Zafer Ayvacı 3 Mayıs 2021 Paylaş 3 Mayıs 2021 Tahir İlter yazdı: La bize sıra gelene kadar zaten yan etkisi vs varsa çıkar. En iyi ihtimal 2022 bahar gibi görüyorum sıra gelmesini o zamana kadar bunun modası geçer zaten yeni virüs çıkar 🤓 Bana sıra geleli bir buçuk ay oldu. Randevu almadım tabi. :) Abi herkesin hür iradesi. Benim değerlendirmem bu şekilde. Allah hepimizi korusun 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Mayıs 2021 Paylaş 3 Mayıs 2021 Zafer Ayvacı yazdı: Bana sıra geleli bir buçuk ay oldu. Randevu almadım tabi. Abi herkesin hür iradesi. Benim değerlendirmem bu şekilde. Allah hepimizi korusun Olsaydın keşke sana birsey olmazsa ben de yaptirirdim 😬😬 1 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Mayıs 2021 Paylaş 3 Mayıs 2021 Tahir İlter yazdı: Olsaydın keşke sana birsey olmazsa ben de yaptirirdim 😬😬 Takip edecek çok adam var la, bişey olan görürsem haber ederim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 Mert Gulkokan yazdı: Kanada nüfusu 38 40 milyon arası dünyada km2 ye en az nüfus düşen ülke halbuki, turizm lobisi iyi çalışmıyordur belki pandemi ile mücadelede gelsinler ders alsın bizimkilerden Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: dünyada km2 ye en az nüfus düşen ülke halbuki, turizm lobisi iyi çalışmıyordur belki pandemi ile mücadelede gelsinler ders alsın bizimkilerden Ne kadar bencil ülkeler var abi hep kendilerini düşünüyorlar.😁 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 Aşı çıktı 1 ay oldu hala vurulmadım iyi mi kötü mü bilmiyorum zaman gösterecek. Mümkün oldukça izolasyon, maske, asosyallik ile evden hayata devam. Kişisel düşüncem beni 6 ay 1 yıl koruyacak ve sürekli mutasyon geçiren yapay olduğuna inandığım bir virüsün aşısına temkinli davranıyorum. Bu kadar dünyaca milyonlarca kitleye aynı anda yapılan her girişim beni korkutuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Zafer Ayvacı yazdı: bir şey olursa sorumluluk bana ait Çin aşısında da var aynı prosedür. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Çin aşısında da var aynı prosedür. Aspirin alırken bile var. Her ilaç için geçerli. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Servet Aydın yazdı: Aspirin alırken bile var. Her ilaç için geçerli. Özel hastaneye gittiğinde de imzalatıyorlar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Bi burada bela olmadın başıma o da oldu Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Bence çok yakışmış, saçlar gitse de gençleşmişsin abi 😃 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Servet Aydın yazdı: Bi burada bela olmadın başıma o da oldu Abim kellik yakışmış. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Kim ki kel ve gözlüklü ise ilk önce o ölsün 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Kim ki kel ve gözlüklü ise ilk önce o ölsün Göbek? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Servet Aydın yazdı: Kim ki kel ve gözlüklü ise ilk önce o ölsün Göbek? Sit alanı 1 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Mert Yeldan yazdı: Çin aşısında da var aynı prosedür. Arkadaşı götürdüm, Çin mi Biontech mi dediler kapıda, Çin dedik tamam odaya geç, çıplak uzan dediler, ben girmedim. Biontech olunca n'oluyor dedim. Formları gösterdi, bir kaç vatandaş da dolduruyordu o sırada. Bahsettiğim form/onay vb bir şey yoktu. Servet Aydın yazdı: Kim ki kel ve gözlüklü ise ilk önce o ölsün Ben mi? Mahmut Yıldız yazdı: Servet Aydın yazdı: Kim ki kel ve gözlüklü ise ilk önce o ölsün Göbek? Kesin ben!!! Servet Aydın yazdı: Eskide kaldı o nesne cnm He taam taam. Ben değilmişim... 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Zafer Ayvacı yazdı: Arkadaşı götürdüm, Çin mi Biontech mi dediler kapıda, Çin dedik tamam odaya geç, çıplak uzan dediler, ben girmedim. Biontech olunca n'oluyor dedim. Formları gösterdi, bir kaç vatandaş da dolduruyordu o sırada. Bahsettiğim form/onay vb bir şey yoktu. Bizim buradaki hastaneler iki aşıda da onay formu alıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Mert Yeldan yazdı: Bizim buradaki hastaneler iki aşıda da onay formu alıyor. Türkiye de her ikisinde de imza attırıyorlar, başka ülkeri ben de bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: Türkiye de her ikisinde de imza attırıyorlar, başka ülkeri ben de bilmiyorum Bizden imza almadılar direk olduk. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 İmza almadılar bizden, sağlık ocağında. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Ersen Tapan yazdı: Bizden imza almadılar direk olduk. metropolde risk büyük 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Biontech için 2. doz randevusunu alabilen var mı son 1 hafta içerisinde Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Pozitif olmamın ğstğnden 6 ay geçince ben de randevu alayım dedim. Sinovac olacaktım ama Konya merkezde hiçbir yerden randevu alamadım. Biontech seçince ilk girdiğim hastaneden randevu verdi. Yarın 1.doz aşımı olacam nasipse. Birlikte çalıştığım bir arkadaşım da biontech oldu. İlk dozda bişey hissetmemiş ancak 2.dozu olduktan sonra gece boyu üşüme, halsizlik gibi belirtiler olmuş. Biraz çekindim ama seçenek yok şu an. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Fatih Mehmet Uslu yazdı: ancak 2.dozu olduktan sonra gece boyu üşüme, halsizlik gibi belirtiler olmuş. Biraz çekindim ama seçenek yok şu an. deneklerde de yan etkisi çıkağı var ise %85 gibi bir oranda 2. dozdan sonra çıkıyormuş. bir yandan da iyi etkisi var demek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts