Çağlar Bayur 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bitmişler söylenir benimki henüz bitmedi ihtiyar.. 😛 alianz seminerlerine beni de çağırsana Mehmet Ozyurek yazdı: Haha.. Çin mallarını da gördük 😛 ss aldım send by ipone 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Almanlar aşılanınca biz de aşılanmış sayılacak mıyız? 1 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bitmişler söylenir benimki henüz bitmedi ihtiyar.. 😛 abi 2006 da üye olduğumda da böyle görünüyordun şimdi de aynı görünüyorsun.bu senin için iyi bir şey mi anlamadım 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Haluk Şentürk yazdı: abi 2006 da üye olduğumda da böyle görünüyordun şimdi de aynı görünüyorsun.bu senin için iyi bir şey mi anlamadım 😊 Calla canlı zoomdan gördün.. söylentilere bakma.. zerre kadar boya yok.. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 21 Nisan 2021 Paylaş 21 Nisan 2021 Haha.. Çin mallarını da gördük [emoji14] Cin deyip geçme dünyanın en kaliteli ürünlerini yapıyorlar. Ne kadar para o kadar köfte. Bizim Türkler en dandik malları getirttiler şimdiye kadar o yüzden bizim gözümüzde Çin malları kötü. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Biontech tercih ettim. Yan etkileri varmış ama olsun, Annemle babam pazartesi günü oldular biontech asilarini. Su ana kadar çok şükür hiçbir yan etkisi görülmedi. gecmis olsun 2 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Dün akşam üstü Biontech yaptırdım, aşı yerinde ufak bir rahatsızlık dışında şimdilik bir şey yok. P.tesi kısmetse Ordu ya doğru yola çıkacağım, 2. doz için 19/05 ile 26/05 tarihleri arasında randevu almam lazım, Ordu da randevu vermiyor, Samsun randevu vermiyor sadece Trabzon dan randevu alabiliyorum, umarım sadece aşı için İst. dönmek zorunda kalmam. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 22 Nisan 2021 Paylaş 22 Nisan 2021 Osman Ünal yazdı: Dün akşam üstü Biontech yaptırdım, aşı yerinde ufak bir rahatsızlık dışında şimdilik bir şey yok. P.tesi kısmetse Ordu ya doğru yola çıkacağım, 2. doz için 19/05 ile 26/05 tarihleri arasında randevu almam lazım, Ordu da randevu vermiyor, Samsun randevu vermiyor sadece Trabzon dan randevu alabiliyorum, umarım sadece aşı için İst. dönmek zorunda kalmam. Acele etmeyin randevu açılacaktır muhtemelen. Geçmiş olsun herkeslere tekrardan. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Almanlara güveniyorum ben Oldun mu abi aşını? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Osman Yücel Çetin yazdı: Oldun mu abi aşını? Cumartesi günü oldum Osman. Şu ana kadar sıkıntım yok. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Sınıf arkadaşımın eşi oda sınf arkadaşım kronik rahatsızlık kontenjanından Biontech oldu burun akıntısı halsizlik gözlerde kan ıvır zıvır bir sürü yan etki göstermiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Sınıf arkadaşımın eşi oda sınf arkadaşım kronik rahatsızlık kontenjanından Biontech oldu burun akıntısı halsizlik gözlerde kan ıvır zıvır bir sürü yan etki göstermiş. Nein bende şu ana kadar etki yok. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok bende şu ana kadar etki yok. Şöyle özet geçeyim hangi aşı olursa olsun Covid geçirmiş kadar ağırlaşma durumu mevcut imiş. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Cumartesi günü oldum Osman. Şu ana kadar sıkıntım yok. Geçmiş olsun Abi bende de bir sıkıntı yok şuana kadar. Metin Akbal yazdı: Sınıf arkadaşımın eşi oda sınf arkadaşım kronik rahatsızlık kontenjanından Biontech oldu burun akıntısı halsizlik gözlerde kan ıvır zıvır bir sürü yan etki göstermiş. Alerjik hassasiyeti olanlarda oluyor bir takım yan etkiler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Alerjik hassasiyeti olanlarda oluyor bir takım yan etkiler.Bende allerjik bir durum yok şükür. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Babam ve annemde çok şükür herhangi bir yan etki yok Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Nein bende şu ana kadar etki yok. Geçmiş olsun emmi 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Dedem ve anneannem 80 küsür yaşlarındalar dedem kanser ikisinede çin aşısı yapıldı 2 ayı geçti olalı iki dozuda çok şükür bir belirti olmadı veya alerji. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Nisan 2021 Paylaş 26 Nisan 2021 Şükür ikinci doz aşıyı bugün oldum. Bende halsizlik var şu anda. Başkada yan etkisi olmadı. Alaman aşısında İsrail’de 30 yaşlarında kalp iltihaplanması bildirilmiş. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Alaman aşısını yaptıranların ikinci doz aşı randevuları ertelendi arkadaşlar. İkinci doz aşı 6-8 hafta sonra yapılacakmış. Demekki alaman aşısı bitti stoklarda. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Alaman aşısını yaptıranların ikinci doz aşı randevuları ertelendi arkadaşlar. İkinci doz aşı 6-8 hafta sonra yapılacakmış. Demekki alaman aşısı bitti stoklarda. Ya da 1. Doz aşı ile %96 koruma sağladığı söyleniyordu haberlerde ondan kaynaklı mı acaba böyle bir duruma giriştiler. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Alaman aşısını yaptıranların ikinci doz aşı randevuları ertelendi arkadaşlar. İkinci doz aşı 6-8 hafta sonra yapılacakmış. Demekki alaman aşısı bitti stoklarda. Bu durum yeni değil. Alaman açısı Avrupa'da da böyle yapılıyor. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Bu durum yeni değil. Alaman açısı Avrupa'da da böyle yapılıyor. Türkiye’de 28 günde idi. Randevular verildi. Şimdi iptal edildi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 aşı işlemleri başladığında marka model farkı olmadan, 2 dozluk stok ile ilk randevuların verildiği de söylenmişti, devamlı değişiyor , daha da çok şey değişecek gibi dünyada, şu an hindistan kor alev gibi yanıyor, ülkeyi terk edenler var Yorum bağlantısı
Recommended Posts