Selçuk Bakış 6 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: satıldı mı Evet Abi gitti mübarek renkli 😁 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Bileklerimi kesecem bak Sakin ol şampiyon. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Hayırlısı olsun Selçuk. Ne geliyor acaba 🙄 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2022 İnan Çınar yazdı: Hayırlısı olsun Selçuk. Ne geliyor acaba 🙄 Şimdilik kesin değil Abi 😊 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: Şimdilik kesin değil Abi 😊 Az önce letgoda klimalı ve twingo açılır tavanlı bir uno gördüm. Onu alalım madem 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2022 İnan Çınar yazdı: Az önce letgoda klimalı ve twingo açılır tavanlı bir uno gördüm. Onu alalım madem Aklımdaki araba olmazsa biraz büyük bir araç alacağım büyük ihtimalle. Çağlar Bayur yazdı: tipo sediciovalvole Olsa da yesek aman binsek 😅 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Buyuk dendi bildirim düştü Esnaf dediğin 😁 o kadar büyüyebilsek keşke Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Gitti güzelim poliçe.. iptal ettik 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Gitti güzelim poliçe.. iptal ettik Yenisi gelecek inşallah 😊 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Buyuk dendi bildirim düştü lem uno dan sonra anca bisiklet alırsa büyük olmamış olur 1 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 Hayırlısı olsun. Yeni aracında şimdiden hayırlı olsun Selçuk kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Bileklerimi kesecem bak, alın forumdan biriniz i see sad people Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 hayırlı olsunn arabasızlık süper he , tüm taksiler senin 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 Hayırlı olsun Selçuk Fatih Evcin yazdı: hayırlı olsunn arabasızlık süper he , tüm taksiler senin Yav he he taksi seni ormana bayıra götürüp sonra gelip alıyor mu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 Hayırlı olsun Selçuk Yav he he taksi seni ormana bayıra götürüp sonra gelip alıyor muTabiki , atamızın yüzü çok sıcak nereden istersen oradan alıyorlar 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlısı olsun. Yeni aracında şimdiden hayırlı olsun Selçuk kardeşim Sağol Abicim çok teşekkür ederim. Fatih Evcin yazdı: hayırlı olsunn arabasızlık süper he , tüm taksiler senin Neyse ki Pejo var Anahtarı alabilir miyim ? Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun Selçuk Yav he he taksi seni ormana bayıra götürüp sonra gelip alıyor mu Teşekkürler Abicim, satıyormuşsun 😛 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mayıs 2022 Paylaş 7 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: Sağol Abicim çok teşekkür ederim. Neyse ki Pejo var Anahtarı alabilir miyim ? Teşekkürler Abicim, satıyormuşsun 😛 Neden olmasın 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 8 Mayıs 2022 Paylaş 8 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: Az önce gelen bir telefon ile kendimizi noterde bulduk ve satışını verdim 😊 Hayırlı olsun tam da şu ara ihtiyacımız olan araç ilanı sanırım forumda yoktu özel değilse ne kadara gitti Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2022 Ali Uymaz yazdı: Hayırlı olsun tam da şu ara ihtiyacımız olan araç ilanı sanırım forumda yoktu özel değilse ne kadara gitti İlanı vardı ama foruma koymadım 51.500 a verdim çok zorlamadım alacak kişiyi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts