Tansu Kalafatoğlu 3 Mart Paylaş 3 Mart Çağlar Bayur yazdı: uzun yol planlamalırımı, yoldaki tesislere göre yaparım, çok iyi gözlemeci var işkembeci var kebapçı var kızrmızı çizgimiz şarj planı yaparken o istasyonun siber saldırıya uğrağını öğrenince sarımsaklı kemik suyu iyi gider 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart Akaryakıt kıtlığı ile aradaki olasılık farkı olabilir krizin durumuna göre. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Akaryakıt kıtlığı ile aradaki olasılık farkı olabilir krizin durumuna göre. ama hocam el altında bulup prize elektrik depolayamıyoruz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Akaryakıt kıtlığı ile aradaki olasılık farkı olabilir krizin durumuna göre. Abd ukrayna’ya teknik destek atmasaydı şu an ülkede elektrik yoktu. Zaten ekipleri geri çekecekmiş. dedi büyük reis Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart Çağlar Bayur yazdı: ama hocam el altında bulup prize elektrik depolayamıyoruz güneş var. nükleer kış yoksa. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Göktürk yazdı: güneş var. nükleer kış yoksa. şehir dışı gidiyorkenmı şehir içinde zaten apartmanlarda olmaz, dediğin sadece müstakil evlerde olur ama.... yakıt buluruz, siz uydudan devre dışı kaldığınız için yada emp yediğiniz için kalıcı pert durumda benide eve atarmısın derken bu konuyu konuşuruz Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Mart Paylaş 3 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: şehir dışı gidiyorkenmı şehir içinde zaten apartmanlarda olmaz, dediğin sadece müstakil evlerde olur ama.... yakıt buluruz, siz uydudan devre dışı kaldığınız için yada emp yediğiniz için kalıcı pert durumda benide eve atarmısın derken bu konuyu konuşuruz Şimdi 1999 yılının son günleri aklıma geldi, bilgisayarlar 1/1/2000 göremeyecek sistem çökecek, yeni bilgisayar, yeni yazılım vs alın diye mshslle baskıları vardı. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: şehir dışı gidiyorkenmı şehir içinde zaten apartmanlarda olmaz, dediğin sadece müstakil evlerde olur ama.... yakıt buluruz, siz uydudan devre dışı kaldığınız için yada emp yediğiniz için kalıcı pert durumda benide eve atarmısın derken bu konuyu konuşuruz bakalım neler göreceğiz. elon tekmeyi ne zaman yer sence? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart Paylaş 3 Mart (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: bakalım neler göreceğiz. elon tekmeyi ne zaman yer sence? kestiremiyorum, trompet tutarsız ama yakın sanırım, bu arada utts çip olayıda ilginç, arkada neler dönüyor ve kimin bilirsin ve yakında tüm araçlara gelecek, birde karbon vergisi yolda, sen emp yerken bizde depodan kıvılcım yersek şaşırmam... Genel gidişat ise karışık, büyük şeyler dönüyor dünyada, bakalım yeni düzende yine yer alabilecekmiyiz? 3 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mart Paylaş 4 Mart Çağlar Bayur yazdı: 88 yutbr destekli byd çok sönük kalmış Ben ID4 için şaşırdım. herhalde araba kalmamıştı.yahut indirim bitti. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Ve şubat verileri geldi: yani şimdi countrymainin elektriklisi megane etech den çok satmış öyle mi? 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Mart Paylaş 4 Mart Bugün bir arkadaşım EV3 sipariş verdi, bence mantıklı araba. Selim Bilgin yazdı: Bugün bir arkadaşım EV3 sipariş verdi, bence mantıklı araba. Countryman E çok yakışıklı, biraz donanım eksiği var ama satıyor bayağı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mart Paylaş 4 Mart Kia nin minibusu nasil olacak acaba... Keske 1500 1600 tl gibi satilabilse. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart Paylaş 5 Mart tramp bu sabah (bizim bakış açımızla )eski yönetim üstünden pilli araba dayatmasına fena giydirdi, hayırlara vesile olsun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Mart Paylaş 5 Mart Çağlar Bayur yazdı: tramp bu sabah (bizim bakış açımızla )eski yönetim üstünden pilli araba dayatmasına fena giydirdi, hayırlara vesile olsun 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 05:44 Paylaş Cuma 05:44 Dün %69 ile yola çıktım son 50km hariç hep eco mod kullandım ısıtıcı 24 derece auto modda çalıştı 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 17:45 Paylaş Cuma 17:45 Fatih Keskin yazdı: Dün %69 ile yola çıktım son 50km hariç hep eco mod kullandım ısıtıcı 24 derece auto modda çalıştı bu nasıl bir strestir yahu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 18:11 Paylaş Cuma 18:11 Fatih Keskin yazdı: Dün %69 ile yola çıktım son 50km hariç hep eco mod kullandım ısıtıcı 24 derece auto modda çalıştı chr’ı sattın abi. Onun için sana bunu gönderiyorum mizahen https://youtu.be/Ol0ratyih2Y?t=2349 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 18:26 Paylaş Cuma 18:26 Fatih Keskin yazdı: Dün %69 ile yola çıktım son 50km hariç hep eco mod kullandım ısıtıcı 24 derece auto modda çalıştı lpg li sedici gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 20:30 Paylaş Cuma 20:30 Tansu Kalafatoğlu yazdı: chr’ı sattın abi. Onun için sana bunu gönderiyorum mizahen https://youtu.be/Ol0ratyih2Y?t=2349 o değil de kaç sene öncesinden hybrit araba sesini öngörmüşler https://youtu.be/Ol0ratyih2Y?t=907 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts