Ahmet İhsan Akşen Pazar 17:24 Paylaş Pazar 17:24 Fikri Keleş yazdı: Genel bir soru sorayım Dacia spring alinirmi?batarya vs sebebiyle verilen paraya degermi? Sıfır yok sanırım artık, ikinci el baktım 800-850 bin TL. Her bakımdan yarım pansiyon bir araç, fiyat da öyle. İkinci şehiriçi araç olarak alınabilir diğer türlü 1.2 milyona dolphin almak lazım en azından gerçek bir otomobil almış olmak için. https://www.ultimatespecs.com/car-comparator/126117,135484/Dacia-Spring-vs-BYD-Dolphin.html Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazar 17:29 Paylaş Pazar 17:29 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Sıfır yok sanırım artık, ikinci el baktım 800-850 bin TL. Her bakımdan yarım pansiyon bir araç, fiyat da öyle. İkinci şehiriçi araç olarak alınabilir diğer türlü 1.2 milyona dolphin almak lazım en azından gerçek bir otomobil almış olmak için. https://www.ultimatespecs.com/car-comparator/126117,135484/Dacia-Spring-vs-BYD-Dolphin.html 700 e filan var acaba alsak mı dedim dedim ama elde kalır 2 gün sonrada batarya filan bitip maliyetine olursa degmez Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 18:30 Paylaş Pazar 18:30 Fikri Keleş yazdı: 700 e filan var acaba alsak mı dedim dedim ama elde kalır 2 gün sonrada batarya filan bitip maliyetine olursa degmez hiç elini kaputuna koydun mu bir dacia springin? Mehmet Göktürk yazdı: kamerayı kendi suratına çevirip ama nasıl anlamsız bir kompozisyon o , 2 saat adamın suratını seyrediyoruz Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazar 19:55 Paylaş Pazar 19:55 Çağlar Bayur yazdı: hiç elini kaputuna koydun mu bir dacia springin? Koymayacaz anlaşıldı taam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 20:02 Paylaş Pazar 20:02 Fikri Keleş yazdı: Koymayacaz anlaşıldı taam Fikri bir niyet var ise az bekle derim. yeni renolar gelecek byd felan hesaplı elektrikli araçlar çoğalacak. Spring biraz çakma zoe idi. fikir güzel ama araba çok satmayacaak satmadı. belki zoe daha mantıklı olabilir. uygun düşürürsen. Bu arada evde yahut işte mutlaka şarj olanağı olmalı. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazar 20:06 Paylaş Pazar 20:06 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Fikri bir niyet var ise Niyetim var,sarj sorun degil ev muskakil işe artık otobüsle gidip gelmek istemiyorum.25 km gidiş 25 km geliş için 2. Araba bakıyorum ama elektrikli mi yoksa lpgli bakıyorum şu ara. Pazar 20:07 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 20:23 Paylaş Pazar 20:23 Fikri Keleş yazdı: Koymayacaz anlaşıldı taam yani videolar harici gördün mü hiç bu pilli dacia yı? Mehmet Göktürk yazdı: byd felan hesaplı elektrikli araçlar çoğalacak. ceo su piyasa fiyatına veririz zaten alıyorlar derken? bence ucuzlatmaz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 20:28 Paylaş Pazar 20:28 Fikri Keleş yazdı: Niyetim var,sarj sorun degil ev muskakil işe artık otobüsle gidip gelmek istemiyorum.25 km gidiş 25 km geliş için 2. Araba bakıyorum ama elektrikli mi yoksa lpgli bakıyorum şu ara. otobana çıkıyor musun yahut E-5 e.. çok hesaplı AMI alabilirsin. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazar 22:07 Paylaş Pazar 22:07 Mehmet Göktürk yazdı: otobana çıkıyor musun yahut E-5 e.. çok hesaplı AMI alabilirsin. Beykoz kozyatagi arası Çağlar Bayur yazdı: yani videolar harici gördün mü hiç bu pilli dacia yı? Canlı görmedim,sadece ilanlarda gördüğüm. O yüzden bi sorayım dedim ama cevabı da aldım sanırım Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazar 23:19 Paylaş Pazar 23:19 Mehmet Göktürk yazdı: otobana çıkıyor musun yahut E-5 e.. çok hesaplı AMI alabilirsin. AMI Türkiye şartlarında araba sayılmaz bence. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 06:27 Paylaş Pazartesi 06:27 Fikri Keleş yazdı: Genel bir soru sorayım Dacia spring alinirmi?batarya vs sebebiyle verilen paraya degermi? Byd dolphin? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 07:22 Paylaş Pazartesi 07:22 Metin Uzunoğlu yazdı: AMI Türkiye şartlarında araba sayılmaz bence. neresi olduğu önemli. araba diye almayacak zaten arabası var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 08:17 Paylaş Pazartesi 08:17 Fikri Keleş yazdı: Canlı görmedim,sadece ilanlarda gördüğüm. yakınlarda ilanda bulunur gidip bir kaputa el dokundurulur, içine binmeyi gönül isterse de bir binilir şöyle karşısına geçilir bir bakılır, az altına eğlip arka iki lastik arasından bir bakılır, sonrası tercih meselesi, iki büyük bisikleti birbine bağlamış gibi bir şey. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 08:54 Paylaş Pazartesi 08:54 Fikri Keleş yazdı: Beykoz kozyatagi arası Canlı görmedim,sadece ilanlarda gördüğüm. O yüzden bi sorayım dedim ama cevabı da aldım sanırım ami bu güzergaha uygun değil Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazartesi 11:58 Paylaş Pazartesi 11:58 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Byd dolphin? Cok bi bütçem yok 500 600k O yüzden zor o Köksal Yılmaz yazdı: ami bu güzergaha uygun değil Onla olmaz zaten,yazın sıcakta kışın soğuktan. O daha çok tatil yerlerinde kısa şehir içi filan Çağlar Bayur yazdı: yakınlarda ilanda bulunur gidip bir kaputa el dokundurulur, içine binmeyi gönül isterse de bir binilir şöyle karşısına geçilir bir bakılır, az altına eğlip arka iki lastik arasından bir bakılır, sonrası tercih meselesi, iki büyük bisikleti birbine bağlamış gibi bir şey. Elendi bile abi,bana en uygun LPG li bi orta sınıf araba 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 12:12 Paylaş Pazartesi 12:12 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Byd dolphin? ben bayide göremedim o parabayı. atto vardı elektrikli. diğerleir yoktu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 12:23 Paylaş Pazartesi 12:23 Fikri Keleş yazdı: bana en uygun LPG li bi orta sınıf araba budur TipoS 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 12:44 Paylaş Pazartesi 12:44 Doğan Arşiray yazdı: ben bayide göremedim o parabayı. atto vardı elektrikli. diğerleir yoktu. bilmem. Şu sıra youtubelar tanıtıyor Türk Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 13:06 Paylaş Pazartesi 13:06 Çağlar Bayur yazdı: budur TipoS oo Tipo S, sıfır elektronik. Ses var görüntü yok motor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 16:08 Paylaş Pazartesi 16:08 Doğan Arşiray yazdı: görüntü yok nasıl yok halk gti yıdır, yaptır bi ezgantirk mili +30ps adanalıya götür bi turbo 50 ps+ mikserli lpg, tornavida ile afr ayarı misss Yorum bağlantısı
Recommended Posts