Ümit Türk 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Sani Gerşon yazdı: Aaaah ah, asansörde 60 saniye hızlı hızlı nefes alıp vermeyi özledim Şuan tutuyon mu 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Ben 3. doz biontechi oldum.. Yazmış mıydım daha önce. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben 3. doz biontechi oldum.. Yazmış mıydım daha önce. emmide ortası yok.. Ya milattan önceyi hatırlıyor ya hic bisey yok 😂 4 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Aralık 2021 Yazar Paylaş 1 Aralık 2021 Sani Gerşon yazdı: Aaaah ah, asansörde 60 saniye hızlı hızlı nefes alıp vermeyi özledim Panik atak mı var? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Ümit Türk yazdı: Şuan tutuyon mu Nefesi demi? 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 vr gözlükle asansöre bineceğiz az kaldı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Alpay Sumer yazdı: emmide ortası yok.. Ya milattan önceyi hatırlıyor ya hic bisey yok 😂 Yine mi düştü acaba 😅 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: doğrudur, yalnız çalışanlar olarak istemiyoruz, 1 kişi için koca iş durmaz, çıkış verilir. Bizde şöyle abi 5000 çalışan var ve entegre tesis o yüzden herkes belirli gruplar halinde çalışıyor o yüzden mümkün değil. Ümit Türk yazdı: İşkence bu. Mecbur yaptırsın diye ama yaptırmam diyor hala 😅 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Emre Şimşek yazdı: Nefesi demi? Başka ne olabilir 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Ümit Türk yazdı: Başka ne olabilir söz tutulabilir mesela. başka ne olabilir? 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Doğan Arşiray yazdı: söz tutulabilir mesela. başka ne olabilir? Aman hocam. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Doğan Arşiray yazdı: söz tutulabilir mesela. başka ne olabilir? Bu parayla niyet bile tutulmaz, yok o başkaydı şeyy kafam karıştı benim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 2 hafta önce doktor boğaz iltihabın var dedi. Bilmem hissetmiyorum demiştim. Öyle geçiştirdim. 3 gündür boğaz kulak fena. Evde hiç açılmamış augmentin 1000 vardı. Dedim başlıyayım. 3.yü aldım ama tık yok. Gittim doktora. Belki serum bağlar dedim. Yok, augmentin’i bitir dedi. Bi de pcr testi yaptı. Covid değilmişim ama iltihap boynumda kulaklarımda. Vücut bitik. Zaten iki haftadır idrar yolu enf. için antibiyotik kullanıyordum. 3 şişe altınkılıç kefir aldım. Belki toparlar 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: augmentin Bunu doktora sormadan içmemek lazım yine de. Bunun yerine akşamları sarımsak yutulabilir. Zencefilli limonlu çay içilebilir. Çörek otu yenilebilir, hatta yağı burundan damlatılabilir. Ağızda karanfil tutulabilir. Geçmiş olsun, benim de boğazda yara çıkmış herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Emre Şimşek yazdı: Bunu doktora sormadan içmemek lazım yine de. Bunun yerine akşamları sarımsak yutulabilir. Zencefilli limonlu çay içilebilir. Çörek otu yenilebilir, hatta yağı burundan damlatılabilir. Ağızda karanfil tutulabilir. Geçmiş olsun, benim de boğazda yara çıkmış herhalde. Doğru. 3 tane içtim, sonra sormaya gittim işte. O da devam et dedi 😄 ama şu üstte yazdığın şeyler inan hasta olduktan sonra fayda etmiyor. Olmadan önce koruyucu olur. İltihap yayılınca çok fena oluyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 alternatörün olsa böle olmazdı geçmiş olsun , hastalık mevisimindeyiz 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: alternatörün olsa böle olmazdı geçmiş olsun , hastalık mevisimindeyiz İşe giderken kalorifer açmazsan böyle olur. neyse ikinci koltuk ısıtma bugün geldi. Artık ben de sıcacık gidecem 😁artık jeneratör düşünsün Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: koltuk ısıtma böbrek için tavsiye edilmeyen bir unsur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: böbrek için tavsiye edilmeyen bir unsur Sıcak mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 alternatörün olsa böle olmazdı [emoji4] geçmiş olsun , hastalık mevisimindeyizOlmaz olsun öyle alternatör 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sıcak mı? lokal sıcak. aşırı sıcak da soğuk ta zaten ayrı zarar, rus buzda delik açıp yüzüyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: lokal sıcak. aşırı sıcak da soğuk ta zaten ayrı zarar, rus buzda delik açıp yüzüyor Böbrek için ayaktan veya lokal sıcak su torbası öneriyorlar ama. Aşırı değil tabi. Hele koltuk ısıtma sırtı az ısıtıyor. Daha çok toto kısmı ısınıyor. Sırtta zaten mont var. Bu pedler orijinal aksesuarlardan bi tık daha zayıf zaten Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Böbrek için ayaktan veya lokal sıcak su torbası öneriyorlar ama. sokakta yürürken önermiyorlardır yani evde makul sıcakta otururken, her delta T, bünyeye zarardır Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 böbrek için tavsiye edilmeyen bir unsurSadece böbrek için mi? Daha genç adam. söz tutulabilir mesela. başka ne olabilir?Oruç geldi aklıma. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts