İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Hakan ustayı ikna etmeye çalışıyorum bi bakacağız belki tesla kaportasına girer. çünkü land roverden bmw vb den alüminyum tecrübesi var. 

toplama PC örneğin güzel oldu, benim tahminimde bu yönde evrileceği yönünde,  elma moda geçmesinde :D

Servet Aydın yazdı:

Akıllı tüm kara taşıtlarında hasar onarım riski aynı. Otonom sürüş sistemi için bir dünya senaryo yapan parçaların değişimi olacak. Tesla otonom sürüşlü araç ile fiat otonom sürüşlü araç onarımı aynı. Tek onarım farkı biri 12v diğeri 700v. 700v araç onaran da haliyle eğitimli olacak. Eğitim almayan geride kalacak. Bu iyi bir şey

sanırım bu işler toplama PC örneğine dönecek, buda iyi birşey aslında, neyse izlemeye devam, 2025 te nele olacak bakalım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Tam bunun gibi olacak satış bayisini aradan çıkartan, basit servis işlerinide sahibine yaptırıp online obsy verecektir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/autokatalog/marken-modelle/vw/id4/1generation/318521/

konforlu, ufak deönüş çapı, led aydınlatması iyi, üst modelde bol donanım,aktif pasif iyi güvenlik demiş

düşük malzeme kalitesi,az depolama gözü,anlşılması zor kumandalar,kötü kaçınma manevrası,satın almada pahalı, az kişiselliştrme demiş mesela buna özetle

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Elektrikliye yüksek ötv yolda diyebilir miyiz? 

Mehmet Şimşek bilir. togg hayrına çok fazla düşük tutuluyor aradan da vw, byd, tesla, mini vb geçiyor. Bu aslında iyi oldu hızlı dönüşüm yaşandı. Ama bir frene basacaklarını tahmin ediyorum. Ya da hiç elleşmeyecekler dayanan dayanacak alt dilimde.  Matrahlarla oynamazlarsa %10 luk dilime giren araçlar birer birer dökülecek. benzinlideki %40 dilimi gibi. Çok yakında yeni tesla fiyatları açıklanacak merakla bekliyoruz. Umarım artmaz. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Mehmet Şimşek bilir. togg hayrına çok fazla düşük tutuluyor aradan da vw, byd, tesla, mini vb geçiyor. Bu aslında iyi oldu hızlı dönüşüm yaşandı. Ama bir frene basacaklarını tahmin ediyorum. Ya da hiç elleşmeyecekler dayanan dayanacak alt dilimde.  Matrahlarla oynamazlarsa %10 luk dilime giren araçlar birer birer dökülecek. benzinlideki %40 dilimi gibi. Çok yakında yeni tesla fiyatları açıklanacak merakla bekliyoruz. Umarım artmaz. 

bakanın hedefleri var. Otomobilde ötv’yi %65 artırma planları gibi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

markaya göre ötv belirlenebilir ağanın eli tuutlmaz, aslında böölgeye göre olmalı, mesela arhavidekinin günahı ne boşuna köprü tünel ödüyor?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

mesela arhavidekinin günahı ne boşuna köprü tünel ödüyor?

Ödesin. Artvine 8475940485405957 tane tünel yapılmış. Gün yüzü görmeden erzurum’dan hopa’ya indim

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

markaya göre ötv belirlenebilir ağanın eli tuutlmaz, aslında böölgeye göre olmalı, mesela arhavidekinin günahı ne boşuna köprü tünel ödüyor?

Ab den atarlar gümrük birliğinden ihracatımız biter.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Ab den atarlar gümrük birliğinden ihracatımız biter.

2021 den beri ab ye komşu ülke statüsündeyiz zaten, bişi olmaz, insan müşterisini atmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Mahmut Yıldız yazdı:

Dolubatarya hesabı elektrikli araçların kışın menzili ne kadar düşüyor diye yapılan araştırmayı yayınlamış. 

https://x.com/DoluBatarya/status/1879837529160950023?t=cBg_BQWFg3Dk1PLjWLYICw&s=19

20250116_144846.jpg

Çekya ve Viyana da bir sürü model X gördüm. İlk kez dünya gözüyle görmüş oldum, gerçekten güzel duruyor, model ye oyuncak kalıyor yanında. Taksi ve Üner olarak kullanılan model S ler vardı bir sürü.

Hava hep 0-3 dereceydi kaç gündür

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Norveç şartlarında menzil hesabı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bu video işleri beni germeye başladı. Yaz makaleni okuyalım bu ne ya.. izlemek zorunda mıyız.. izlemicem…

Youtubera diyorum tabii ki.

Norveçte karda -25 derecede çivili lastikle benzinli araç NEDC değerini tutturum 4.5 litre yakabiliyor mu?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Adnan Çakır yazdı:

Norveç şartlarında menzil hesabı 

dışarıda kar var. Adam kısa kollu. İlk dakikada bunu görünce ben devam etmedim 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

video işleri beni germeye başladı. Yaz makaleni okuyalım bu ne ya..

seyredip, biz neden orada olmaıyoruz yerine ohh seyrettim gitmesem de görmesem de orada bir köy var uzaktaaaaaa diye halk deyişimiz bile var.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

seyredip, biz neden orada olmaıyoruz yerine ohh seyrettim gitmesem de görmesem de orada bir köy var uzaktaaaaaa diye halk deyişimiz bile var.

ha onlar iyi. ama gezi diye kamerayı kendi suratına çevirip boş boş konuşuyorsa gene kötü..

TV kameramanları da biri bişey anlatıyor olayla yerle ilgili kameraman spikeri zoomluyor deli olmamak işten değil. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Genel bir soru sorayım

Dacia spring alinirmi?batarya vs sebebiyle verilen paraya degermi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Fikri Keleş yazdı:

Genel bir soru sorayım

Dacia spring alinirmi?batarya vs sebebiyle verilen paraya degermi?

bence menzil çok kısa. ama yetecekse neden olmasın.  yazılanın yarısı gibi düşün. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Mehmet Göktürk yazdı:

bence menzil çok kısa. ama yetecekse neden olmasın.  yazılanın yarısı gibi düşün. 

Peki aldık x rakama 2 3 yıl sonra çöp olur mu pu para 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Fikri Keleş yazdı:

Peki aldık x rakama 2 3 yıl sonra çöp olur mu pu para 

Olmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...