Arif Aykın 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Eşim sinovac oldu hiçbir terslik yok şimdilik. İlk vurulduğunda birkaç saat kolu hafif ağrıdı o kadar. Bizimki hala yatıyor valla covid olduğumda öksürük ve ateş vardı halsizlik yoktu vücudumu kaldıramıyorum diyor ateşi yok şu anda parol içirmiştim. 2 çocukla da ben ilgilendim çok şükür ben onun gibi olmadım yoksaki çocuklar perişan olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Arif Aykın yazdı: Bizimki hala yatıyor valla covid olduğumda öksürük ve ateş vardı halsizlik yoktu vücudumu kaldıramıyorum diyor ateşi yok şu anda parol içirmiştim. 2 çocukla da ben ilgilendim çok şükür ben onun gibi olmadım yoksaki çocuklar perişan olurdu. Geçmiş olsun acil şifalar inşallah... en korktuğum dertsiz başıma dert almak 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Ben de geçen hafta oldum, etkisi olursa diye Cumayı tercih ettim, iyiki de etmişim. Cumartesiyi ateş, halsizlik ve baş ağrısı ile geçirdim. Pazartesiye zor düzeldim. Sanırım hastalığı geçirenleri daha çok etkiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 (düzenlendi) Aşımı oldum, iğne olan yer sadece ağrıdı. Akabinde başka bişey olmadı. Covit Sivaslıya etki etmiyor demiştim. Aşısından bile rahatsız olmadık. Almanya 2 doz biontech şartı komasa , aşı ihtiyac duymazdım. Şimdi Alamanya bana vize verecekmi 8 sene içinde gitmek istiyorum. 21 Haziran 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Şimdi Alamanya bana vize verecekmi BND forumlarda isim aratırsa, sınırdışı bile edebilirler seni, aşıya kalmaz vizen 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 ameliyat sayısı kaç idi?30dan sonra saymayı bıraktım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: büyük iş var uçta o kimyasalı enjekte ettirmek zorunda bıraktılar bedenime. Aç kalamayız para lazım bize de.. Ben sizin yerinizde olsam başka iş bakardım. Kimse istemediği aşıyı olmak zorunda değil. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Metin Mankal yazdı: Bu gün biraz daha anladık meselenin pandemi olmadığını.. Salieri de, mozartı saf dışı etmek için piyanoyu yasaklamaya kadar lobi çalışmıştı kralın sarayında, salieri zengindi, köşkleri,uşakları, atlı arabaları vardı, mozart sobalı ancak odunsuz odasında üşürdü fakirlikten, lakin bir kaç yüzyıl sonra salieriyi hatırlayan kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 21 Haziran 2021 Yazar Paylaş 21 Haziran 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Bişey sorayım konusu geçti mi bilmiyorum. Mesela aşı yaptırıyoruz ve 3 4 gün önce bulaşmış bize ve pozitifiz. O zaman bir problem oluyor mu? Acaba aşının çok sarstığı insanlar pozitif mi? Öyle bir olasılık var tabi ama 3-4 gün içinde öyle çok fazla antikor üretip hastalık belirtileri görülecek düzeyde yanetki olmaz diye düşünüyorum. Haftalar önce covid kapıp, farketmeden hafif atlatmış ve doğal bağışıklık kazanmış olunabilir. Bu durumda vücut virüsü tanıdığı ve hazırlıklı olduğu için aşı yaptırdığımız anda tüm gücüyle saldırıyor sanki korona kapmışız gibi. Şiddetli seyreden yanetkilerin sebebi çoğunlukla bundan kaynaklı. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: 30dan sonra saymayı bıraktım abi geçmiş olsun ne ameliyatı oldu o kadar Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Daha arabaya biner binmez bluetooth'a bağlandım zaten. Hızlı tesir etmiş Kafanı pos makinesini yaklaştırıp temassız ödeme yapabiliyorsan sana güncel versiyonu yüklemişlerdir 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 Selçuk Keleş yazdı: Kafanı pos makinesini yaklaştırıp temassız ödeme yapabiliyorsan sana güncel versiyonu yüklemişlerdir Otobüste üst üste giderken artık tacizin yanında bir de dolandırılmaktan da korkmamız lazım desene. Allahtan temassız, çok korkmaya gerek yok. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 Çin Devlet Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dong Jingwei’nin kızı Dong Yang ile birlikte ABD’ye kaçarak sığınma talebinde bulunduğu bildirildi. Jingwei’nin Covid kökenleri ve Wuhan laboratuvarı hakkında sırları açıklayacağı söyleniyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 atm ye yaklaştım akşam, çekeceğiniz miktarı girin dedi, eur/tl seçenekliydi, hadi bana bye millet 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Çin Devlet Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dong Jingwei’nin kızı Dong Yang ile birlikte babası, kızına aynı ismi mi vermiş doğduğunda Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: babası, kızına aynı ismi mi vermiş doğduğunda ding dong, kim ooo, FBI Servet Aydın yazdı: Şimdi onlar düşünsün altada yan etkileri göstermişler, kulak burun boğaz pert-çocuklar hasta olur-diyabet olursunuz-beyin pert, düşünecek halmi kaldı 22 Haziran 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Hanım çok şükür normale döndü Benim bugün sabah kalktığımda sağ bademciğim şiş gibi kalktım hala yutkunurken zorlanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Selçuk Keleş yazdı: Kafanı pos makinesini yaklaştırıp temassız ödeme yapabiliyorsan sana güncel versiyonu yüklemişlerdir Güncelleme bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Dün gece randevusuz bir şekilde Kemer Devlet Hastanesinde biontech aşımızı olduk . Zaten kimse yoktu . 3 dk sürmedi.Kolda sadece ufak bir ağrı var. Başka hiçbir değişiklik olmadı bende.Daha önce hiç covid geçirmedim. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Sani Gerşon yazdı: Ben sizin yerinizde olsam başka iş bakardım. Kimse istemediği aşıyı olmak zorunda değil. Aşıyı iş yerim değil Avrupa şart koşuyor Sani bey Avrupa'ya gitmem lazım.. Sinovac kabul etmiyorlar tamamen duygusal sebeplerle olduğunu düşünüyorum. Pfizer satmak istiyorlar 1-2 aya kadar kabul edilebileceğini söylüyorlar sinovacın da. Kabul etseler onu seve seve yaptırıcam. Benim derdim mRNA ya olan güvensizlik ile ilgili. Görüşmeler yapıyorum eğer ikna edebilirsem onları ben ağırlayacağım burada. Olmadı en kötü ihtimalde iş yapmama seçeneğini de düşünüyorum. Veya aşılı birini göndereceğim. Farklı planlarım var. Eşimle de hemfikiriz bu konuda aşı olmak istemiyoruz. Bakalım hayırlısı. --- Bu vesile ile genel olarak konuya yazmak istediğim şu link ve bilgileri de aşağıya iliştireyim. Aşı olmayanlara kısıtlama iddiasıyla ilgili.. https://eksisozluk.com/entry/124396634 mRNA teknolojisinin mucidi Robert W Malone'un dünya genelinde sansürlenmesi ve genel bilgiler https://eksisozluk.com/entry/124752107 Aşının hukuki boyutu ve zorlayıcılıkla ilgili https://eksisozluk.com/entry/124613313 Malone'un dünya genelinde sistematik sansüre uğrayan makalelerini ve Who, FDA gibi kurumların kafalarını nasıl kuma gömdükleri ile ilgili yararlı orjinal linkleri de verdiğim linkteki entrylerde bulabilirsiniz. Kimseyi aşı konusunda ol veya olma diyerek ikna etme derdinde değilim. Bilgi sahibi olmak isteyenler için faydalı olacağını düşünüyorum. Bu linklerdeki bilgiler için gerçekten emek harcandı. Verdiğim linklerden bir paragraf: "mrna'nın mucidi robert malone; mrna tekniğinin uygulamada -tanımlandığı şekilde- çalışmasının garanti edilemeyeceğini ve eğer proteinlerin - ekspresyon hücrelerine bağlı kalmazlarsa- ölümcül hatalar döndürebileceğini bizzat söylemiş ve eklemiştir: "spike proteinin, ekspresyon hücrelerine bağlı kalması bir kaide değildir, eğer spike protein, ekspresyon hücrelerine bağlı kalmazsa bu da bir istisna olmaz" dünya nasıl bir şakaya dönüşüyor böyle! mrna aşının mucidi 10.000 kişi, sıradan bir hastanedeki müfredat doktoru neredeyse milyonlar tarafından izleniyor. durumu ancak sigm. freud'un ve gustave le bon'un, kitle psikolojisi çözümlemesinden yardım alarak anlayabiliyorum." Malone Twitter adresi ve sitesi: https://twitter.com/RWMaloneMD https://www.rwmalonemd.com/mrna-vaccine-inventor Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 O yada bu şekilde şu süreçte herkese aşı yapılmaya çalışılacak. Enbasit ilacn bile piyasaya sürülmesi için uzun dönem testler gerekirken , dünya nüfusunu ilegilendiren bu salgında başka çare bulunamadığı için aşılar acele olarak kullanıma sunuldu. Uzun dönemde artık etkilerini kendi üzerimizde göreceğiz. Dün Biontec aşımı yaptırdım. Yaptırdıktan birkaç saat sonra kolda ağrı başladı. Akşama doğru da vücutta uyuşukluk ve hafif eklem ağrısı vardı. Sabah kalkınca sarhoş gibiydim , yavaş yavaş etkileri geçmeye başladı. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Sigmund Freud psikolojinin temelini atanlardan biridir tabi ki bana göre. Ancak kendi fikrimce bir çok akla mantığa yatmayan düşünceleri de vardı. Tabi ki ilaç geliştirme ve denemeleri yıllar sürüyor. Hayırlısı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Hay aşı. Sabaha karşı bir sırt ağrısı oldu ki anlatamam. Anca azaldı da hareket etmeye başladım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts