Mahmut Yıldız 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: trafoda lityum pil yok ama Lityum söndürücüler de var. Bir tır dolusu tesla taşırken her türlü riski düşünmek lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Lityum söndürücüler de var. Bir tır dolusu tesla taşırken her türlü riski düşünmek lazım. videoyu izlediniz mi kamyon şöförü tüp yangın söndürücüsünü yere atıyor. "lan ben böyle yangınınnnn" dercesine. 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Mehmet Göktürk yazdı: videoyu izlediniz mi kamyon şöförü tüp yangın söndürücüsünü yere atıyor. "lan ben böyle yangınınnnn" dercesine. en güzeli almamak sanırım eldekinide yollama vakti yakın... yayan mod en güzeli, gerekirse kiralar geçerim saatlik dakikalık kafama göre... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: en güzeli almamak sanırım eldekinide yollama vakti yakın... yayan mod en güzeli, gerekirse kiralar geçerim saatlik dakikalık kafama göre... ohooooo elektrik daha başlamadan bitti Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ohooooo elektrik daha başlamadan bitti Ali ye AMİ gibi bi araç lazım. L7 versiyonu çıkarsa alınası araç. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Mehmet Göktürk yazdı: videoyu izlediniz mi kamyon şöförü tüp yangın söndürücüsünü yere atıyor. "lan ben böyle yangınınnnn" dercesine. İzlemedim Hocam. Ama elektrikli araçların yangın durumunda ne olacağı belli. Buna göre tedbir almak lazım. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Ali ye AMİ gibi bi araç lazım. L7 versiyonu çıkarsa alınası araç. Alev alev yanan, über AMİ' m var diye konu açar . 7 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 daha öncede dediğim gibi, nasıl bir yere düştüm ben. Tamer Topaç yazdı: Alev alev yanan, über AMİ' m var diye konu açar . yabancı yapısı araba tabi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Alev alev yanan, über AMİ' m var diye konu açar . budur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: daha öncede dediğim gibi, nasıl bir yere düştüm ben. yabancı yapısı araba tabi. yabancı arabası mı yani Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yabancı arabası mı yani aynaya muska asar müslüman yapar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yabancı arabası mı yani düzeltme olmuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 mümkün, o zamanlar yutup değil digital makine yoktu 200 bin deki doğan balatası da gaza basmaktan dolayı bitmemişti çorum istanbul gider gelirdi fırtına metalik grisi idi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: mümkün, o zamanlar yutup değil digital makine yoktu 200 bin deki doğan balatası da gaza basmaktan dolayı bitmemişti çorum istanbul gider gelirdi fırtına metalik grisi idi Bizde geri vites olmadığı gibi fren de yok. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Bizde geri vites olmadığı gibi fren de yok. hakkat bunlar R de neden bir garip vınlıyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Hibritin balatası da 100 bin gidiyor. Şimdi meşhur mavi gidici yazar, ben de 100 binde değiştim hem de bitmemişti diye 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hibritin balatası da 100 bin gidiyor. ticaride de 100-130 de biter Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Mehmet Göktürk yazdı: budur hayatta almam, oyuncakla trafikte gitmeyen şeyle ölmeye niyetim yok, aminin şehir içinde bile kullanımı kısıtlı olmalı, ana artelere girmemeli, bisiklet alrıım daha iyi, bastınmı 90 100 yapmayan arabanın karayoluna çıkması yasak olmalı, keza 50cc skutur falanda yasak olmalı aslında... Mahmut Yıldız yazdı: 235 bindeki teslanın balatasıymış. hikaye, benimki ile neredeyse aynı, bilemedin 1 mm daha fazla aşınma vardı Fiesta dizelimde kullanmayı bilmeyene disk dayanmaz... Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hibritin balatası da 100 bin gidiyor. Şimdi meşhur mavi gidici yazar, ben de 100 binde değiştim hem de bitmemişti diye muhaha 100 binde balata yiyen acemidir araba katilidir araba sürmesi yasaklanmalıdır 300 binde bakarız oda elle kontrol, janttan parmakla bakarsın balatan hala parmak kalınlığındadır Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Ben 135 teyim hala devam 100 bin daha dayanmazsan oldu demem diskinde aşınma 1 mm olacak, daha fazla değil... 6 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 8km’de 100 kere dur kalk, 17 ışık, 5 rampa iniş yapmayan balatam bitmiyor yazmasın arkadaş 4 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 8km’de 100 kere dur kalk, carraro candır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: carraro candır Günlük 1 litre tüketiyorum. 2 çocuğu okula kendimi işe götürüyorum. 25km trafik. servise versem batmıştık Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: hakkat bunlar R de neden bir garip vınlıyor Motor dişli sistemi tek yönde verim için tasarımlı. Ters yönde ses yapar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts