Selçuk Bakış 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Müjde olarak duyuruldu mu ? Bir müjde de ben vereyim kartın limiti dolması durumunda otomatik yükseliyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Müjde olarak duyuruldu mu ? Şu an gizli. Öncelik bizde olsun. El altından yayalım. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Göstegerdeki arac resmi hayalet ekran gibi 😄 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Eylül 2021 Yazar Paylaş 9 Eylül 2021 Alpay Sumer yazdı: Göstegerdeki arac resmi hayalet ekran gibi 😄 Hayalet gibi zaten varlığıyla yokluğu bir 😀 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Hayalet gibi zaten varlığıyla yokluğu bir 😀 hayal et diyor yani 😂 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Hayalet Sevgilim mi yoksa Hayal Et Sevgilim mi o şarkı bende yıllardır onu düşünürüm. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Etiketleyelim de haberleri olsun @Önder Özcan Abi teşekkürler çok makbule geçti 😁 Ne oluyor ya, hastayız algılarımız kapalı, bu durumdan faydalanmayın alooo 😭 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Eylül 2021 Yazar Paylaş 9 Eylül 2021 Metin Akbal yazdı: Hayalet Sevgilim mi yoksa Hayal Et Sevgilim mi o şarkı bende yıllardır onu düşünürüm. Alırken mi satarken mi? Yok bu o değildi 😅 Önder Özcan yazdı: Ne oluyor ya, hastayız algılarımız kapalı, bu durumdan faydalanmayın alooo 😭 Geçmiş olsun Abim Bu sabahki ekstreyi göstermeyelim o zaman 😀 Arka poryanın birisinden ses geliyordu diye sabah boşlukta servise gittim meğer ikiside bozulmuş, 2 porya 240 TL balatalar 100 işçilik 280 TL olacak şekilde sabah değişime gittik. Önder abi sağolsun 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Metin Akbal yazdı: Hayalet Sevgilim mi yoksa Hayal Et Sevgilim mi o şarkı bende yıllardır onu düşünürüm. Metin hocayı nasıl engelleyebilirim😒 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Metin hocayı nasıl engelleyebilirim[emoji19]Görmezden gel [emoji1787] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Eylül 2021 Yazar Paylaş 9 Eylül 2021 Metin Akbal yazdı: Görmezden gel Alpay Sumer yazdı: Metin hocayı nasıl engelleyebilirim😒 Hiç birşey olmasa bile bir şeyler olur 😀 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Metin Akbal yazdı: Görmezden gel ölmezden gelemem 😂 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Alpay Sumer yazdı: ölmezden gelemem 😂 Led var mıymış diyince kapatip gidebilir 😄 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 konu helvaya bağlanmış bi bakıp çıktım 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Eylül 2021 Yazar Paylaş 9 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: konu helvaya bağlanmış bi bakıp çıktım Sizin bir helva toplantısı vardı 😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Sizin bir helva toplantısı vardı 😁 leziz ve nefisti 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 Annemin kuzeni 2001 yılında 0 km aldı hala kullanıyor, ilk sahibi. Alındığından beri 2 kere falan çaldılar ama ikisinde de kısa sürede bulundu. 20 yıldır biniyor, arabada 5. Vites olduğunu geçen sene Samsuna gelirken öğrenmişti. 19 yıl 4 vites sürmüş. Lpgsiz plastik tampon, fabrikasyon orjinal jant kapakları duruyor. Satmamakta ısrarcı, oğlu dahil kimseye kullandırmaz. 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Eylül 2021 Yazar Paylaş 10 Eylül 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Annemin kuzeni 2001 yılında 0 km aldı hala kullanıyor, ilk sahibi. Alındığından beri 2 kere falan çaldılar ama ikisinde de kısa sürede bulundu. 20 yıldır biniyor, arabada 5. Vites olduğunu geçen sene Samsuna gelirken öğrenmişti. 19 yıl 4 vites sürmüş. Lpgsiz plastik tampon, fabrikasyon orjinal jant kapakları duruyor. Satmamakta ısrarcı, oğlu dahil kimseye kullandırmaz. Öylesini bulup almak lazım, satmasın da zaten, şimdi bulunmaz nimet onlar. Km kaç acaba 😁 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Öylesini bulup almak lazım, satmasın da zaten, şimdi bulunmaz nimet onlar. Km kaç acaba 😁 Eyüp Sabri Tuncer'in muhasebecisi idi, emekli oldu, çalışırken arabayı ayda 2 3 gün anca kullanıyordu. Emekli olduğunda aktif kullanmaya başladı derken şimdi de trafik çekilmiyor diye heryere otobüsle gidiyor, km maksimum 40 50 bin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Eylül 2021 Yazar Paylaş 10 Eylül 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Eyüp Sabri Tuncer'in muhasebecisi idi, emekli oldu, çalışırken arabayı ayda 2 3 gün anca kullanıyordu. Emekli olduğunda aktif kullanmaya başladı derken şimdi de trafik çekilmiyor diye heryere otobüsle gidiyor, km maksimum 40 50 bin. Amanın 😍 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Bugün uzun yol dönüşü Sivas'a yaklaşmışken bir çukura düşme sonucu araç stop etti, hareket halinde vurdursam da çalışmadı. Müsait şekilde durup distribütör bujiler kontrol ettim ama sorun yoktu marşa basınca çalıştı ama videodaki gibi çalıştı, @Hasan Karabekirogluaküyü sök tak düzelir dedi ama yine aynı. Çözeceğim bir şey gibi durmuyordu baktım mesafe az yavaşça yola koyuldum. Biraz ilerleyince kendiliğinden düzeldi. Muhtemelen pislik vs geldi galiba ama sebebini anlayamadım Yakıt alırken çekmiştim, jantlarla konusunda resmi yoktu 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: sorun yoktu marşa basınca çalıştı ama videodaki gibi çalıştı, bobin arızası derim. Selçuk Bakış yazdı: Bugün uzun yol dönüşü Sivas'a yaklaşmışken bir çukura düşme sonucu araç stop etti, var bu yolda bir şey, ordan geçen sanayiye gidiyor 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: bobin arızası derim. var bu yolda bir şey, ordan geçen sanayiye gidiyor Şu an normale döndü ama yine de değişeyim mı dersin Abicim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Şu an normale döndü ama yine de değişeyim mı dersin Abicim 50 tl falandır, devir ibresi ve stop etme şekli akla tek onu getirdi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts