değişimi olacak. Tesla otonom sürüşlü araç ile fiat otonom sürüşlü araç onarımı aynı. Tek onarım farkı biri 12v diğeri 700v. 700v araç onaran da haliyle eğitimli olacak. Eğitim almayan geride kalacak. Bu iyi bir şey sanırım bu işler toplama PC örneğine dönecek, buda iyi birşey aslında, neyse izlemeye devam, 2025 te nele olacak bakalım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Tam bunun gibi olacak satış bayisini aradan çıkartan, basit servis işlerinide sahibine yaptırıp online obsy verecektir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts