Doğan Arşiray 19 Haziran 2021 Paylaş 19 Haziran 2021 Dogan Arsiray yazdı: az once sinovak oldum ,gectim. zaten hastaligi gecirmistim. 15 dk sonra bagazimda sol tarafta tirtik hissi, 1.5 saat sonra tum bogazimda tirtik hissi ve burun gidiklanmasi, 2 saat sonra agizda metalik tat hissi semptomlari gosteriyorum. tekrar yazarim. güncelleme: aşı olduğum andan itibaren 4 saat geçti. üst kolumun kasları acıyor, ki acımıyordu ilk yapıldığında, ve sırtım kaslarım, özellikle kürek kemiklerime yakın olanlar tutulmuş gibi bir his var. sabaha kalıp gibi kalkarım kesin. ağzımın içinde, damağım bir tuhaf. hafifçe hissizleşmiş gibi. ıspanaktan sonra kola içmek gibi. bunlar aynı hastayken hissettiklerime benziyor ama çok hızlı ortaya çıkan semptomlar. zaten hastalıkla ilk karşılaşıldığında oluşan kendi antikorlarım çoktan durumu fark etmiş ve olay yerine intikal edip tozunu attırmakla meşgul olmalılar. ateşim yada baş ağrım yok. zaten hastalandığımda da olmamıştı. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Haziran 2021 Paylaş 19 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Aşı olanlar manyetik oluyormuş. bunu eşimin bir arkadaşıi kendi fotosu şeklinde göndermiş. benim inanasım gelmedi. daha doğrusu manyetik özellik gösteren insanları duymuştum ama aşıdan sonra olma olasılığı nedir ki? belki zaten öyleydi. kim koluna kaşık yapıştırmayı dener normalde? 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Haziran 2021 Paylaş 19 Haziran 2021 Dogan Arsiray yazdı: bunu eşimin bir arkadaşıi kendi fotosu şeklinde göndermiş. benim inanasım gelmedi. daha doğrusu manyetik özellik gösteren insanları duymuştum ama aşıdan sonra olma olasılığı nedir ki? belki zaten öyleydi. kim koluna kaşık yapıştırmayı dener normalde? Aşı olmadan önce farkında olmadığımız şeyleri aşı sonrası fark edip aşıdan oldu demek ilginç geliyor bana mesela adam aşı oldu kalp krizi geçirdi aşı olmasa da kalp krizi geçirecekti belki bunu bilemeyiz doğrudan illiyet kurmak çok anlamlı değil en azından bir şeye aşıdan oldu demek için aşı olanların neredeyse tamamına yakınında veya yaygın olarak görülmesi gerekmez mi? 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Haziran 2021 Paylaş 19 Haziran 2021 gizli veya olmakta olan bir durumun gözlenmesi de olabilir belki. her ne oluyorsa, katalizör görevi görüyor olsa gerek. sonuçta bu aşıların tamamı yeteri kadar veri kümesine sahip değildir hala bence. virüs de adapte olup yaşamını sürdürmeye çalışıyor. bitmez tükenmez bir mücadele var. 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 19 Haziran 2021 Paylaş 19 Haziran 2021 Osman Yücel Çetin yazdı: Aşı olmadan önce farkında olmadığımız şeyleri aşı sonrası fark edip aşıdan oldu demek ilginç geliyor bana mesela adam aşı oldu kalp krizi geçirdi aşı olmasa da kalp krizi geçirecekti belki bunu bilemeyiz doğrudan illiyet kurmak çok anlamlı değil en azından bir şeye aşıdan oldu demek için aşı olanların neredeyse tamamına yakınında veya yaygın olarak görülmesi gerekmez mi? Evet yaygın görülmesi önemli mesela biontech ve kalp kası iltihabı yazın bir sürü haber, açıklama çıkacaktır özellikle erkeklerde. Bu zaten virüsün bıraktığı bir hasar ama aynı hasarı aşının bırakması problem. Şimdi hasta değilsiniz hiçbir şeyiniz yok korunayım diye gittiniz aşı oldunuz. Kalp kası iltihabı oldu Allah korusun enfeksiyondan kalbiniz basmamaya başladı kalp yetmezliği sonra al başına durduk yere bisürü problem. Kapalı yerde düzgün bir maske takarım bu ihtimallerden daha iyi geliyor bazen 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Aşımızı olduk eve yürüyoz. Şimdi fotosentez yapabilcekmiyim. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Osman Yücel Çetin yazdı: Aşı olmadan önce farkında olmadığımız şeyleri aşı sonrası fark edip aşıdan oldu demek ilginç geliyor bana mesela adam aşı oldu kalp krizi geçirdi aşı olmasa da kalp krizi geçirecekti belki bunu bilemeyiz doğrudan illiyet kurmak çok anlamlı değil en azından bir şeye aşıdan oldu demek için aşı olanların neredeyse tamamına yakınında veya yaygın olarak görülmesi gerekmez mi? Bunu diyebilecek kişiler de tıp alanında çalışan kişiler olmalı. Gerçi biz de "Doktorum Google" var. Bir de reçete yazsa kimse hastaneye gitmeyecek. 😊 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 (düzenlendi) Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Bu kitabı hiç duymadım. Siz okuduysanız kimler savaşı kazanıyor teslim olanlar mı yoksa asi kalanlar mı? bende okumadım henüz biraz tarama yaptım, bu işin kazananı olmaz kanımca, yalnız herşey mümkündür, dna ya kod eklemek gibi, şu kesin, bu nüfusu bu gezegen kaldırmaz, azaltılması elzemdir ve bir şekilde olacak bu, artık hastalıkmı savaşmı bence her ikisi birden olabilir, doğal felaketler hariç tabiii.. doğal felaket için örnek, gezegen iklimi bozulması geri dönülmez eşiği geçeli 3 sene oldu sanırım, bitti, yapacak birşey yok, her sene daha değişik iklimler göreceğiz, daha doğrusu felaketler, savaştan önce gezegen reseti atabilir yani, artık yaz ve kışımsı sonbahar var, ara iklimler kaybolmak üzre yada kısa süreli ve çok yoğun yaşanıp geçiyor, dingilizlere göre bu işin sonu mini buzul çağı (minisi bile birkaç bin yıl sürermiş bu arada) bakalım ne olacak, insanlığa ve devletlere baktığımda düzelme çabası bile göremiyorum, yalandan hibrit araba yapmakla olmuyor bu işler, petrol stokları azalıyor bir yandan, diğer yandan aşırı birikmiş bir benzin bolluğu var, dizel motorlar neden azalmaya başladı diyenlere bir cevap olabilir... neyse durum karışık.... 20 Haziran 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Perşembe günü sinovac olmuştum. Sabah 9:37'de. Öğlen saatlerinde bir yorgunluk çöktü üstüme akşam 6'ya kadar uyudum ve yatarken dönecek mecali bulamıyordum kendimde. Feci yorgunluk yaptı ben de. Ertesi gün akşama kadar kendime gelemedim. Zaten yan etkilerinde de yazıyor yorgunluk yapar diye. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Aşımızı olduk eve yürüyoz. Şimdi fotosentez yapabilcekmiyim. 8 saatim kaldı, ondan sonra bende telefonumu cebimdeyken temazsız şarj edebileceğim 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Aşımızı olduk eve yürüyoz. Şimdi fotosentez yapabilcekmiyim. rengin yesile donmediyse olmaz. guncelleme, sabah uyanincaki durum. kolum acıyor. boyazim hafif tirtik. sirtim kalip gibi, incinmis gibi. hafif boyun agrisi var. damagim hala hissiz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Dogan Arsiray yazdı: rengin yesile donmediyse olmaz. guncelleme, sabah uyanincaki durum. kolum acıyor. boyazim hafif tirtik. sirtim kalip gibi, incinmis gibi. hafif boyun agrisi var. damagim hala hissiz. covid+ Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 Haziran 2021 Yazar Paylaş 20 Haziran 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Evet yaygın görülmesi önemli mesela biontech ve kalp kası iltihabı yazın bir sürü haber, açıklama çıkacaktır özellikle erkeklerde. Bu zaten virüsün bıraktığı bir hasar ama aynı hasarı aşının bırakması problem. Şimdi hasta değilsiniz hiçbir şeyiniz yok korunayım diye gittiniz aşı oldunuz. Kalp kası iltihabı oldu Allah korusun enfeksiyondan kalbiniz basmamaya başladı kalp yetmezliği sonra al başına durduk yere bisürü problem. Kapalı yerde düzgün bir maske takarım bu ihtimallerden daha iyi geliyor bazen Miyokarditin aşı ile doğrudan bir bağlantısı henüz bulunmadı. Bağışıklık sistemi daha aktif çalışan genç bireylerde nadiren görülmüş (daha çok erkekler) ancak bu miyokarditin normal şartlarda görülme sıklığından daha fazla değil. İnsanlar endişe etmekte haklı tabi. Sonuçta klinik çalışmalar tam olarak bitmemiş ve yanetkiler konusunda bir takım bilinmeyenler var. 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Evet yaygın görülmesi önemli mesela biontech ve kalp kası iltihabı yazın bir sürü haber, açıklama çıkacaktır özellikle erkeklerde. Bu zaten virüsün bıraktığı bir hasar ama aynı hasarı aşının bırakması problem. Şimdi hasta değilsiniz hiçbir şeyiniz yok korunayım diye gittiniz aşı oldunuz. Kalp kası iltihabı oldu Allah korusun enfeksiyondan kalbiniz basmamaya başladı kalp yetmezliği sonra al başına durduk yere bisürü problem. Kapalı yerde düzgün bir maske takarım bu ihtimallerden daha iyi geliyor bazen Dedim ya bilgi kirliliği had safhada. Kalp kası iltihabı mesela zaten olanların çoğu farkında bile olmuyor diyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin. 😊 Eyüp Çetin yazdı: Bunu diyebilecek kişiler de tıp alanında çalışan kişiler olmalı. Gerçi biz de "Doktorum Google" var. Bir de reçete yazsa kimse hastaneye gitmeyecek. 😊 Kesinlikle acayip unvanlara sahip adamlar aşıyla veya sağlıkla ilgili atıp tutuyor. Adam herkese şunu yiyin bunu yiyin diyor ya belki adama yaramayacak belki durumu daha kötü edecek bilemeyiz. 3 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: bende okumadım henüz biraz tarama yaptım, bu işin kazananı olmaz kanımca, yalnız herşey mümkündür, dna ya kod eklemek gibi, şu kesin, bu nüfusu bu gezegen kaldırmaz, azaltılması elzemdir ve bir şekilde olacak bu, artık hastalıkmı savaşmı bence her ikisi birden olabilir, doğal felaketler hariç tabiii.. doğal felaket için örnek, gezegen iklimi bozulması geri dönülmez eşiği geçeli 3 sene oldu sanırım, bitti, yapacak birşey yok, her sene daha değişik iklimler göreceğiz, daha doğrusu felaketler, savaştan önce gezegen reseti atabilir yani, artık yaz ve kışımsı sonbahar var, ara iklimler kaybolmak üzre yada kısa süreli ve çok yoğun yaşanıp geçiyor, dingilizlere göre bu işin sonu mini buzul çağı (minisi bile birkaç bin yıl sürermiş bu arada) bakalım ne olacak, insanlığa ve devletlere baktığımda düzelme çabası bile göremiyorum, yalandan hibrit araba yapmakla olmuyor bu işler, petrol stokları azalıyor bir yandan, diğer yandan aşırı birikmiş bir benzin bolluğu var, dizel motorlar neden azalmaya başladı diyenlere bir cevap olabilir... neyse durum karışık.... Evet bence de sonuçta doğa kazanacak Allah sonumuzu hayretsin. Sıradan bir eşya alırken bile artılarını eksilerini araştırıyoruz kitlelerin aynı anda maruz kaldığı bu durumu irdelememek mümkün değil. Bilime güvenmek lazım. Aşıları herkese şifa olsun 🙏 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Bugün sabah ki randevuyu iptal ettim eliminde alışı açılmış olmasından dolayı ona da biontech aldık sonrasında eşim emzirdiği için çocuk doktorumuzla görüştük biontech de olabilirsiniz ama sinovac öneriyoruz emzirmeler için dedi bende iptal ettim eşimde iptal ettik ve ikimizde yarın aile hekiminde sinovac olacağız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Çok yakın tanıdığım bir kaç arkadaş ve müşterimi kesinlikle bu hastalık sebebiyle kaybettim. Bu sebeple yan etkilerini tam bilmemekle birlikte olumlu etkilerini kısmen bildiğimiz için aşı açılır açılmaz iki doz aşımı da oldum. Çoğu virüs bulaşan kişinin hasta olduktan sonra şaşkınlığını duyuyoruz. Çoğu, o kadar çok dikkat ediyordum, nerden nasıl bulaştı anlamıyorum diyor. Böyle sinsi bir hastalığa karşı aşı olmayı mantıklı buluyorum. 7 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Virus kafkas kökenlileri etkilemiyormuş. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Bindik bi alamete, gidiyoz kıyamete… Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: covid+ kol agrisi, bogaz tirtigi gecti, sirt tutulmasi hissi azaldi. bezginlik devam . belki asi kaynakli degildir hayatin zorlugunuz getirdigi yuktur o. yani problem yok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Virus kafkas kökenlileri etkilemiyormuş. tevekkeli bende etki sıfır, çalışanımız vardı hasta banamısın demedim 1 saat oldu Biontec olalı, sıfır tepki, yan etki olarak karnım acıktı çifter tabak yemek yedim şimdi sonrası DNA dizilimim tamamlanmıştır artık diyip arkadaşın Hibrit aracına bindim, baktımki yan etki var bende farkında değilim, artık araç dururken motor kapalı, kendiliğinden pilleri şarj oluyor, ben inince kesiliyor şarj 1 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Virus kafkas kökenlileri etkilemiyormuş. Bilimsel olarak kökene bakmaz uygun organizmayı buldu mu yerleşir. Ha kafkas genleri güçlüdür orası ayrı konu. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Biontech 2.dozu bu akşam olacam. Aynı kola yaptırsam sorun olmaz herhalde. Tek derdim bu malesef😀 diğer koluma ilaç sürüyorum incittiğim için, ondan dolayı yani. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: tevekkeli bende etki sıfır, çalışanımız vardı hasta banamısın demedim 1 saat oldu Biontec olalı, sıfır tepki, yan etki olarak karnım acıktı çifter tabak yemek yedim şimdi sonrası DNA dizilimim tamamlanmıştır artık diyip arkadaşın Hibrit aracına bindim, baktımki yan etki var bende farkında değilim, artık araç dururken motor kapalı, kendiliğinden pilleri şarj oluyor, ben inince kesiliyor şarj vezneye yakın yürü bakalım paralar uçup üstüne yapışıyorsa aşı tutmuş demektir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Haziran 2021 Paylaş 20 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Virus kafkas kökenlileri etkilemiyormuş. Kızılderililer de Türk müş diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts