Selçuk Bakış 23 Şubat 2021 Yazar Paylaş 23 Şubat 2021 İnan Çınar yazdı: Yanlış gelmişsin. Burası Servet abinin doğumgünü kutlama konusu ... Mutlu yıllar abi,seviliyorsun...😉 @Servet Aydın Mutlu yıllar Abicim 😊 Metin Akbal yazdı: Satlık mı? Pardon yanlış konu Şarj cihazı satılık değil 😁 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Şubat 2021 Paylaş 23 Şubat 2021 Selçuk Bakış yazdı: Bugün bir sürpriz yaptı bize, tam park etmeye yakın hareket halinde iken gaz kesip stop etti ne benzin ne gaz çalışmadı. Zaten sınırda olan aküyü de o süreçte bitirdim. O halde bırakıp işe gittim. İş çıkışı aracı kurcalarken distribütöre giden kablonun çıktığını akşam karanlığında kıvılcımlardan Abim farketti ve yerine taktık. Takviye kablom sanırım iyi değil ki takviye yemedi, bizde unoyu tam manasıyla vurdurduk ama nasıl Dobloyu unonun arkasına yaslayıp iteledik ve araç çalıştı Eve geldim aküyü söküp çocuğun akülü aracının şarj cihazına bağladım. Sabaha kadar şarj olacak. Akü kutup başlarında oksitlenme mi görüyorum sanki? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat 2021 Paylaş 23 Şubat 2021 Selçuk Bakış yazdı: Dobloyu unonun arkasına yaslayıp iteledik ve araç çalıştı işte rahat bir araba... tesla çalışmazsa itsek işe yarar mı? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Şubat 2021 Yazar Paylaş 23 Şubat 2021 Sani Gerşon yazdı: Akü kutup başlarında oksitlenme mi görüyorum sanki? Vardı zımpara ile temizledim takmadan önce, takip edeceğim Çağlar Bayur yazdı: işte rahat bir araba... tesla çalışmazsa itsek işe yarar mı? Onlar iteleniyor mu 😁 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Şubat 2021 Paylaş 24 Şubat 2021 Bunların klimalısının bagaj kapağında küçük bir air conditioner amblemi var, dün denk geldim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Şubat 2021 Yazar Paylaş 24 Şubat 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Bunların klimalısının bagaj kapağında küçük bir air conditioner amblemi var, dün denk geldim Burda denk gelmez hiç 😁 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 24 Şubat 2021 Paylaş 24 Şubat 2021 Hayırlı olsun Selçuk. Yeni gördüm. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Şubat 2021 Yazar Paylaş 24 Şubat 2021 Eyüp Çetin yazdı: Hayırlı olsun Selçuk. Yeni gördüm. Allah kaza bela vermesin. Amin cümlemize inşallah, bir panda da ben çekeyim diyorum 😝 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Şubat 2021 Paylaş 24 Şubat 2021 Bu kasanın sağdan direksiyonlu tek cam silecekli olanına denk gelmiştim. Plakasına bakmak aklıma gelmedi. Ha bu nasıl araba dedim kendi kendime. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Şubat 2021 Yazar Paylaş 24 Şubat 2021 Ümit Türk yazdı: Bu kasanın sağdan direksiyonlu tek cam silecekli olanına denk gelmiştim. Plakasına bakmak aklıma gelmedi. Ha bu nasıl araba dedim kendi kendime. Bunlarda tek silecekli, 2 sileceklisine denk gelmedim. Muhtemelen İngiltere'den gelmedir o da Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Şubat 2021 Paylaş 24 Şubat 2021 (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Bunlarda tek silecekli, 2 sileceklisine denk gelmedim. Muhtemelen İngiltere'den gelmedir o da Ben çift silecekli kullanmıştım yanlış hatırlıyor da olabilirim. 24 Şubat 2021 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 24 Şubat 2021 Paylaş 24 Şubat 2021 Selçuk Bakış yazdı: Amin cümlemize inşallah, bir panda da ben çekeyim diyorum 😝 Allah gönlüne göre versin kardeşim. 😊 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Mart 2021 Yazar Paylaş 24 Mart 2021 Geçtiğimiz günlerde marşta kaçak vardı, dişli sıyırmış. Dişli 85 TL birkaç elektrik işçiliği ile birlikte 130 TL işçilik ile hallettik. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mart 2021 Yazar Paylaş 25 Mart 2021 Metin Akbal yazdı: Bunun tamponu ne kadar? 150 TL felan ama tamponu çatlattığımı nereden duydun 😁 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Selçuk Bakış yazdı: 150 TL felan ama tamponu çatlattığımı nereden duydun 😁 Yahu ben anlamadım geçen de arkadaşın A3 üne 150 lira teklif ettim gitti dolu yedi 😂 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mart 2021 Yazar Paylaş 25 Mart 2021 Metin Akbal yazdı: Yahu ben anlamadım geçen de arkadaşın A3 üne 150 lira teklif ettim gitti dolu yedi 😂 Biz tamponla yırttık yine iyiyiz maşallah 😁 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Sigorta yenilendi, birde üzerine sınırsız İMM yaptık, emmi sağolsun. Ücreti hangi hayırsever ödedi bilmiyorum ama 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Bizim arkadaşın unosu vardı. Yıllar önce akşam yokuşa park etmiş gitmiştik. Döndüğümüzde aracı yerinde bulamadık. Araç el freninden bir şekilde kurtulmuş yokuşu inmiş 100-150 metre ilerde nizami park etmişti. Sonrasında aracı satmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Benim el freni de tutmuyordu, ön tamponu tamir için sanayiye gittiğimde birden kilitledi 😅 yayı kırılmış oda tamir oldu o arada 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Sigorta yenilendi, birde üzerine sınırsız İMM yaptık, emmi sağolsun. Ücreti hangi hayırsever ödedi bilmiyorum ama 😅 Mb kart sahipleri artık isyanda. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Mb kart sahipleri artık isyanda. Etiketleyelim de haberleri olsun @Önder Özcan Abi teşekkürler çok makbule geçti 😁 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Muayene ücretleri de artık karttan ödenmeye başlamış. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Eylül 2021 Yazar Paylaş 8 Eylül 2021 Metin Akbal yazdı: Muayene ücretleri de artık karttan ödenmeye başlamış. Daha 2 yılım var, ben hakkımı saklı tutmak istiyorum 😀 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2021 Paylaş 8 Eylül 2021 Metin Akbal yazdı: Muayene ücretleri de artık karttan ödenmeye başlamış. Müjde olarak duyuruldu mu ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts