Mahmut Yıldız 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Hay Allah, aşıdan mıymış o yaa 😅 Len ben de diyorum...🤪 Aşı olmayanlara duyurulur. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Hay Allah, aşıdan mıymış o yaa 😅 Len ben de diyorum...🤪 sayıdan bahsediyor, aktivitenin artışından değil. başka yerede aramak lazım sebebini demeki. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kızılderililer de Türk müş diyorlar. öyle zaten, kaynak National Geographic Ön Türkler belgeseli DNA araştırmları, Ruslarda bizden kapmışlar bu arada 2. gün sıfır sorun, hala telefonu cebimde şarj edebiliyorum Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Şimdi daha önce pozitif olduğu için aşı olamayan birisi Almanya ülkesine nasıl seyehat edebilir? Aşı olmak istese olamıyor gideceği tarihe kadar aşı çıkmıyor nasıl olacak? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 2 ay önce covid geçirip, tüm belirtiler ile covid ancak test yaptırmayan biri gidip aşı oluyor ve cok ağır yan etkiler görüyor.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Osman Yücel Çetin yazdı: Şimdi daha önce pozitif olduğu için aşı olamayan birisi Almanya ülkesine nasıl seyehat edebilir? Aşı olmak istese olamıyor gideceği tarihe kadar aşı çıkmıyor nasıl olacak? Antikor testi ve PCR ile devam 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Ben Sinovac oldum. Yakında 2. Dozu da olacağım. 6 ay sonra Biontech olayım diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Kolumdan tok kapı sesi geliyor oynatınca [emoji12][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 An itibariyle eşimde halsizlik mevcut ve ateşi 38.1 derece 😔😔 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Eşim sinovac oldu hiçbir terslik yok şimdilik. İlk vurulduğunda birkaç saat kolu hafif ağrıdı o kadar. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Eşim sinovac oldu hiçbir terslik yok şimdilik. İlk vurulduğunda birkaç saat kolu hafif ağrıdı o kadar. Siz olmadınız galiba daha? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Celal Aydın yazdı: Kolumdan tok kapı sesi geliyor oynatınca https://www.youtube.com/watch?v=LTSAQDQdRk0 Osman Yücel Çetin yazdı: Şimdi daha önce pozitif olduğu için aşı olamayan birisi Almanya ülkesine nasıl seyehat edebilir? Aşı olmak istese olamıyor gideceği tarihe kadar aşı çıkmıyor nasıl olacak? evdekalacak 2 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Osman Yücel Çetin yazdı: Siz olmadınız galiba daha? Eylülde okullar başlarken olabilirim şimdilik olmadım 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Kitabı sipariş ettim yolda geliyor yanına bir de Yaşam 3.0 diye bir kitap ekledim. Yapay zeka çağında insan olmayı anlatıyor. Çip aktif olursa köle mi olacağız efendi mi? Seçmek lazım 😆 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Kitabı sipariş ettim yolda geliyor yanına bir de Yaşam 3.0 diye bir kitap ekledim. Yapay zeka çağında insan olmayı anlatıyor. Çip aktif olursa köle mi olacağız efendi mi? Seçmek lazım 😆 Şuan ki durumumuzdan daha kötü oluyor muyuz bizi de bilgilendirin lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Osman Yücel Çetin yazdı: Şuan ki durumumuzdan daha kötü oluyor muyuz bizi de bilgilendirin lütfen. Kurgu senaryolara yakın bir hayat yaşadığımızı düşünürsek gelecek hakkında tahminde bulunmak çok zor olur bence 🙂 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Bu gün biraz daha anladık meselenin pandemi olmadığını.. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Metin Mankal yazdı: Bu gün biraz daha anladık meselenin pandemi olmadığını.. Ne anladık, neymiş mesele? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Bende yarın için randevu aldım. Biontec seçtim. Bakalım sonucu ne olacak. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Aşı olmak ya da olmamak işte Türk milletinin bütün meselesi bu.. Çip mevzuu aşıyla olacak iş değil dalga malzemesi yapılması güldürücü.. Bunu diyen aşı karşıtlarını ben ciddiye bile almıyorum. He aşı beni her şeyden korur diyen aşıtaparları da ciddiye almıyorum.. Aşı seni covidden korusa aşı olmayana laf etmezsin.. Neyse... Çip yerleştirecek adam da yarın başka bir şeye mecbur bırakır öyle de yerleştirir. Dalgasını geçtiğimiz her şey başımıza geldi, geliyor. Bu da gelecek. Devam.. İyi tarafları olacaktır belki yaşadığımız güzel zevkli anları kaydedebileceğiz beynimize.. Kötü anları silebileceğiz belki.. Biri tarafından kontrol edilmek çiple olması şart olan bir şey de değil zaten. İsteyen istediği gibi yönlendiriyor insanları. Parası olsun yeter. Nasıl kazandığının da bir önemi yok. Ultra zengine nasıl kazandın kazanıyorsun diye sorulmayan bir dünyada yaşıyoruz. 2018 de biri ileride salgın çıkacak aşı diye ağlayacak insanlık dese dalga geçerdik hep birlikte. Bugün geldiğimiz nokta ortada.. Yarın da başka bir şey çıkar ortaya çip takılmayan ölecek denir, istemeyen de dışlanır şart koşulur. Koşa koşa gider taktırırız... Her neyse. Cuma günü aşı oluyorum covidden değil mecburiyetten... Bu abuk düzen aşı olmazsan seni ülkeme almam diyor... Gitmek zorundayım büyük iş var uçta o kimyasalı enjekte ettirmek zorunda bıraktılar bedenime. Aç kalamayız para lazım bize de.. Hadi hayırlı akşamlar.. İkna oldum o kimyasalı herkese vuracaklar... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Büyük kızım alman aşısı oldu ve yamuldu.. Halsizlik başladı. Yarın bende olacağım. Bakalım neler olacak. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Ne anladık, neymiş mesele? Kabine toplantısı sonrası açıklamalar yaz Üstad..Burada tartışmayalım sıkıntı olmasın.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Az önce aşı olduğum koluma madeni bir lirayı yapıştırdım..Düşmedi..Eşim biontekli onda denedim aynı..Aşı bölgesine para yapışıyo..Büyük resmi gördüm derken öbür kolumda denedim onda da yapıştı.Her tarafımda yapışıyor para..Oyun tahminimizden daha büyük arkadaşlar.. 2 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Bende vodafondan teklif aldım. Çok gezdiğim için koluma baz istasyonu takılacak. Çip sayesinde her yerde çekecem. 2 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Büyük kızım alman aşısı oldu ve yamuldu.. Halsizlik başladı. Yarın bende olacağım. Bakalım neler olacak. ameliyat sayısı kaç idi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts