Mehmet Göktürk 10 Ekim Paylaş 10 Ekim fotodaki sarı kafa arkadaş şu an TEI genel müdürü Mahmut Akşit. Bagajda gördüğünüz şarj cihazını ben yapmıştım. Variaklı. fullmanuel. 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Grupta bi renomuz vardı mavi. Ama dayanamadı satıldı değil mi o? Bu da benim 2005 teki elektrikli torosum: https://bilmuh.gtu.edu.tr/~gokturk/hybrid/photo/ ben olsam anadol seçerdim, kupayı şaseden amortisör ile kaldırır şekilde dizayn edip şov kar. yarı kamyonet dizaynı ile. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: ben olsam anadol seçerdim, kupayı şaseden amortisör ile kaldırır şekilde dizayn edip şov kar. yarı kamyonet dizaynı ile. Amaç çok olan bir aracı dönüştürmek idi. Ama hatamız önce arabayı boyatmalıydık. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Otosan fabrikada pilli minibüs yanmış. sani gönderince gördüm. Pilli riskli gerçekten https://www.enkocaeli.com/amp/haber/22328867/ford-otosanda-yangin-panigi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Amaç çok olan bir aracı dönüştürmek idi. Ama hatamız önce arabayı boyatmalıydık. hocam, ne yapıldığığı değil, kimin yaptığı daha önemlidir..... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Aralık Paylaş 8 Aralık Amerikada en ölümcül kazaları yapan marka tesla. Peşine kia, buick, dodge, hyundai geliyormuş Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık Paylaş 8 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Amerikada en ölümcül kazaları yapan marka tesla. Peşine kia, buick, dodge, hyundai geliyormuş En güçlü araç şu an o. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık Paylaş 8 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Amerikada en ölümcül kazaları yapan marka tesla. Peşine kia, buick, dodge, hyundai geliyormuş artık tramp geldi geriye, o istatiskler değişir 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Aralık Paylaş 8 Aralık Çağlar Bayur yazdı: artık tramp geldi geriye, o istatiskler değişir hepsi Plaid donanıma geçmesinde... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık Paylaş 8 Aralık Ali Cihangiroğlu yazdı: hepsi Plaid donanıma geçmesinde... ben lpg li cyber bekliyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Aralık Paylaş 8 Aralık (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ben lpg li cyber bekliyorum şu düplü ve kepekliden bir kurtulamadık arkadaş, bak çay dedin onuda düpte değil elektro ketılda yaptım içiyorum bak ohh, 8.5 amper çekti, sıcak tutmada 0.5 amp çekiyor alet, şimdi kapadım altını baya gider şimdi, üstünede havlu attım hayatta soğumaz, düp neyy...:) 8 Aralık tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık Paylaş 8 Aralık cyber truck ın minisi gelebilir tahmin ederim. Ancak farlara kar doluyormuş karda sürünce. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık Paylaş 8 Aralık Ali Cihangiroğlu yazdı: şu düplü ve kepekliden bir kurtulamadık hindistan da olsak otobüsümüze nakış işleme örnekleri paylaşırdık, kaderden bu 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Elektrikli araçların pil ömrü için bir araştırma yapılmış. Sonuçlar pile güvenin diyor. https://x.com/taylandil/status/1866054381319409987?t=vm0xKC5_Z_XI_gxO1zvpqg&s=19 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Mahmut Yıldız yazdı: Elektrikli araçların pil ömrü için bir araştırma yapılmış. Sonuçlar pile güvenin diyor. https://x.com/taylandil/status/1866054381319409987?t=vm0xKC5_Z_XI_gxO1zvpqg&s=19 ekonomi editörü mü yapmış testi? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Çağlar Bayur yazdı: ekonomi editörü mü yapmış testi? Alman danışmanlık şirkteti P3 Şu şirket galiba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Mahmut Yıldız yazdı: Alman danışmanlık şirkteti P3 Şu şirket galiba alışılmadık işlere uygulama danışmanlığı yapıyormuş, ortaklardan birisi Türk. başarılı bir iş insanı demek ki 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Çağlar Bayur yazdı: alışılmadık işlere uygulama danışmanlığı yapıyormuş, ortaklardan birisi Türk. başarılı bir iş insanı demek ki Araştırma güzel, 2030'lara gelince pil değişim maliyeti 5 bin dolar civarı olacak diyor, bize pahalı. 12 yıl sonra % 85-87 pil sağlığı ile kalacağını söylüyor ama bir sorun var bence. Bugün aldığım araca 10 yıl sonra pil almak istersem pil bulunacak mı? Elektrikli araç teknolojisi hızlı gelişiyor ve ilk üretilen araçlarla 10 yıl sonraki araçlar aynı olmayacak. Yani kısacası elektrikli araç içi cep telefonu gibi olacak, eskisini sat, yenisini al. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Başakşehir’de otoparkta şarja takılıp bırakılan araç yanmış kül olmuş. Sahibi de Daha önce böyle bir şey olsa elektrikli araç almazdım şeklinde garip bi açıklama yapmış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Aralık Paylaş 10 Aralık kore’de yeni bulunan yöntemle hermonikte kaybedilen enerjinin geri dönüşümü ile menzilde %10’a varan uzatma yapılabilecekmiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Başakşehir’de otoparkta şarja takılıp bırakılan araç yanmış kül olmuş. Sahibi de Daha önce böyle bir şey olsa elektrikli araç almazdım şeklinde garip bi açıklama yapmış Bina / Site yöneticisine mahkemede bol sabır dilerim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Evden çıkarken veya yatarken şarjlı aletlerin fişini çekiyorum artık. Geçenlerde de dikey süpürge yüzünden ev yangını çıktı. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Aralık Paylaş 12 Aralık 509 bin km, orijinal disk ve balata. Pil % 85. İyi gezmiş bu arada. https://x.com/DoluBatarya/status/1867106473353810285?t=0q71ejoujTIBl3U-DaF2dQ&s=19 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Aralık Paylaş 12 Aralık pil ömrü bir dert olmaktan çıkmış aslında. dertler başka yöne kayacak gibi. elektrik fiyatı, aracın kalitesi, abonelik ücretleri vs vs. Aynen vodafon telekomla kontrat yenileme mücadelesi veriyorsak buna elektrik, youtube, otopilot, harita, spotify, şerit takip, akıllı park vs vs bir sürü abonelikler gelecek. Nerdeyse arabayı bedava verecekler. Zaten TOGG ceo su biz arabadan değil servislerden para kazanacağız demişti. Bu demektir ki değişik bir gelecek bekliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts