Selçuk Bakış 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Salgın artmaya başlayınca 2. Araç ihtiyacı ortaya çıktı. Ka elden gidince uygun bütçeye ilana düşer düşmez gidip müşteri olduk, sadece motor ustasına gösterip bir iki tur atıp aracı aldım.Boya durumu iyi değil çatlaklar fazlasıyla var. Şoför kapısında paslanmalar mevcut, geri kalan da gözüme çarpan birşey yok. Genel itibariyle kullanımı rahat bildiğimiz Uno [emoji4] Her ne hikmetse durup dururken müşterisi çıkıyor. Elden gitmeden tanıtımını açalım dedik. 21 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 @Selçuk Bakış hayırlı olsun boyasından sonra buna uygulama yapılırki tadından yenmez 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Hayırlı olsun. Ka elden gidince kısmına sesli güldüm😀 Jant kapağı istiyor acilen... 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Kasım 2020 Yazar Paylaş 28 Kasım 2020 İnan Çınar yazdı: Hayırlı olsun. Ka elden gidince kısmına sesli güldüm😀 Jant kapağı istiyor acilen... Kapak varda ben çıkardım, kapaklarda kırıklar çatlaklar vardı. Yaza kadar takmam herhalde. Ka'ya çok niyetlendik ama nasibimizde yokmuş maalesef 😊 Çağlar Bayur yazdı: karbüratörlü mü SX olan enjeksiyonlu Buğra Höngül yazdı: @Selçuk Bakış hayırlı olsun boyasından sonra buna uygulama yapılırki tadından yenmez Boyası hakketen temiz olsa çok güzel görünürde, işte 😁 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Ka nın sana gitmesini çok isterdim.Hayırlısı olsun iyi günlerde kullan 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Kasım 2020 Yazar Paylaş 28 Kasım 2020 Fatih Keskin yazdı: Ka nın sana gitmesini çok isterdim. Hayırlısı olsun iyi günlerde kullan Nasip değilmiş Abicim sağlık olsun, hele buna biraz binelim, bir daha ki senden olur 😊 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Hayırlı olsun gardaşım ne yapsan yakışır buna 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Enkazdan sağ çıkmış gibi. O ne öyle taşlar molozlar Selçuk abi? 😂 7 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Kasım 2020 Yazar Paylaş 28 Kasım 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun gardaşım ne yapsan yakışır buna İki arada bir derede kalıyorum bende bir şey yaparken 😅 yapsam mı yapmasam mı diye 😊 Furkan Sumer yazdı: Enkazdan sağ çıkmış gibi. O ne öyle taşlar molozlar Selçuk abi? 😂 Meydana yakın bedava otopark olunca 😅 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Buğra Höngül yazdı: @Selçuk Bakış hayırlı olsun boyasından sonra buna uygulama yapılırki tadından yenmez Yapar vallaha 🥳 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Kasım 2020 Yazar Paylaş 28 Kasım 2020 Alpay Sumer yazdı: Yapar vallaha 🥳 Mankene döner iş sonunda 😁 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Selçuk Bakış yazdı: Meydana yakın bedava otopark olunca 😅 Bmw’yi falan görünce vurdulu kırdılı -adı lazım değil- bi dizinin seti sandım.. Taşları çaktırmadan yükle bagaja bi garaj yap, ben sana söyliyim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Masallah maşallah. Millette araba ihtiyacı arttı tabi uygun yollu arıyor 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Kasım 2020 Yazar Paylaş 28 Kasım 2020 Furkan Sumer yazdı: Bmw’yi falan görünce vurdulu kırdılı -adı lazım değil- bi dizinin seti sandım.. Taşları çaktırmadan yükle bagaja bi garaj yap, ben sana söyliyim Sokak kedisi o, bir şey olmaz ona 😊 Metin Akbal yazdı: Masallah maşallah. Millette araba ihtiyacı arttı tabi uygun yollu arıyor Öyle böyle değil, aldığım fiyatın 5 6 bin üzerine almak isteyen var o derece 😅 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Bunların 60 lıkları düşman başına 😁 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Kasım 2020 Yazar Paylaş 28 Kasım 2020 Mustafa Ayıkoğlu yazdı: Bunların 60 lıkları düşman başına 😁 Yakıttan dolayı onu da tutan çok aslında, Facebook gruplarında sohbetleri fena 😅 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Bi altı ay kadar kullandım 2005 te. Tüpü çok seviyordu. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Kasım 2020 Yazar Paylaş 28 Kasım 2020 Haluk Şentürk yazdı: Bi altı ay kadar kullandım 2005 te. Tüpü çok seviyordu. Güle güle kullanın Benzinde kullanınca tüp, tüpte kullanınca benzine bir haller oluyor, bir titremeler felan, tüpü daha çok seviyor ama 😊 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Selçuk Bakış yazdı: Yakıttan dolayı onu da tutan çok aslında, Facebook gruplarında sohbetleri fena 😅 Yakıtı batsın 4 kişi bindimi rampada geri salarsın çıkmaz. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Hayırlı olsun,heves edip bizde almistik bi tane ama ne hikmetse kafasi isterse calisiyordu bizimki.1 yilda 1 depo benzin yetmisti.o kadar az zamanda çalıştı.Ama yıllarca kullanan komsumuz vardi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Kasım 2020 Yazar Paylaş 28 Kasım 2020 Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun,heves edip bizde almistik bi tane ama ne hikmetse kafasi isterse calisiyordu bizimki.1 yilda 1 depo benzin yetmisti.o kadar az zamanda çalıştı.Ama yıllarca kullanan komsumuz vardi Çok şükür bizde o şekilde bir problem çıkmadı, görev adamı görünümünde, geçen gün 4 adet 17"Audi jant lastik 4 adet 15" lastiği birde kendi stepnesini Kırıkkale ye teslim etti 😊 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 28 Kasım 2020 Paylaş 28 Kasım 2020 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, çocukluğumdan beri hep hoşuma gitmiştir tipi şekli, mahallede yan komşumuzun vardı, birgün kendi kendine kornası çalmaya başladı bizden bilmişlerdi jantları ve aynaları güzel bir renge boyayıp, sağ stop sulu zımpara vernikle çok tatlı durur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts