Mustafa Çiçek 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Çağlar Bayur yazdı: bunun faturası sizde mi kdv ötv olarak yüzdeler nasıl? fatura nerde bilmiyorum ama düşük kestiler diye biliyorum. ben aldığımda liste fiyatı 370bindi, 365e aldım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Mustafa Çiçek yazdı: fatura nerde bilmiyorum ama düşük kestiler diye biliyorum. ben aldığımda liste fiyatı 370bindi, 365e aldım total değil de, vergi kalemlerini merak ettim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Kullanım kılavızu şu mu? https://www.yukimotor.com.tr/kullanim_klavuzlari/otomobil/AMY.pdf kaç kişilik bu araç? Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Kullanım kılavuzu biraz toplama olmuş çoğu resim başka arca ait. 5 kapılı 4 kişilik araba. 1.78 boy, 76kg çok rahat sığıyorum. 4 yetişkin binip gezmişliğimiz var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Kullanım kılavızu şu mu? https://www.yukimotor.com.tr/kullanim_klavuzlari/otomobil/AMY.pdf kaç kişilik bu araç? bir yerli üretim makul elektrikli araça hakkında üreticisi neden herşeyini açıkça yazmaz, kullanım kılavuzunda stop etme prosedürüne anahtarı çevirin ve çıakrtın diye yazarken... iletimim eylemeyi neden becerimyor bu üreticiler. yuki ye çıkartma yapalım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Mustafa Çiçek yazdı: Kullanım kılavuzu biraz toplama olmuş çoğu resim başka arca ait. 5 kapılı 4 kişilik araba. 1.78 boy, 76kg çok rahat sığıyorum. 4 yetişkin binip gezmişliğimiz var. ruhsatta kaç kişilik? Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 21 Şubat Paylaş 21 Şubat ruhsatta 2 kişilik görünüyor Çağlar Bayur yazdı: bir yerli üretim makul elektrikli araça hakkında üreticisi neden herşeyini açıkça yazmaz, kullanım kılavuzunda stop etme prosedürüne anahtarı çevirin ve çıakrtın diye yazarken... iletimim eylemeyi neden becerimyor bu üreticiler. yuki ye çıkartma yapalım aracın üreticisi çinli jimpeng firması. Kullanma kılavuzu yoktu yeni eklediler siteye ama muhtemelen uydurma kullanma kılavuzu çünkü fotoğraflar başka araca ait. Jimpeng firmasının kendi sitesinde de yok kullanma kılavuzu. Mail attım ancak dönüş yapmadılar 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: ruhsatta kaç kişilik? yuki başakşehirdeymiş Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Çağlar Bayur yazdı: yuki başakşehirdeymiş Ver adresi yarın gidip çökeyim üzerlerine 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Mustafa Çiçek yazdı: ruhsatta 2 kişilik görünüyor aracın üreticisi çinli jimpeng firması. Kullanma kılavuzu yoktu yeni eklediler siteye ama muhtemelen uydurma kullanma kılavuzu çünkü fotoğraflar başka araca ait. Jimpeng firmasının kendi sitesinde de yok kullanma kılavuzu. Mail attım ancak dönüş yapmadılar L7 en çok 3 olabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mart Paylaş 8 Mart Avrupa çinle yarışamadı. çinli arabalara ek vergi getirerek çözmeye çalışacak 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Mart Paylaş 8 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Avrupa çinle yarışamadı. çinli arabalara ek vergi getirerek çözmeye çalışacak Bizi örnek alıyorlar demek ki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Mart Paylaş 8 Mart Şimdi denk geldi e300 e esprilerde geliyor. Araba bir yerden ceryan yapıyor. Su girerse elentrik çarpar. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Mart Paylaş 8 Mart Çağlar Bayur yazdı: özlü deyişler vardır piyasada, mesela koçta çalışma koçla çalış, pilli alma pilli tamir et gibi tanıdık turbo tamircisi vardı, arabası lpg li atmosferikti , mesela Tanıdığım en iyi opel tamircisi audi kullanıyor. Vag tamircim röno kullanıyor. Zevkler diyelim bence bu duruma Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yakıt alırken yanıp patlayanları buraya koysak ohhoooo tabi onlar tedbirsizlikten. Bu doğal seleksiyon Öyle değil, yakıt alırken yanıp patlayanlara bakarsan muhakkak insan hatası. Motosiklet kullandığım dönemde asla motorun üzerindeyken yakıt almadım mesela. Statik elektrik bile riskli olabilir ki tutuştuğunda motorun üzerinde oturuyor olmakta hiç güzel fikir değil. Ama ağzında sigara ile yakıt alan kuryeler görüyoruz mesela, ağzında sigara ile yakıt dolduran pompacılar. Mazotu kolay kolay yakamazsın gerçi. Ama akaryakıt yangını söner. Söndürülür. Yer küreyi delmeye çalışmaz, suyun altında yanmaya devam etmez. Hava ile temasını kes yeter. Hasbelkader yansa cebimizdeki telefonu bile söndürebilir miyiz yoksa yanacak bir şey kalmayana kadar yanmaya devam mı eder emin değilim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart Paylaş 8 Mart Murat Sahın yazdı: Tanıdığım en iyi opel tamircisi audi kullanıyor. turbo tamrcisinde lpg li honda var 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Mart Paylaş 8 Mart Çağlar Bayur yazdı: turbo tamrcisinde lpg li honda var Belki turbo sevmiyordur? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart Paylaş 8 Mart Çağlar Bayur yazdı: özlü deyişler vardır piyasada, mesela koçta çalışma koçla çalış, pilli alma pilli tamir et gibi tanıdık turbo tamircisi vardı, arabası lpg li atmosferikti , mesela Göz doktorları da hep gözlüklü. Hiç biri lazer yaptırmıyor Çağlar Bayur yazdı: yuki başakşehirdeymiş Gidiyor muyuz.. Murat Sahın yazdı: Tanıdığım en iyi opel tamircisi audi kullanıyor. Valla ben kendi poliçelerimi Allianz'dan yapıyorum 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart Paylaş 8 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Gidiyor muyuz.. admin mail atarsa gideriz, bi dürtsene ben ruhsatı ve ökdv sini merak etmekteyim Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Mart Paylaş 8 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Forumun erişilemez olduğu 24 saatin aylık abonelik ücretimden düşülerek tarafıma iadesini .... 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mart Paylaş 10 Mart - Şarjlı tornavida -içten yanmalı motor ile modifiye edilmiş şarjlı tornavida görünümlü benzinli tornavida. v8 28cc, 4,3hp hangisi daha iyi sıkar? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Mart Paylaş 10 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: - Şarjlı tornavida -içten yanmalı motor ile modifiye edilmiş şarjlı tornavida görünümlü benzinli tornavida. v8 28cc, 4,3hp hangisi daha iyi sıkar? Muhtemelen elektrik daha fazla devir yapacağı için benzinliden daha iyidir. Ama şu matkapta 2jz olsa bir de tek turbo belki işler değişirdi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Mart Paylaş 10 Mart videoda benzinli olanın 12 bin devir çevirdiği yazıyordu. üff benzinli, süper falan derken aklıma tork geldi. Muhtemelen elektrikli olan daha iyi sıkar diye düşünüyorum. Çünkü kibrit kutusu kadar içten yanmalının torku çok zayıf olur bence. instagramda bu videoyu tekrar bulmak zordur heralde. Öyle gezinirken reels’de çıktı karşıma. ama youtube’de varmış Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Mart Paylaş 10 Mart Bugün bir Tesla ile kapıştık, benim tesise girmem gerekiyordu bir noktada çektim ama 200’den sonra kesildi sanki Tesla da. Performans paket değildi muhtemelen. Yine de önden ben uzayınca şok oldu muhtemelen beklemiyordu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts