Doğan Arşiray 11 Ocak 2022 Paylaş 11 Ocak 2022 daha ne kadar uzayacak acaba bu durum. zona benzeri bir problemden doktora gittim kadın zona değil bu herpes olabilirmi vs dedi. ben de bilmiyorum ondan size geldim dedim. test yaptırdık bekliyoruz. omicronun az görülen bir belirtisi içi yumuşak dolu kabarcıklarmış!? kadına bunu dedim ben hiç görmedim dedi. yani kimsenin bir halt bildiği yok emin olabilirsiniz. sonuçta bunu özel kanser hastanesindeki dermatolog söylüyor. sadece şunu dedi, hastalık en kuvvetli şekilde yayılmaya başladığında en zayıf noktasına ulaşacaktır çünkü toplumun tamamına yakını bunu taşıdığında yeni konak bulamaz. danimarka sağlık otoritesinin omicron üzerinde yaptığı bir çalışmaya göre hastaneye düşen ölümcül vakaların oranı önceki varyanta göre yüzde 50 daha azmış. yani omicron daha hızlı bulaşıyor ama daha az etki ediyor görüşünü detekliyro bana göre. zaten dikkat ederseniz herkes soğuk agınlığı vs gibi şikatyetlerde bulunuyor. özellikle okulda çocuğu olanlar bilir. bugün bizim çocuklardan biri doktora gidecek mesela. biraz düşününce sürekli maske takılan bir ortamda çok daha yavaş yayılan soğukalgınlığının işi ne kadar kolay olabilirki? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak 2022 Paylaş 11 Ocak 2022 Doğan Arşiray yazdı: n doktora gittim kadın zona değil bu herpes olabilirmi vs dedi. ben de bilmiyorum ondan size geldim dedim. mantıklı bir cevap Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Ocak 2022 Paylaş 11 Ocak 2022 (düzenlendi) para verdiğim özel doktor birde. zona oldum herhalde dedim. kim koydu teşhisi dedi ben koydum deyince kızdı sonra kendi de bilemeyince ayarını buldu. hanım çocuğu doktora götürdü, yine üst solunum yolu enfeksiyonu demiş antibiyotik yazıp elindeki bütün parayı da almış tabi. hayat herkese zor. neyse, covid olabilirmi demiş eşim, adam da bilmiyorum olabilir de olmayabilirde teste de gerek yok 3 gün dinlensin demiş... özel doktor bu şekilde. hastaneleri düşünün. 11 Ocak 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak 2022 Paylaş 11 Ocak 2022 Doğan Arşiray yazdı: elindeki bütün parayı da almış tabi. hayat herkese zor. bizim hastalk hastası bir arkadaş vardı, özel sigorta limiti bitince, özeldeki dr iyileştin sen dedi 1 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 11 Ocak 2022 Paylaş 11 Ocak 2022 Annem babam aşısız yakalandılar covide sonunda. Babam immün supresif, yani organ nakli nedeniyle bağışıklığı ilaçla bastırılmakta. 3 - 4 gün oldu, ateş, halsizlik, yorgunlukla geçiyor çok şükür. Yavaştan iyi hissetmeye başladık ama öksürük başladı diyorlar şu an. Onlarla birlikte kız kardeşim, 6 aylık yeğenim de kaptılar sanırım.. Benimse 2. doz geldi, iyi hissettiğim bir gün gideceğim aşıya..Emre üstad geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2022 Paylaş 11 Ocak 2022 Doğan Arşiray yazdı: para verdiğim özel doktor birde. Para verme tamamlayıcı sağlık poliçesi yapalım Doğan Arşiray yazdı: elindeki bütün parayı da almış tabi. Çağlar Bayur yazdı: bizim hastalk hastası bir arkadaş vardı, özel sigorta limiti bitince, özeldeki dr iyileştin sen dedi Bizim komşunun da tamamlayıcı sağlık yenilemesi çok yüksel gelmiş.. Naaptın sen dedim, neden yüksek bu kadar dedim.. Ne bilim ben, zayi olmasın diye poliçedeki tüm hakları kullanmıştım dedi. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Ocak 2022 Paylaş 11 Ocak 2022 Arda Bülent Güzel yazdı: Emre üstad geçmiş olsun Teşekkür ederim Arda abi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Virüsüyüm galiba, bugün test yaptıracağım. Tat koku azaldı hafif baş ağrısı eklem ağrısı boğazda doluluk hafif öksürük geceyi böyle geçirdim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Emre Şimşek yazdı: Virüsüyüm galiba, bugün test yaptıracağım. Tat koku azaldı hafif baş ağrısı eklem ağrısı boğazda doluluk hafif öksürük geceyi böyle geçirdim. Geçmiş olsun benimde baş ağrısı vardı 2 gündür bu sabah geçti, inşallah çabucak geçer. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Vaka sayılarının yüksek olmasına rağmen birkaç ülke hariç kısıtlama yok. Sanırım omicron'un yatış-yoğun bakım oranı düşük olduğundan bu varyant ile normal grip gibi olması planlanıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2022 Paylaş 13 Ocak 2022 Erdem Doğan yazdı: Vaka sayılarının yüksek olmasına rağmen birkaç ülke hariç kısıtlama yok. Sanırım omicron'un yatış-yoğun bakım oranı düşük olduğundan bu varyant ile normal grip gibi olması planlanıyor. bizde bitti o iş, de ki pozitifisin, evindeki aileden kimsenin hayatı durmuyor, aynen devam... sen de 7 gün sonra sorgusuz yeniden avm ye gidebiliyorsun rahatça. testi bile semptomun yoksa yasakladılar, biz rahatız artık sen düşün trafik bir rahat, şöyle diyeyim, bakırköy ataşehir 12.5 dak. kıskannn 😛 1 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Dün akşam 4. doz aşımızı da sinovac tercih ederek yaptırdık eşimle beraber. Eşimde ilk 3 aşıda da yan etki olmuştu bunda olmadı, ateş ve halsizlik. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Emre Şimşek yazdı: Virüsüyüm galiba, bugün test yaptıracağım. Tat koku azaldı hafif baş ağrısı eklem ağrısı boğazda doluluk hafif öksürük geceyi böyle geçirdim. Eşim de ben de pozitifiz. 8 sene boyunca hiç bu kadar yatakta yattığımı hatırlamıyorum. Dizi, kitap, oyun, uyku. Dibine vurduk yatak keyfinin. 6 yaşındaki oğlum da salonu ve mutfağı ele geçirdi. Her yerde lego parçaları var. Uşağa bulaşmasın diye elimizden geleni yapıyoruz. Kapıyı açıp komşu gibi kapıdan kapıya sohbet ediyoruz evlatla. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Emre Şimşek yazdı: Eşim de ben de pozitifiz. 8 sene boyunca hiç bu kadar yatakta yattığımı hatırlamıyorum. Dizi, kitap, oyun, uyku. Dibine vurduk yatak keyfinin. 6 yaşındaki oğlum da salonu ve mutfağı ele geçirdi. Her yerde lego parçaları var. Uşağa bulaşmasın diye elimizden geleni yapıyoruz. Kapıyı açıp komşu gibi kapıdan kapıya sohbet ediyoruz evlatla. Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçmiş olsun Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Emre geçmiş olsun. Her canlı covidi tadacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Emre Şimşek yazdı: Eşim de ben de pozitifiz. 8 sene boyunca hiç bu kadar yatakta yattığımı hatırlamıyorum. Dizi, kitap, oyun, uyku. Dibine vurduk yatak keyfinin. 6 yaşındaki oğlum da salonu ve mutfağı ele geçirdi. Her yerde lego parçaları var. Uşağa bulaşmasın diye elimizden geleni yapıyoruz. Kapıyı açıp komşu gibi kapıdan kapıya sohbet ediyoruz evlatla. Geçmiş olsun Emre. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: Emre geçmiş olsun. Her canlı covidi tadacaktır. Teşekkür ederim Önder ağabey. Ben çok izoleyiz diyordum ama bize de bulaştı sonunda, bizi geçtim babamlara bile bulaştı. Mehmet Ozyurek yazdı: Emre geçmiş olsun. Teşekkür ederim Emmi Ersen Tapan yazdı: Geçmiş olsun Emre. Teşekkür ederim Ersen ağabey Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Geçmiş olsun Emre, yakışıklı evi geri vermez artık 😁 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: bizde bitti o iş, de ki pozitifisin, evindeki aileden kimsenin hayatı durmuyor, aynen devam... sen de 7 gün sonra sorgusuz yeniden avm ye gidebiliyorsun rahatça. testi bile semptomun yoksa yasakladılar, biz rahatız artık sen düşün trafik bir rahat, şöyle diyeyim, bakırköy ataşehir 12.5 dak. kıskannn 😛 Bence olmasi gerek de bu artik. Az daha dayanirsak bir sonraki varyantta nezle gibi olur durum. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: Emre geçmiş olsun. Her canlı covidi tadacaktır. Acaip bir kalıcı yan etki okudum nette. tam 1 inç ölçeğinde. 1 1 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Ocak 2022 Paylaş 15 Ocak 2022 a-haber başlığı. halk hastanede aşı kuyruğu oluşturdu. kantindeki cetvel satışları patladı. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts