Sani Gerşon 17 Haziran 2021 Paylaş 17 Haziran 2021 Alptuğ Özcan yazdı: 22:30 da ilk doz aşımızı olduk bakalım. Şu saate çip aktif olmuştur herhalde 4 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 (düzenlendi) 1981 de benimde hep dediğim olması gerekli ve olacak şeyleri yazmış, bu gezegen bu çekirge sürüsünü kaldırmaz, önlem yine kendi elimizle alınacak, ya savaşla yada böyle, neyse konu covid, detay yazmıyım bilen bilir zaten.... aşılanayımmı aşılanmayayımmı hala kararım kesin değil, güvenim yok bu insanlığa... 18 Haziran 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Sani Gerşon yazdı: Şu saate çip aktif olmuştur herhalde Daha arabaya biner binmez bluetooth'a bağlandım zaten. Hızlı tesir etmiş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: 1981 de benimde hep dediğim olması gerekli ve olacak şeyleri yazmış, bu gezegen bu çekirge sürüsünü kaldırmaz, önlem yine kendi elimizle alınacak, ya savaşla yada böyle, neyse konu covid, detay yazmıyım bilen bilir zaten.... aşılanayımmı aşılanmayayımmı hala kararım kesin değil, güvenim yok bu insanlığa... Bir gerçek var. 4 milyon insan covid’den dolayı öldü. İyi karar vermek lazım 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Bu durumla ilgili küçük mavi hapla anteni taktılar şimdide aşıyla vericiyi taktılar diye espiriler havada uçuşuyor. Görsel de varda telif hakkı olabilir diye paylaşamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: bu gezegen bu çekirge sürüsünü kaldırmaz herkes bahçesine patates domatesini eksin bişeycik omaz, yan tarlaya da mısır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Aşıyı iptal ettim.. Herkeş vurulsun sonrasına bakarız 3 2 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Aşıyı iptal ettim.. Herkeş vurulsun sonrasına bakarız O kadar alabilmek için uğraş sonra iptal et abi oldu mu hiç Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Sani Gerşon yazdı: Şu saate çip aktif olmuştur herhalde Bluetooth bağlanıyormuş. dene bi.. Ben denedim ama iphone bağlanmıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bluetooth bağlanıyormuş. dene bi.. Ben denedim ama iphone bağlanmıyor.. Çipten korkmayın zararsız ama bir reklam engelleyici koymak lazım. Bana durmadan saç, bıyık boyası ve portif reklamı geliyor. 4 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Çince yazıları okuyabiliyorum 3 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Ben sinovac oldum ,eşim biontek..Ben de hafif yorgunluk dışında bir şey yok..Ama eşim iki gündür yatıyor..Bakalım 3 günde geçer diyorlar.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir gerçek var. 4 milyon insan covid’den dolayı öldü. İyi karar vermek lazım doğrudur, demekki adam haklıymış mı diyeceğiz şimdi, yalnız şu kesin, bu gezegen bu nüfusu kaldırmaz bazılarınında bu işine gelmez, bu nüfus azalacak kesin ve net demedi deme, insanlıkta fazla yattı savaşmadan, gerisini sen düşün artık.... Çağlar Bayur yazdı: herkes bahçesine patates domatesini eksin bişeycik omaz, yan tarlaya da mısır olmaz, Antalyada domates falan ekersen bahçene yeşillenir tam domates oluşunca kırmızı örümcek gelir işi bitirir, o örümcek nereden çıkar? israil tohumu alırsan ilacını almazsan ürünü unut, doğal tohum ekeyim de, yine olmaz, toprak pert, oralılara sor sana anlatsınlar, gidişat kötü benden söylemesi, ilerde sadece birileri üretecek tek tip ürünü sağ kalanlarda bunları yiyecek, eee bu işler böyle... 18 Haziran 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Aşıyı iptal ettim.. Herkeş vurulsun sonrasına bakarız vay uyanık, kolluk güçlerini aradım enseleyip biontec yapıcaklar sana, kaçma bak sonrası en babasından çay verecekler Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 O kadar alabilmek için uğraş sonra iptal et abi oldu mu hiç [emoji4] Bugün kızım biontech oldu. Doktoru baktı ve her iki aşıda da alerjik reaksiyon olabilir dedi. Sabah yapıldı aşısı ve şu ana kadar bir şey yok.. Bende yine randevu alacağım. Çipten korkmayın zararsız ama bir reklam engelleyici koymak lazım. Bana durmadan saç, bıyık boyası ve portif reklamı geliyor.Başka nelerin reklamı geliyor? vay uyanık, kolluk güçlerini aradım enseleyip biontec yapıcaklar sana, kaçma bak sonrası en babasından çay verecekler [emoji4]Devletin yerinde olsam suya katarım [emoji322] 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Biontech yaptıran tüm arkadaşlar pert şekilde evde yatıyor. Bağışıklık sistemini güçlü bir şekilde uyarıp Spike proteini kodlu sentetik mRna ya karşı immünojenik hücre materyali üretmesi için harekete geçiriyor sanırsam. Bu durum uzun süreli bağışıklık olarak döner umarım. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Biontech yaptıran tüm arkadaşlar pert şekilde evde yatıyor. Bağışıklık sistemini güçlü bir şekilde uyarıp Spike proteini kodlu sentetik mRna ya karşı immünojenik hücre materyali üretmesi için harekete geçiriyor sanırsam. Bu durum uzun süreli bağışıklık olarak döner umarım. zaman ayarlı yada özel kodla tetiklenmeli dna dizilimi olmasında.... yada bir bakmışsın https://www.youtube.com/watch?v=nATapY005XY&list=RDCMUC3gNmTGu-TTbFPpfSs5kNkg&start_radio=1&rv=nATapY005XY&t=90&ab_channel=MovieclipsMovieclipsDoğrulandı 18 Haziran 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Koray Demir yazdı: Biontech yaptıran tüm arkadaşlar pert şekilde evde yatıyor. Bağışıklık sistemini güçlü bir şekilde uyarıp Spike proteini kodlu sentetik mRna ya karşı immünojenik hücre materyali üretmesi için harekete geçiriyor sanırsam. Bu durum uzun süreli bağışıklık olarak döner umarım. İlk dozdan ziyade 2 olanları sağlam hışkaladı çevremde. İnşallah dediğiniz gibi olur Koray Bey. İlkokulda olduğumuz aşıları hatırlıyorum izin verirlerdi ateş, halsizlik vs yaptıkları için. Ömür boyu bağışıklık olarak geri döndü bu durum. Umarım covidde aynı bağışıklık sağlanır. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: zaman ayarlı yada özel kodla tetiklenmeli dna dizilimi olmasında.... yada bir bakmışsın https://www.youtube.com/watch?v=nATapY005XY&list=RDCMUC3gNmTGu-TTbFPpfSs5kNkg&start_radio=1&rv=nATapY005XY&t=90&ab_channel=MovieclipsMovieclipsDoğrulandı Kişisel vesveseler şimdilik hep bilimsellikten uzak, somut veriler ile desteklenememiş komple teorilerden ibaret olarak görünüyor. Zamanla ne oluyor göreceğiz 😊 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: zaman ayarlı yada özel kodla tetiklenmeli dna dizilimi olmasında.... yada bir bakmışsın https://www.youtube.com/watch?v=nATapY005XY&list=RDCMUC3gNmTGu-TTbFPpfSs5kNkg&start_radio=1&rv=nATapY005XY&t=90&ab_channel=MovieclipsMovieclipsDoğrulandı Harvard dan gelen bir prof.dr. fox tv de bu aşıların istendiği gibi kodlananileceğini söyledi yani yarın başka bir aşı ile bu aşı etkileşimi ile "istediğimiz yeni hastalıklara karşı savaşabileceğiz dedi" peki isteğimiz dışında gıda vs ile alabileceğimiz maddeler ilerde bu aşı etkileşime girerse ne olacak? 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 18 Haziran 2021 Paylaş 18 Haziran 2021 Aşılarla ilgili çok ciddi bilgi kirliliği oluştu dur denmesi lazım artık bu duruma. Devletimiz onay verdi bizler de güvenerek olduk. Sonu ne olur hep beraber göreceğiz kendimi çok önemli görmüyorum açıkçası ne olacaksa olur ha aylık ortalama 300 dolara çalışan işçiyi zor bulurlar bundan sonra...🙃 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Haziran 2021 Paylaş 19 Haziran 2021 Aşı olanlar manyetik oluyormuş. https://youtu.be/cYJht0z3D9A Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Haziran 2021 Paylaş 19 Haziran 2021 Koray Demir yazdı: Kişisel vesveseler şimdilik hep bilimsellikten uzak, somut veriler ile desteklenememiş komple teorilerden ibaret olarak görünüyor. Zamanla ne oluyor göreceğiz 😊 valla imkansız diye birşey yoktur derim ben.... Ali Darbaz yazdı: Aşı olanlar manyetik oluyormuş. https://youtu.be/cYJht0z3D9A dur bakalım belki elektrikte üretiriz haa, matrix mode on, kablosuz şarj ederiz artık telefonumuzu, süper valla valla tam senlik yan etki, düşünsene 2. dozdan sonra baya elektrik üretiyorsun, alıyorsun bir elektrikli araba hem şarj et kendinden hem sür, übermiller Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Haziran 2021 Paylaş 19 Haziran 2021 az once sinovak oldum ,gectim. zaten hastaligi gecirmistim. 15 dk sonra bagazimda sol tarafta tirtik hissi, 1.5 saat sonra tum bogazimda tirtik hissi ve burun gidiklanmasi, 2 saat sonra agizda metalik tat hissi semptomlari gosteriyorum. tekrar yazarim. 3 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 19 Haziran 2021 Paylaş 19 Haziran 2021 Metin Uzunoğlu yazdı: Harvard dan gelen bir prof.dr. fox tv de bu aşıların istendiği gibi kodlananileceğini söyledi yani yarın başka bir aşı ile bu aşı etkileşimi ile "istediğimiz yeni hastalıklara karşı savaşabileceğiz dedi" peki isteğimiz dışında gıda vs ile alabileceğimiz maddeler ilerde bu aşı etkileşime girerse ne olacak? Aynen tam da sizin gibi endişelerim var. Bunca olayda sağlam bir temel hazırlandığını düşünüyorum. Ali Cihangiroğlu yazdı: Bu kitabı hiç duymadım. Siz okuduysanız kimler savaşı kazanıyor teslim olanlar mı yoksa asi kalanlar mı? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts