Sani Gerşon 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Geçmiş olsun Emre kardeşim. Bende iki gündür boğaz ağrısı filan var. Öksürük ateş ve koku kaybı yok bugün halsizlik var. Birde bazen zor nefes alıyorum. Doktor arkadaşlar faranjit diyor ama test yaptırayım mı yaptırmayım mı bilmiyorum bende Yaptırın tabi. Neyi bekliyorsunuz ki? @Emre Şimşek çok geçmiş olsun. Bol D ve C vitamini şart. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Sedef istif makinaları mı yazıyor tabelada bana mı öyle geldi.Şey yazıyor eşeğin.... Kavanozda yaşar mı bu?Bişeye benzettim bunu. İlkay? 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Bişeye benzettim bunu. İlkay? Soğuktaki erkek? 1 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Arda son 20 gün içinde hastalanan 3 arkadaşımda hep boğaz ağrısı şikayetiyle başladı. İkisinin sesi de kısıldı diğeriyle hastayken görüşmedim- haberim olmadı. Önlemini al bence, test yaptır.İki gündür evden çıkmıyorum. Ne olur ne olmaz diye. Vitamin takviyesi alıyorum sürekli. Doktor arkadaşımın söylediklerine uyuyorum. Olmazsa test yaptırayım. Bakalım ne olacak. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Bişeye benzettim bunu. İlkay?Valla önder abi ile ben de benzettik ama ?[emoji33] Soğuktaki erkek?Akçay'da denize girmek? 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Bişeye benzettim bunu. İlkay? Altınolukta denize girerse sonuç İlkay Başaran yazdı: Akçay'da denize girmek? Ahhaha benden önce yazılmış zaten 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Doğru. Almanya böyle bir şey yapma hakkı var. Ticari kaygılar var. 2021’de almanya büyüme oranının %20’si biontech firmasına ait. turkovac nedir ne değildir bilmem ama almanya’nın normalde bu aşıyla ilgili çalışma yapıp sonrasında saymıyorum demesi daha ahlaki olurdu. bion 6 kusür milyar dolar elde etmiş se, bunun almanya ihracatı içinde böyle acaip bir yüzdeye sahip olacağını sanmam (alman ihracat geliri rakmını bilmiyorum) turkovac ın aşı olarak listeye girmesi için bazı denek sonuçlarını açıklmaaları lazım kim yaptı ise, bu şişedeki aşıdır denmesi yetmiyor. motor yağında bile test sonucçları isteniyor Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 2019'da denedim denize girmeyi olmadı, sarımsaklıya kadar indim, anca.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bion 6 kusür milyar dolar elde etmiş se, bunun almanya ihracatı içinde böyle acaip bir yüzdeye sahip olacağını sanmam (alman ihracat geliri rakmını bilmiyorum) turkovac ın aşı olarak listeye girmesi için bazı denek sonuçlarını açıklmaaları lazım kim yaptı ise, bu şişedeki aşıdır denmesi yetmiyor. motor yağında bile test sonucçları isteniyor Ajanslar açıkladı 2021 büyümedeki oranını. Turkovac’ı da tanımam etmem. Antep’den çıkma hayvan aşıları üreten ve sahipleri kardeşleri milletvekili falan. Detaya girmiyorum. Bugün bi hastanede teknisyenle hemşirenin şakalaşması sonucu bir hasta öldu. Hemşire teknisyenin kalemini alıyor. Teknisyen ver diyor. Hemşire vermiyor. Teknisyen de yoğun bakımda yatan hastaların oksijenini kapatırım bak diyor. Kapatıyor da. Açana kadar 1 hasta o esnada oksijensizlikten vefat ediyor. böyle bir ülkede yaşıyoruz. Görmediğim tanımadığım kimseye güvenesim gelmiyor. Bı olaylar oldukça iyice paranoyak olduk. Hepimiz akıl hastası olacağız. 15 Ocak 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Erdem Doğan yazdı: 2019'da denedim denize girmeyi olmadı, sarımsaklıya kadar indim, anca.. Geçen yaz şaşırtıcı derecede sıcaktı deniz. Altınoluk tarafında. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Ahhaha benden önce yazılmış zaten Aklın yolu bir işte Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ajanslar açıkladı 2021 büyümedeki oranını. ajans bilmem ajan tanımam, rakam ve matematik ile kendim hesaplarım , bir ilaç firması ile bölleee %20 katkı falan bana gairp geldi, çok mümkün değil bence. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Bakanlık covid yoğunluk haritasında İstanbul vaka sayısı (100 bin kişide)1222 olmuş. Nüfus 15 milyon olsa günlük ortalama 25-26 bin vaka eder. Çok yüksek. Kırklareli de 843. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Mert Gülkokan yazdı: Eskişehir olarak 1 ciyiz 100 binde 1354 Millet birbirinin yüzüne tükürüyor sanıırm Evet, onu sonradan gördüm. Yakında herkes bağışıklık kazanmış olacak. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Evet, onu sonradan gördüm. Yakında herkes bağışıklık kazanmış olacak. o zaman dans 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ajanslar açıkladı 2021 büyümedeki oranını. aklıma gelmişken, alman verilerine baktım, toplam dönen hasılat 9 trilyon dolar birşey, pfizer ın bionunun , hasılattaki artışa katkısı %0.5 , şöyel bakılırsa olur: bizden çıksa idi aşı, bizim hasılattaki büyümeye katkısı %20 olurdu, ticaretlerimizi kıyaslar isek, ajanstakilerin kafa ya biraz karışık ya da maaşlarını hak etmek için palavara sıkmışlar, son zamanlarda bolca olan hadise Mahmut Yıldız yazdı: Bakanlık covid yoğunluk haritasında İstanbul vaka sayısı (100 bin kişide)1222 olmuş. Nüfus 15 milyon olsa günlük ortalama 25-26 bin vaka eder. Çok yüksek. Kırklareli de 843. daha dün gibi, 500 e düşmeyenelere kırmızı rengi yapıştırıp mekanları kapatıyorlardı, gerçi mekanlar hala kaaplaı ama otobüse binmek serbest testtsiz 7/24 Mert Gülkokan yazdı: Eskişehir olarak 1 ciyiz 100 binde 1354 Millet birbirinin yüzüne tükürüyor sanıırm artık naaapıyosanız.... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: daha dün gibi, 500 e düşmeyenelere kırmızı rengi yapıştırıp mekanları kapatıyorlardı, gerçi mekanlar hala kaaplaı ama otobüse binmek serbest testtsiz 7/24 Omicron'un nimetleri. Hastaneler o zamanki kadar dolu değil. Gerçi o zaman bu kadar da test yapılmıyordu. Çağlar Bayur yazdı: artık naaapıyosanız.... Servet Abiyi dinlemişler, herkes birbirini yalamış. 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Emre Şimşek yazdı: Eşim de ben de pozitifiz. 8 sene boyunca hiç bu kadar yatakta yattığımı hatırlamıyorum. Dizi, kitap, oyun, uyku. Dibine vurduk yatak keyfinin. 6 yaşındaki oğlum da salonu ve mutfağı ele geçirdi. Her yerde lego parçaları var. Uşağa bulaşmasın diye elimizden geleni yapıyoruz. Kapıyı açıp komşu gibi kapıdan kapıya sohbet ediyoruz evlatla. Geçmiş olsun Acil şifalar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: aklıma gelmişken, alman verilerine baktım, toplam dönen hasılat 9 trilyon dolar birşey, pfizer ın bionunun , hasılattaki artışa katkısı %0.5 , şöyel bakılırsa olur: bizden çıksa idi aşı, bizim hasılattaki büyümeye katkısı %20 olurdu, ticaretlerimizi kıyaslar isek, ajanstakilerin kafa ya biraz karışık ya da maaşlarını hak etmek için palavara sıkmışlar, son zamanlarda bolca olan hadise daha dün gibi, 500 e düşmeyenelere kırmızı rengi yapıştırıp mekanları kapatıyorlardı, gerçi mekanlar hala kaaplaı ama otobüse binmek serbest testtsiz 7/24 artık naaapıyosanız.... Abi toplam değil. Büyümedeki oranı %20 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi toplam değil. Büyümedeki oranı %20 tamam büyümedeki oranı %0.5 gsmh denen artışın içinde bion olmasa isi, %99.5 çıkacaktı büyüdüğü rakam her ne ise. bazı rakamlar vardıri daha hesaplamadan sırıtır, alman ekonomisini düşününce.... %20 olmaz zaten , tek başına tüm alman ticaretinin içinde 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 İş yeri hekimimiz covid oldu. Daha önce foruma da yazmıştım, doktorlar aşılanmaya başladığında aşı olmuyordu, sinovac aşıyı eleştiriyordu. Sonra biontech gelince onu da olmamıştı. Son aşı durumu nedir bilmiyorum ama 3 haftadır hastanede olduğunu öğrendik. Rabbim şifa versin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Benim çocuklar pazartesi günü 3. dozu oldu.. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 dozudoprağa gattılar yani hahahah çok pardon bana müsade. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Doğan Arşiray yazdı: dozudoprağa gattılar yani hahahah çok pardon bana müsade. @Mehmet Ozyurek @Selçuk Keleş daha önce de istedim kardeşim, verin artık şu dislike butonunu 😩 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: @Mehmet Ozyurek @Selçuk Keleş daha önce de istedim kardeşim, verin artık şu dislike butonunu 😩 Dislike mı ediyoruz bunları. Yorum bağlantısı
Recommended Posts