Hüseyin Sönmez 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupalılar daha kaliteli soykırım yapıyor sanki. Teknikleri iyi ama geliştirmeleri lazım. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupalılar daha kaliteli soykırım yapıyor sanki. amerikalıların eline kimse su dökemez, çırakları israilin yaptıkları ortada. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: nereden nereye allah tan sıfır polo da var canım hangisini isterse artık 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Sani Gerşon yazdı: Konusunu açsanız da hep beraber tanısak en yakında zamanda açacağım. ama genel olark şunu söyleyebilirim, jel akü bu araçlar için uygun değil. lifepo4 akü araştırıyorum yaklaşım 3000 döngü ömrü varmıl ki bu da bana yıllarca yeter. Sürekli şehiriçi kullanıyorum kışın soğuktan dolayı 40 km sonrasında bayılmaya başlıyor. Safranboluda çocukları okula kreşe bırakmak için kullanıyorum. Düz bir bölge olsa daha uzun gider muhtemelen ama okulum en tepede her gün tırmanıyorum. iki modu var D modunda 43km, S modunda 57 km yapıyor. 4 kapılı olması tercih sebebimdi sürekli çocujlar inip biniyor. Şarjı evden dolduruyorum yaklaşık 8KW enerji harsıyor. (merak edip sayaçlı priz aldım) Trafiğin yavaş aktığı yerlerde ideal arasıra safranbolu karabük arasında kullanıyorum sağ şeritten çok da trafiği aksatmıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Servet abi senin çevren geniştir var mı bunlara batarya yapan tanıdığın bildiğin birileri? @Servet Aydın Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Mustafa Çiçek yazdı: en yakında zamanda açacağım. ama genel olark şunu söyleyebilirim, jel akü bu araçlar için uygun değil. lifepo4 akü araştırıyorum yaklaşım 3000 döngü ömrü varmıl ki bu da bana yıllarca yeter. Sürekli şehiriçi kullanıyorum kışın soğuktan dolayı 40 km sonrasında bayılmaya başlıyor. Safranboluda çocukları okula kreşe bırakmak için kullanıyorum. Düz bir bölge olsa daha uzun gider muhtemelen ama okulum en tepede her gün tırmanıyorum. iki modu var D modunda 43km, S modunda 57 km yapıyor. 4 kapılı olması tercih sebebimdi sürekli çocujlar inip biniyor. Şarjı evden dolduruyorum yaklaşık 8KW enerji harsıyor. (merak edip sayaçlı priz aldım) Trafiğin yavaş aktığı yerlerde ideal arasıra safranbolu karabük arasında kullanıyorum sağ şeritten çok da trafiği aksatmıyor. safranbolu çok yokuşlu. Benzinli hatta dizel iyi yakar orada. Valla çok iyi tercih. Yakıt ücretiniz sıfıra yaklaşmıştır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat Paylaş 17 Şubat bunlarda ötv kdv her ise sıfırlansa birçok derte deva olur 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: safranbolu çok yokuşlu. Benzinli hatta dizel iyi yakar orada. Valla çok iyi tercih. Yakıt ücretiniz sıfıra yaklaşmıştır Captiva vardı satmak zorunda kaldım malesef. 14 15 litre yakıyordu. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Mustafa Çiçek yazdı: Servet abi senin çevren geniştir var mı bunlara batarya yapan tanıdığın bildiğin birileri? @Servet Aydın Ben 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Kedi alıp masrafa gireceğime bunu alıp severim. Öyle tatlış bişi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Servet Aydın yazdı: Ben Bir Dm kadar yakınım sana 😊 Bu taç L7e sınıfında elektrli 4 tekerlekli motorsiklet olarak geçiyor. Sigorta muayene MTV hepsi zorunlu. Sanırım regal k4 ler L6 geçiyormuş MTV iptal ettirenler var. Sigorta olayı da ayrı bi karışık sistemde bu aracı bulamıyor sigortacı. Kaza anında poliçe nasıl işler, yoksa işler mi bilmiyorum umarım öğrenmek zorunda kalmam. Kia Bongo arka lastiklerini kış lastiği olarak uydurdum. Ayrıntılı olarak konusunu açınca 5 aylık 3000km kullanım tecrübelerimi yazacağım inşallah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Voltaj ve akımı yaz. Bir de alan ölçüsü batarya için. Li-on yaparım. 8bin döngüye kadar kullanımı oluyor bütçe ile doğru orantılı Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kedi alıp masrafa gireceğime bunu alıp severim. Öyle tatlış bişi Valla bravo. Net 500 yiyor ceza gerektiren kelime 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Servet Aydın yazdı: Voltaj ve akımı yaz. Bir de alan ölçüsü batarya için. Li-on yaparım. 8bin döngüye kadar kullanımı oluyor bütçe ile doğru orantılı Valla bravo. Net 500 yiyor ceza gerektiren kelime yazdım abi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Benim zoe 12 bin km ye geldi elektrik li araçlar şehir içi için ideal ama benim gibi otoban a çıkıp limitlerinde kullanırsanız olmaz yani ekonomi yaparak ev iş okula giderseniz çok güzel 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Fatih Keskin yazdı: Benim zoe 12 bin km ye geldi elektrik li araçlar şehir içi için ideal ama benim gibi otoban a çıkıp limitlerinde kullanırsanız olmaz yani ekonomi yaparak ev iş okula giderseniz çok güzel Menzil ne oluyor sende? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Fatih Keskin yazdı: Benim zoe 12 bin km ye geldi elektrik li araçlar şehir içi için ideal ama benim gibi otoban a çıkıp limitlerinde kullanırsanız olmaz yani ekonomi yaparak ev iş okula giderseniz çok güzel İstanbul içi veya küçük yerleşim yerlerinde çok ideal elektrikli araçlar. Uzun yol için illaki fosil yakıt olacak. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Menzil ne oluyor sende? Hocam geçen Çerkezköy e tam şarjla çıktım yola ısıtıcı açık ve hız hep maksimumda 200km yol uaptım döndüğümde %25 şarj vardı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Fatih Keskin yazdı: Hocam geçen Çerkezköy e tam şarjla çıktım yola ısıtıcı açık ve hız hep maksimumda 200km yol uaptım döndüğümde %25 şarj vardı 266km yani.. abanınca.. gayet iyi. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mustafa Çiçek yazdı: Bir Dm kadar yakınım sana 😊 Bu taç L7e sınıfında elektrli 4 tekerlekli motorsiklet olarak geçiyor. Sigorta muayene MTV hepsi zorunlu. Sanırım regal k4 ler L6 geçiyormuş MTV iptal ettirenler var. Sigorta olayı da ayrı bi karışık sistemde bu aracı bulamıyor sigortacı. Kaza anında poliçe nasıl işler, yoksa işler mi bilmiyorum umarım öğrenmek zorunda kalmam. Kia Bongo arka lastiklerini kış lastiği olarak uydurdum. Ayrıntılı olarak konusunu açınca 5 aylık 3000km kullanım tecrübelerimi yazacağım inşallah bunun faturası sizde mi kdv ötv olarak yüzdeler nasıl? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Şubat Paylaş 18 Şubat https://www.instagram.com/reel/C3aCQFAo8Vu/?igsh=dHp2NmZqcnc5bmF4 Efsane çekmiş. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Çağlar şuradan bakacaksın: https://www.gib.gov.tr/fileadmin/mevzuatek/otv_oranlari_tum/18112023_II_sayili_liste.pdf ya da geniş versiyon: https://www.gib.gov.tr/fileadmin/mevzuatek/otv_oranlari_tum/18112023_II_sayili_liste.pdf açıklama: https://vergipedia.com/soru/motosiklet-ve-motorlu-bisiklet-kdv-orani-nedir/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat Paylaş 18 Şubat mevzuattan ziyade pratikte bir örnek arıyorum da neden bizde bu kadar pahalı diye Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Bu arada Tuzla içmelerdeki shellde togg şarj istasyonu gördüm aktif mi bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts