Çağlar Bayur 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ford tempralara elektrikli klima motoru takıyorlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: tempralara elektrikli klima motoru takıyorlar 1.6 mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1.6 mı? cc fark etmez, aslında marka da fark etmez. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: tempralara elektrikli klima motoru takıyorlar maliyet? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: maliyet? 22-27 civarı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: tempralara elektrikli klima motoru takıyorlar çünkü basit. Çünkü kolay. Ama kibritin klimaya gönderdiği elektrik 150-350v arasında. Tempra’da nasıl oluyor bu iş? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: bizim OSB de yer almislardi, batarya vs ureteceklerdi, iptal ettiler gecen sene. yani EV leriniz, ederinden alinir, naylon leğen, plastik mandal ile takas olur. en ucuz ev mi? 2 gunde doluyor eqc400. uygulanabilir degil. mecburen iki tane alacagiz ucuz olsun diye. Evin yanına HES yaptırsanız? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: çünkü basit. Çünkü kolay. Ama kibritin klimaya gönderdiği elektrik 150-350v arasında. Tempra’da nasıl oluyor bu iş? 12V brusless motora entegre kompresör var. Devir değişken verim yüksek. Expantion takmayı bilen biri ısıtma soğutma da yapabilir. Senin araçta da 12v olmalı kompresörün? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Servet Aydın yazdı: 12V brusless motora entegre kompresör var. Devir değişken verim yüksek. Expantion takmayı bilen biri ısıtma soğutma da yapabilir. Senin araçta da 12v olmalı kompresörün? inverter 200v’u 600’e çıkarma yetisine sahipken kim 12v’la uğraşır abi. Değişken voltajlı, fırçasız, 3 fazlı AC ile çalışıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Voltajı invert etmek zaten başlı başına kayıp iken 0.5kw peşine mi düşmüşler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Servet Aydın yazdı: Voltajı invert etmek zaten başlı başına kayıp iken 0.5kw peşine mi düşmüşler 12V ? Ben onla oyuncak bile çalıştırmıyorum yeni nesil arabalar iç aksamda 48v’a dönecek artık. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: bizim OSB de yer almislardi, batarya vs ureteceklerdi, iptal ettiler gecen sene. yani EV leriniz, ederinden alinir, naylon leğen, plastik mandal ile takas olur. en ucuz ev mi? 2 gunde doluyor eqc400. uygulanabilir degil. mecburen iki tane alacagiz ucuz olsun diye. En düzgün elektrikli araç citroen ami türü araçlar. şehir içi ufak şehirde bi yerden bi yere. normal araç hala türk tüketicisine fazla geliyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Servet Aydın yazdı: Ben elektroniğin matematiğine bakarım. ben de dumanına. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: En düzgün elektrikli araç citroen ami türü araçlar. şehir içi ufak şehirde bi yerden bi yere. normal araç hala türk tüketicisine fazla geliyor. bence bipper gibi birsey daha uygun olurdu. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos zoe 23 bin oldu kesinlikle şehir içi için tavsiye ederim konfor açısından eksileri çok. Son şarjdan sonra çoğunluk eco da kullandım denemek için km çok fark ediyor. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Fatih Keskin yazdı: şehir içi için t camlara zindan film yapılıp içinde olduğun görünmez ise iyi, mahalleye girilmez o tasarımla 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Yaz tatilinde 960 km kullandığım BMW İX1 ile ilgili deneyimlerim. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Servet Aydın yazdı: Ben elektroniğin matematiğine bakarım. ben bakmamışım. özür. kibritin klima kompresörü pil'den 3 faz DC alıyormuş. arada inverter var mı bilemem. ama kompresör minicik bişi olmasına rağmen performansı canavar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: 3 faz dc ne la açıklamış işte. simule falan diyor. taklit gibi bişi galiba 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos artık üstü kapalı minibüse bile cabrio derler şaşrımam 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: 3 faz dc ne la Brusless dc motora ithaf edilen isim 😁 deliricem az kaldı 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Servet Aydın yazdı: deliricem az kaldı çember daraliyır klübe hojgeldin 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Lexus denemişti. Şimdi hyundai EV arabalarına koyuyor. Hedef; arabanın iç havasını ısıtmak yerine, kişiyi ısıtmak. İsmini radyant koymuşlar. Bildiğimiz ısıl ışınım yolu. Yani, UFO %8 tasarruf sağlıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts