Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hekimoğlu daha önce işlemiş bu konuyu https://www.youtube.com/watch?v=yvA9r2YfgGc Hadi bu aşı neyse de, yıllardır kanıtlanmış olan aşılar yapılmaz mı ya.. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Haziran 2021 Paylaş 27 Haziran 2021 Biraz önce biontec aşı oldum, inşallah Helga'ya dönüşmeyiz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2021 Paylaş 27 Haziran 2021 Biraz önce biontec aşı oldum, inşallah Helga'ya dönüşmeyiz [emoji3]Hans’a da dönüşme [emoji28] 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Covit bize çok çok daha önce gelmiş diyorlar https://youtu.be/PvHjMxPF3vM Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Covit bize çok çok daha önce gelmiş diyorlar https://youtu.be/PvHjMxPF3vM bizde bilimsel numune saklama yöntemi yok bilemem de, Venedik ten alınmış olan su numulerinde, geriye dönük bakmışlar, 2019 Haziran numunesinde covid mevcut. Rivayet, AISI ye göre kuzey İtalya da havadan serpinti tespit edilmiş.. rivayet... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: bizde bilimsel numune saklama yöntemi yok bilemem de, Venedik ten alınmış olan su numulerinde, geriye dönük bakmışlar, 2019 Haziran numunesinde covid mevcut. Rivayet, AISI ye göre kuzey İtalya da havadan serpinti tespit edilmiş.. rivayet... 2019 kasim rontgenlerinde Türkiye de covid bulundu. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Mışlar da mişler de varmış da önceden görülmüş de vesaire vesaire Dayanaksız boş teoriler 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Mışlar da mişler de varmış da önceden görülmüş de vesaire vesaire Dayanaksız boş teoriler Teori derken? https://www.aa.com.tr/tr/koronavirus/italyada-kasim-2019da-kovid-19un-var-oldugunu-gosteren-bir-arastirma-daha-yayimlandi/2106346 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Sani Gerşon yazdı: Teori derken? https://www.aa.com.tr/tr/koronavirus/italyada-kasim-2019da-kovid-19un-var-oldugunu-gosteren-bir-arastirma-daha-yayimlandi/2106346 Ama İtalya'da diyor Türkiye'de değil. Sani Gerşon yazdı: 2019 kasim rontgenlerinde Türkiye de covid bulundu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Eyüp Çetin yazdı: Ama İtalya'da diyor Türkiye'de değil. https://www.amerikaninsesi.com/a/turkıyede-22-ocakta-saptanan-ilk-vaka-halktan-gizlendi/5758730.html Ayrıca atlatan bir doktorun da geçmişe dönük röntgenleri incelediğinde covid bulguları gördüğünü dinlemiştim. Şu an o haberi bulamıyorum maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Eyüp Çetin yazdı: Ama İtalya'da diyor Türkiye'de değil. 2019 çin yılı idi. İnan ülkemize İtalyadan çok daha erken giriş yapmıştır. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: 2019 çin yılı idi. İnan ülkemize İtalyadan çok daha erken giriş yapmıştır. Olabilir ama kanıt lazım inanabilmek için. Ortalıkta çok fazla bilgi kirliliği var. Herkes bir şey söylüyor. Biliyorsun biz de iddialar doğru veya yanlışlığına bakılmaksızın sadece siyasi açıdan karşındakinin söylediğini yalanlamaya dayanıyor. Gerçi olan oldu. Artık çok da tartışılacak bir durum değil. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Sani Gerşon yazdı: 2019 kasim rontgenlerinde Türkiye de covid bulundu. annem ile babam ispanyaya gitmişlerdi ekim ayında. döndüklerinde 2 hafta öksürdüler deli gibi. kimse birşey anlamadı tabi. karşılıklı oturup yemek yedik :) babam diyordu ki ağzımın içi bir tuhaf tad az gibi vs. hayırdır inşallahalar mı dersin, doktora bir görünler mi, neler neler. tabi geçti gitti. yani, daha sonra yakalandığımız kimbilir kaçıncı varyanttır. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 3 ay geri alma muhabbeti doğruca teyit edildi. Martta geçirdiğim için eylülde veriyordu. Bugün çok rahat bir şekilde alıyorum ama almayacam bekliyecem Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 2. doz süresi 6 haftadan 4 haftaya düştü, bu sabah eşimle 2. doz için 10 temmuza randevu aldık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 baş döndürücü hızda değşiyor herşey 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Almanya da bulundugumuz bolge icin en yakin asi randevusu 15-20 gun sonra cikiyor. Turkiye ye gitmisken ilk asiyi orda olsak mi diye dusunuyoruz. İkinci asiyi da Almanya da olma sansimiz var mi? Her iki taraftanda asi pasaportu verirler mi? Hic karistirmayip ikisini de Almanya da mi olsak? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Dün akşam saat 23.00 sularında 2.doz aşı randevumu 6 haftadan 4 haftaya düşürdüm. 15 temmuzda Yorum bağlantısı
Aydın Sert 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Her şey; karşısındaki alıcıyı saf zannedip, arabasının kusurlarını göstermeden satmaya çalışan satıcının tavırları gibi ilerliyor. Bir şey keptirecekler gibi hissediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 İlk 2 doz sinovac olmuştum, şimdi 3.doz için biontec olmaya karar vedim. Bu akşam için randevu aldım. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Erdem Doğan yazdı: Almanya da bulundugumuz bolge icin en yakin asi randevusu 15-20 gun sonra cikiyor. Turkiye ye gitmisken ilk asiyi orda olsak mi diye dusunuyoruz. İkinci asiyi da Almanya da olma sansimiz var mi? Her iki taraftanda asi pasaportu verirler mi? Hic karistirmayip ikisini de Almanya da mi olsak? tıp bilgim yok lakin, karıştırma ALmanya da ol derim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Şartlar deiğişiyor çünkü. İlk zamanlar aşı azdı daha çok kişiye ilk dozu yapabilmek için arasını uzak tutyorlardı, hatırlayalım, yaş ve meslek grupları çok kısıtlı ilerliyordu, Haziranda çook miktarda aşı gelince tüm meslek ve yaş grupları peş peşe dahil oldu, üzerine delta ve delta+ varyantları çıkınca (elde aşı da olunca) süreyi kısattılar. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Önder Özcan yazdı: Şartlar deiğişiyor çünkü. İlk zamanlar aşı azdı daha çok kişiye ilk dozu yapabilmek için arasını uzak tutyorlardı, hatırlayalım, yaş ve meslek grupları çok kısıtlı ilerliyordu, Haziranda çook miktarda aşı gelince tüm meslek ve yaş grupları peş peşe dahil oldu, üzerine delta ve delta+ varyantları çıkınca (elde aşı da olunca) süreyi kısattılar. Önder abi, peki aşıların Delta varyantı ya da diğer varyantlara karşı koruyuculuğu ne durumda? Bununla ilgili bilgi yok. Ayrıca aşı geliştirme çalışmaları süresince delta varyantı ortaya çıkmamıştı mesela. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Aşılar üretilirken birazda öngörü ile hareket ediliyor anladığım kadarıyla. Yoksa sürekli mutasyon geçireceği bilinen bir virüse ait dar kapsamlı bir aşı çalışması yapılması aşının geleceğinin olmaması demektir. Bu anlamda biontec sanki daha başarılı oluyor kendi düşünceme göre. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Ersen Tapan yazdı: İlk 2 doz sinovac olmuştum, şimdi 3.doz için biontec olmaya karar vedim. Bu akşam için randevu aldım. Bilim Teknik dergisinin son sayısında bu şekilde aşılanmanın daha uygun olduğu yazıyor. İki dozdan sonra üçüncü dozun farklı bir aşı olmasının koruyuculuğu artırması nedeniyle Almanya ve Fransa bu şekilde uygulama öneriyormuş. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts