Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Hüseyin Sönmez yazdı: Japonlar çok öyle openheimer olmasa dünyayaı yiyip bitireceklerdi ama, çok istilacı gen leri var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Paylaşımlı araba kullanımı bazı kişilerce dile getiriliyor. Hani araba sahibi olmaya gerek yok, istendiğinde kiralayacağız. bu olay bence sadece taksi anlamında yaygınlaşır. Mesela benim arabada bazı küçük eşyalar, sandalye, hırka, su, fener vb şeyler hep olur. Gittiğim yerde lazım olur diye. Paylaşımlı arabada bunları bulunduramam. O yüzden kendime ait araba illaki olmalı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Çağlar Bayur yazdı: openheimer olmasa dünyayaı yiyip bitireceklerdi ama, çok istilacı gen leri var genlerinde Türklük var diyorlar Tansu Kalafatoğlu yazdı: Paylaşımlı araba kullanımı bazı kişilerce dile getiriliyor. Hani araba sahibi olmaya gerek yok, istendiğinde kiralayacağız. bu olay bence sadece taksi anlamında yaygınlaşır. Mesela benim arabada bazı küçük eşyalar, sandalye, hırka, su, fener vb şeyler hep olur. Gittiğim yerde lazım olur diye. Paylaşımlı arabada bunları bulunduramam. O yüzden kendime ait araba illaki olmalı. dediğin yerlerede kiralıkla gideceksin işte, paylaşım ama sen verene kadar senin, kiralık, daha ilerisi, kendine ait aracın olmayacak, istediğin gibide gezemeyeceksin, özel bölgeler hariç... neyse muhtemelen göremeyeceksin bu dediklerimi ama bellide olmaz, sen inanma bana 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: O yüzden kendime ait araba illaki olmalı. arabaları kişiselleştirmek akdeniz genlerinde hep olmuştur, hiç isveçten bir ferrari türevi çıkabilir mi? asla! Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Çağlar Bayur yazdı: arabaları kişiselleştirmek akdeniz genlerinde hep olmuştur, hiç isveçten bir ferrari türevi çıkabilir mi? asla! Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat müzede bile zor göreceğimiz araçlar olacak ilerde Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: gelecek tam elektrikli çok büyük olmayan basit elektrikli araçların olacak, çoğuda kiralık olacak zaten, son demlerini iyi yaşayalım şuanki araçların, ilerde zaten bulamayacağız ve zaten satınalmaya ihtiyaçta duymayacağız İstanbulda martının motosikletini gördüm, fikir babasısın galiba. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Şubat Paylaş 9 Şubat (düzenlendi) Aklıma birden Tesla geldi, araba olan değil, Nikola olan ve Jp Morgan geldi nedense ... ve ekstra deli işler yerden değil her yönden her yerde... hımmm birde şu sözü severim "Bildiğim Bir Şey Var O da Hiçbir Şey Bilmediğimdir" Sokrates 9 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Eğer birgün benim sözlerim ile bilim çelişirse tüm bilim adamlarını içeri atın. 1 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Eylül ayında Yuki Amy aldım. 3bim km yapmışıım günlük sadece onu kullanıyorum. 6 tane jal aküsü var lifepo4 batarya yaptırmayı düşünüüyorum hala araştırmadayım. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Mustafa Çiçek yazdı: Eylül ayında Yuki Amy aldım. 3bim km yapmışıım günlük sadece onu kullanıyorum. 6 tane jal aküsü var lifepo4 batarya yaptırmayı düşünüüyorum hala araştırmadayım. Konusunu açsanız da hep beraber tanısak 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Mustafa Çiçek yazdı: Eylül ayında Yuki Amy aldım. 3bim km yapmışıım günlük sadece onu kullanıyorum. 6 tane jal aküsü var lifepo4 batarya yaptırmayı düşünüüyorum hala araştırmadayım. evet günlük kullanım şekli, şarj, tehlikeli mi? Yeterli mi, kârı nedir, masrafı var mı, merak edilen şeyler bunlar. Konu açılsa çok güzel olur Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Çağlar Bayur yazdı: tehlikeli şarj nasıl oluyor şarj=tehlike demek zaten Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Minik ya, trafikte tehlikeli durumlar oluşuyor mu anlamında Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Okula Columbia montla cocuk bırakan bayanlar çok üzülecek 😬 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Metin Akbal yazdı: Okula Columbia montla cocuk bırakan bayanlar çok üzülecek 😬 Üzmeyin bayanları Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Minik ya, trafikte tehlikeli durumlar oluşuyor mu anlamında kaldırımda yürüken bile yaralanmadı isen şikret artık trafik daha güvenli Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Kaldırımda şarj başlıyor bizdeki versiyonu ters olur. Yani kaldırımdaki direkte sadece soket girişi olur. Yoksa kabloyu gece çalarlar. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaldırımda şarj başlıyor bizdeki versiyonu ters olur. Yani kaldırımdaki direkte sadece soket girişi olur. Yoksa kabloyu gece çalarlar. a benim şirket arabamdan 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Fatih Keskin yazdı: a benim şirket arabamdan nereden nereye Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: nereden nereye A noktasından b noktasına 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaldırımda şarj başlıyor bizdeki versiyonu ters olur. Yani kaldırımdaki direkte sadece soket girişi olur. Yoksa kabloyu gece çalarlar. bu da öyle merak etmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Çağlar Bayur yazdı: openheimer olmasa dünyayaı yiyip bitireceklerdi ama, çok istilacı gen leri var Japonları bir de Korelilere sormak lazım. Ya da Mançurya bölgesinde yaptıklarına bir bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Hüseyin Sönmez yazdı: Japonları bir de Korelilere sormak lazım. Ya da Mançurya bölgesinde yaptıklarına bir bakmak lazım. avrupalılar daha kaliteli soykırım yapıyor sanki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts