İlkay Başaran 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 bana su bastılar heralde hiçbir yan etki vb yaşamadım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Rakamlar doğruysa, geçen sene 22 haziran’da 1212 vaka sayısı, 24 kişi vefat etmiş. Bu sene 6143 vaka, ölüm 57 kişi. Ne anladık aşılardan? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Rakamlar doğruysa, geçen sene 22 haziran’da 1212 vaka sayısı, 24 kişi vefat etmiş. Bu sene 6143 vaka, ölüm 57 kişi. Ne anladık aşılardan?Ölümü kısıtlama aşıda ertesi güne geçiyor.Kalmadı bişey Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Çinli vurdurdum, küçücük bişey hiç problem çıkartmıyor 🤣 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Rakamlar doğruysa, konu mizaha taşınır..... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Aşıyı iş yerim değil Avrupa şart koşuyor Sani bey Avrupa'ya gitmem lazım.. Sinovac kabul etmiyorlar tamamen duygusal sebeplerle olduğunu düşünüyorum. Pfizer satmak istiyorlar 1-2 aya kadar kabul edilebileceğini söylüyorlar sinovacın da. Kabul etseler onu seve seve yaptırıcam. Benim derdim mRNA ya olan güvensizlik ile ilgili. Görüşmeler yapıyorum eğer ikna edebilirsem onları ben ağırlayacağım burada. Olmadı en kötü ihtimalde iş yapmama seçeneğini de düşünüyorum. Veya aşılı birini göndereceğim. Farklı planlarım var. Eşimle de hemfikiriz bu konuda aşı olmak istemiyoruz. Bakalım hayırlısı. Aşıya bu kadar karşıtsanız, Avrupa'nın sunduğu imkanlardan faydalanmamayı göze almışsınızdır zaten. Yani ya dediğiniz gibi onları burada ağırlayacaksınız ya da aşı olmayacaksınız. Ayrıca iş yeriniz illa gideceksin diyorsa ben olsam istifa ederdim. Kimse istemediğim bir şeyi bana yaptıramaz sonuçta sağlığımla alakalı. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Hakan Tarım yazdı: Çinli vurdurdum, küçücük bişey hiç problem çıkartmıyor 🤣 Tatmin olmayanlara brezilya aşısı öneriyorlar Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 23 Haziran 2021 Yazar Paylaş 23 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Fak yu aşı. Sabaha karşı bir sırt ağrısı oldu ki anlatamam. Anca azaldı da hareket etmeye başladım. İkinci dozdan sonra daha da yoğun hissedeceksin.. Bağışıklık sistemin şu an sadece düşmanı tanıdı. İkinci doz yapıldığı gün zaten tanıdığı düşmana elindeki bütün birliklerle, hatta takviye birlikler de katarak Allah Allah nidalarıyla saldıracak. En iyisi o zamana kadar sağlıklı beslenmeli, spor yapmalı, kötü alışkanlıklardan mümkün olduğunca uzak durmalı 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 İkinci dozdan sonra daha da yoğun hissedeceksin.. Bağışıklık sistemin şu an sadece düşmanı tanıdı. İkinci doz yapıldığı gün zaten tanıdığı düşmana elindeki bütün birliklerle, hatta takviye birlikler de katarak Allah Allah nidalarıyla saldıracak. En iyisi o zamana kadar sağlıklı beslenmeli, spor yapmalı, kötü alışkanlıklardan mümkün olduğunca uzak durmalı [emoji4] Sigaraya devam o zaman [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 23 Haziran 2021 Yazar Paylaş 23 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Sigaraya devam o zaman Kötü alışkanlık dedim zaten.. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Bugün hatunla beraber ilk doz Sinovaclari olduk. Bende 0 belirti ne kol agrisi ne bişi. Hatunda biraz kol agrisi oda bölgesel. Özellikle Sinovac tercih ettik 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 yarın biraz yorgun hissedeceksiniz. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Dogan Arsiray yazdı: yarın biraz yorgun hissedeceksiniz. Vallahi şöyle bir durumda var açıkçası, ekim ayinda evlilik icin saglik kan man testi oldugumda aile hekimim 1990 sonrasi zorunlu hale gelen hepatit b aşısı olmamı tavsiye etti 3 doz. 3. Dozu mayis ayinda oldum o aşılardan sonra kafami kaldiramadim. bu hiç bisi yapmadi bakalim yarin dediginiz gibi olacak mi haber ederim🙂 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Benim 52 saat falan oldu akşam hala covid olduğum zaman ağrıyan kalça kemiğim ağrıyordu ve boğazım şiş gibiydi şimdilik şikayet kalmadı. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 Sabah kalkinca biraz bacaklarda hissizlik yorgunluk vardi. Şuan o da gitti. Hatunun koluda geçmiş. Boylece aşı ve 24 süreci boyle atlattik. Maske zorlamaya başladı sadece sıcaktan. Zaten şöylede bir durum var şu an insanlarda aşıyı olan maskeyi çıkarmış durumda. Sokakta 1e 1 orana yaklaştı maskeli ve maskesiz insan sayisi. Hayirlisi delta mutasyonuna denk gelmez isek bu beladan kurtulucaz heralde. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 Bana özel bir sol omuzda eskiden kalma sorunum var, aşıdan veya tesadüf nüksetti, 1 hafta boyunluk ile gezdim, kol omuz sırt oynamıyordu, düzeldi, aşı yaşı 18 yaşa kadar inmiş, rekor hızda aşı yapabiliyoruz, bunun tam gaz devam etmesi çok sevindirici, 2022 yi kurtacak gibi gözüküyoruz, şehir hastaneleri özel işletmecileri 6 ay sonraki sözlşeme yenilemede sıkıntı çıkarmaz ise, bir de sonbahar da bu riski yaşamaz isek çok güzel olur. yoksa sağlık hizmetlerini askıya alırlar ise hiç iyi olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 2 saat önce yazmışken gerçek oldu, şehir hastanelerini artık danimarkalılar işletecek, devir onaylanmış. rakam gizli , genel kanaat %300 lük bir kar ile işletileceği 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 ticari açıdan büyük başarı bence. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: Bana özel bir sol omuzda eskiden kalma sorunum var, aşıdan veya tesadüf nüksetti, 1 hafta boyunluk ile gezdim, kol omuz sırt oynamıyordu, düzeldi, Valla Ben pazartesi saat 14:30 da aşı oldum dün akşam dahil hala belirti vardı. 1. 24 saat içerisinde sadece kolda kas ağrısı, 2. 24 saat içerisinde boyun tutulması gibi enteresan bir durum vardı aşı olduğum tarafta, 3. 24 saatte boğazım şişti resmen yutkunurken zorlanıyordum, sol bacağımda ön çapraz bağ ameliyatım var ameliyat esnasında vida atılan 3 delikte efsane şekilde ağrıdı ve covid olduğumda çok ağrıyan kalça kemiğim ağrıdı, 3. 24 saatlik dilim içerisinde yani dün sabah aşırı halsizlik iştahsızlık vardı duş aldım kendime gelirim diye baktım tık yok yattım tekrar yatağa 1.5 saat geç gittim işe. 4. 24 saatlik dilimde çok şükür bir şey yok şu anda. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Bende bir tek sırt ağrısı oldu. Bir yandan da düşünüyorum acaba gece yel filan mı girdi. Belki de aşıdan olmadı. Kol ağrısı şişlik vs hiçbir şey yok kolumda. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Bende bir tek sırt ağrısı oldu. Bir yandan da düşünüyorum acaba gece yel filan mı girdi. Belki de aşıdan olmadı. Kol ağrısı şişlik vs hiçbir şey yok kolumda. hepmizie mi yel girdi... aşıdan işte. zaten hastayken de en çok rahatsız eden sırt ağrısı olmuştu. işin garibi en, geçen eylülde hasta olup iyileştikten sonra aralıklarla, en az 3 kere aynı aşıdan sonra olduğu gibi bir hafif sırt ağırsı ve boğaz ağırısı yaşadım. yani basbayağı sürekli alıp alıp atmışım hastalığı kesin karar verdim. ortamlara akabiliriz. 1 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 2 saat önce yazmışken gerçek oldu, şehir hastanelerini artık danimarkalılar işletecek, devir onaylanmış. rakam gizli , genel kanaat %300 lük bir kar ile işletileceği Devlete ek bir yansıması olmayacak bence, Rönesans işletme yaptığı şirketi satmış. Rakamları gizli olması manidar. Rönesans zaten alacağını almıştır, üstüne de para kazanarak hakkını kurduğu şirketle birlikte devretmiş. Zaten Rönesansın Türkiye"den çekilip çalışma alanını daha çok yurtdışına kaydıracağı konuşuluyordu. 25 Haziran 2021 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 ortamlara akabiliriz. [emoji4]Bekle beni yozgat 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Dün sabah Biontech oldum. Hiç ağrı sızı yok. Yakındaki hastaneye gittim, rahat şekilde oldu her şey. Çok düzgündü. Yıllardır antibiyotikleri kutu kutu içen kolaları cipsleri tüketen insanımız Whatsapp’tan Face’den gelen iki uyduruk yazıya aşı karşıtı olmuş. Kızamık yoktu bu aşı karşıtları yüzünden hortlamaya başladı. Bu salgın tüm toplumu etkilediği için aşı işi tercihe bırakılmamalı, mecbur tutulmalı. Aşı olmayanın Covid tedavisini devlet asla karşılamamalı 6 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Hekimoğlu daha önce işlemiş bu konuyu https://www.youtube.com/watch?v=yvA9r2YfgGc Yorum bağlantısı
Recommended Posts