Çiğdem Bilen 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Evren Erakçora yazdı: Labta üretildiği ile ilgili bir kaynak var mı? Virüsler hep vardı zaten. Google yazdığınızda bilim insanlarının corona virüsünün laboratuvarda üretildiğine dair bilimsel çalışmalarına ait birçok yazı var ama bigiyi teyit edecek bilgimiz olmadığı için her şey gibi o da varsayım. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Allah’da biliyor kulda biliyor ne yapısı olduğunu. Patlayınca delilleriyle dökülür. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: aşı olmadan kurtulmanın tek yolu ise bence Covidin doğal yolla ortaya çıkmış bir hastalık olması ve kendiliğinden yada tedbirlerle yayılmasının azalması, ancak o zaman bizi zorlayamazlar, zaten doğalsa aşı olmak daha iyi bir kararda olabilir... yok bu hastalık yapaysa o zaman ya olacağız bu aşıyı ya kaçacağız, kaçarsak üstte yazdıklarım olur, zorla yaparlar yada covid olmadı bir başka yol bulurlar... bu kısıma birde şu açıdan bakalım, gezegen ölüyor, insan nüfusu fazla ve gezegenin verdiğinin son verilere göre 3 katını tüketiyoruz, sanki 3 adet dünya varmışta bol bol sömürüyoruz yani, ama 1 dünya var ve kaldırmayacak gezegen, bu nüfus kesinlikle azaltılmalı başka yolu yok, işte bu kısım kötü, bunu nasıl yapacaklar? ama yapacaklar bu bence kesin. Ali abi kuduz aşısız yakadığını öldürüyor. Hemde çok zahmetli şekilde. Buyur sana doğal virüs. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Google yazdığınızda bilim insanlarının corona virüsünün laboratuvarda üretildiğine dair bilimsel çalışmalarına ait birçok yazı var ama bigiyi teyit edecek bilgimiz olmadığı için her şey gibi o da varsayım. İnternette bilgi kirliliği çok fazla. Hangisine inanacağımızı şaşırdık. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Sani Gerşon yazdı: Yazı ile gitmek? Aşı kartı olmadan gidilemediği gibi asıl sorun, bizim aşı kartını şu an avrupa tanımıyor. Ona çözüm aranıyor. Yazı dediğim kart işte Sani bey.. Kart değil zaten aşı kartı denen şey aşı sertifikası sistemden tanımlanıyor. Avrupa'nın tanımadığını kim söylüyor? Gidiyor millet çatır çatır Hollandaya filan.. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/pandemide-yurt-disina-seyahat-asi-olanlar-hangi-ulkelere-gidebilecek-41847497 97 ülkeye gidiliyor, 16sı avrupa ülkesi AB üyeleri de var içlerinde. Avrupa'dan kastınız Almanya ise şimdilik vize vermiyor bence abuk siyasi nedenlerle ama verecekler zamanla nereye kadar gidecek böyle. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Yazı dediğim kart işte Sani bey.. Kart değil zaten aşı kartı denen şey aşı sertifikası sistemden tanımlanıyor. Avrupa'nın tanımadığını kim söylüyor? Gidiyor millet çatır çatır Hollandaya filan.. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/pandemide-yurt-disina-seyahat-asi-olanlar-hangi-ulkelere-gidebilecek-41847497 97 ülkeye gidiliyor, 16sı avrupa ülkesi AB üyeleri de var içlerinde. Avrupa'dan kastınız Almanya ise şimdilik vize vermiyor bence abuk siyasi nedenlerle ama verecekler zamanla nereye kadar gidecek böyle. Yeni bir bilgi. Güzel. Almanya'da yaşayan ab vatandaşı türk arkadaşımın uzun vizeli Türk eşi nerede aşı olacağını şaşırdı. Şu tr'de ve çok kararsz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: şimdi aklıma gelen, bu corona yakaladımı denk geldimi aileden sırayla pat pat götürüyor, acaba diyorum bu işte genetik bir olaymı varda aynı genden akrabaları götürüyor, bu işte bir ayar vardıda belli koda sahip insanları etkiliyor, mesela bana bulaşmadı, hasta temasımda oldu üstelik, ben o koda sahip değilmiydimde dokunmadı, bilinmezler çok..... basit iyidir. şöyle düşün: aile fertleri aynı evde saaatlerce etkileşimde, birisi virüsü aldı mı, bolca diğerleri de almış oluyor saatlerce aynı odada. gen dir dna dır bilmem de en basit mühendislik en iyisidir genelde. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 az önce 4 arkadaşı götürdüm birisi covid geçirmişti, 2 günsonra gel dediler, diğerleri zımbalandı, banada 18 in de gel dediler olup geçicem, çokta düşünmeye değmez aşı işte, ona bakarsan bize yedirip içirdikleri herşeyde bir numara olabilir, aşıda olsa ne yazar, 2-3 dozları olmaya karar verdim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 bugün güncelleme geldi, hissetttim bion v.0,94 gibiyim 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: bugün güncelleme geldi, hissetttim bion v.0,94 gibiyim trt fm çekiyormu, bende parazit var, 2 dozu olayım hemen, 3. dozda internet radyosuna erişim geliyor diyorlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: trt fm çekiyormu, bende parazit var, 2 dozu olayım hemen, 3. dozda internet radyosuna erişim geliyor diyorlar Fm yok Mw,saudi den lig taikib yapabiliyorsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: Fm yok Mw,saudi den lig taikib yapabiliyorsun ohoo sendeki bozukmuş, bendeki arada DAB sinyali bile alıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Asla aşıya karşı değilim propaganda yapmıyorum sadece benim araştırma ve ikna olma sürem birçok kişiden biraz uzun sürüyor Oo biz o hale geldik ki, her şeye hemen ikna oluveriyoruz. @Çağlar Bayurdan bu konuda ders aldım ben.. Acayip ikna oluyorum artık. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Oo biz o hale geldik ki, her şeye hemen ikna oluveriyoruz. @Çağlar Bayurdan bu konuda ders aldım ben.. Acayip ikna oluyorum artık. haklısın, Ali Cihangiroğlu yazdı: ohoo sendeki bozukmuş, bendeki arada DAB sinyali bile alıyor devlet hastanesinde olduydum ben ondan mıdır? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: haklısın, devlet hastanesinde olduydum ben ondan mıdır? içerde olduysan ondandır, açık havada çadır kurmuşlar, zımbayı yiyip turluyorsun, o zaman etkili oluyor diyola 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Asla aşıya karşı değilim propaganda yapmıyorum sadece benim araştırma ve ikna olma sürem birçok kişiden biraz uzun sürüyor bizim hanim da oyle. ama zaten fobik bir durum var. yani bahaneler hep korktugu icin. hemsire asiyi yapti, aciyacakmi, bitsin artik filan diyordu hala. bitti hadi deyince inanmadi. bu arada fayzir bayontek inin etkinligi yuzde 70 mis. hayirli olsun. kim yogurdum eksi derdi ki zaten. diyordum da kabul etmiyorlardı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Dogan Arsiray yazdı: bizim hanim da oyle. ama zaten fobik bir durum var. yani bahaneler hep korktugu icin. hemsire asiyi yapti, aciyacakmi, bitsin artik filan diyordu hala. bitti hadi deyince inanmadi. bu arada fayzir bayontek inin etkinligi yuzde 70 mis. hayirli olsun. kim yogurdum eksi derdi ki zaten. diyordum da kabul etmiyorlardı. kaynak? sinovac için.kaynak: the new england journal of medicine. araştırma grubu 10 milyon .2 doz sonrası koruma 65,9%. hastaneye yatışı engelleme 87,5% yoğun bakıma yatışı engelleme 90,3% Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: kaynak? sinovac için.kaynak: the new england journal of medicine. araştırma grubu 10 milyon .2 doz sonrası koruma 65,9%. hastaneye yatışı engelleme 87,5% yoğun bakıma yatışı engelleme 90,3% https://www.aa.com.tr/en/health/pfizer-biontech-vaccine-70-effective-against-delta-variant-study/2294355# Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Temmuz 2021 Paylaş 14 Temmuz 2021 Biontech aşısında dün itibariyle dozları tamamladım. Tok bir ses gelmesi dışında bir etki yok 🤪 5 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Temmuz 2021 Paylaş 14 Temmuz 2021 Mert Gulkokan yazdı: Baba da aşı çıkmış demek 3 ay doldu Bayram sonrasına bırakma gibi planım var Novaljim alerjim olduğu için hastanede aşı olun diye uyarı var Babamın var novalgin alerjisi. Hastanede yaptırdık aşıyı bir sıkıntı olmadi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Temmuz 2021 Paylaş 14 Temmuz 2021 Tahir İlter yazdı: Biontech aşısında dün itibariyle dozları tamamladım. Tok bir ses gelmesi dışında bir etki yok 🤪 Şifa olsun. Ben de 8 Temmuz'da yaptırdım 2. dozu. Darısı 3. doza artık. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Temmuz 2021 Paylaş 14 Temmuz 2021 10 temmuzda da eşimle ben 2. doz biontech olduk. Bu defa hiç yok denecek kadar az ağrım oldu. Eşimin kolunda bir miktar ağrı oldu. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Temmuz 2021 Paylaş 14 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: kaynak? sinovac için.kaynak: the new england journal of medicine. araştırma grubu 10 milyon .2 doz sonrası koruma 65,9%. hastaneye yatışı engelleme 87,5% yoğun bakıma yatışı engelleme 90,3% Brezilya faz 3 sonunda sinovac için sırayla %50 küsür, % 70 küsür ve % 90 küsür oranlarını vermişti zaten. (küsüratları hatırlamıyorum) Biontech için de bulaşmayı engelleme başarısı % 65'lere gerilemiş ama ağır hasta ve hastaneye yatış başarısı hala çok yüksek. Önder Özcan yazdı: 10 temmuzda da eşimle ben 2. doz biontech olduk. Bu defa hiç yok denecek kadar az ağrım oldu. Eşimin kolunda bir miktar ağrı oldu. Ben de dün 2. doz biontech oldum, kolumda ağrı ilkine göre çok az oldu. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Temmuz 2021 Paylaş 14 Temmuz 2021 Ayın 20si ikinci aşı randevum. Daha erken gitsem ne olur Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Temmuz 2021 Paylaş 14 Temmuz 2021 Servet Aydın yazdı: Ayın 20si ikinci aşı randevum. Daha erken gitsem ne olur Gittiğinde aşı hakkın varsa randevuya bakmadan yaparlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts