Cavit Çırakoğlu 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Önceki gün açıklanan bir makaleye göre koruyuculuk özelliği yakınmış. Şahsen sinovac randevusu aldım. Varsayalım ki biontech olup ondan gelecek yan etki riski, sinovac olup koruyucu azlığından covid olma riskinden fazla korkutmuyor. Netice de olun bir şeyde ne olursanız oluna geliyor mevzu.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Cavit Çırakoğlu yazdı: Önceki gün açıklanan bir makaleye göre koruyuculuk özelliği yakınmış. Şahsen sinovac randevusu aldım. Varsayalım ki biontech olup ondan gelecek yan etki riski, sinovac olup koruyucu azlığından covid olma riskinden fazla korkutmuyor. Netice de olun bir şeyde ne olursanız oluna geliyor mevzu.. hangi makale? Yorum bağlantısı
Emre Demir 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Osman Nuri Köknar yazdı: Galiba en etkileyici aşı bu hastalığı geçirmek. Aşı önceliği tanındı ama daha önce bu hastalığı geçirdiğim için randevu alamıyorum. Ayrıca randevu alıp iptal edince aşı çöp oluyor diye de bir söylenti var doğru mu acaba ? randevu tarihine vardı daha ,herkes bekliyor sıra almak için ,benim aşı çöp olmaz sanırım. @Mehmet Göktürk hocam siz oldunuz mu , olmadıysanız biontech mi olacaksınız Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Mehmet Göktürk yazdı: hangi makale? :)) Bir doktor arkadaş bilgisi Ulaşınca yazayım.. Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Emre Demir yazdı: randevu tarihine vardı daha ,herkes bekliyor sıra almak için ,benim aşı çöp olmaz sanırım. Bu Biontech çıktığından bu yana Sinovac alıp da iptal eden çok oldu iş yerinde. Eğer gerçekten çöp oluyorsa yazık. Aşı önceliği olmayan ama her gün toplu taşımayı kullanarak işe gitmek zorunda kalan veya başka şekilde riskli durumda olanlar için değerlendirilebilir bu aşılar. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Yan etki olarak çok fark diyor Mehmet Ceyhan ancak biontech yaptıran ve geneli 80 yaş üzeri olanlarda ciddi yan etki/ölüm haberleri dolaştı. Ben olsam biontech yaptırırdım herhalde ama sinovac da olur. Mrna aşısı ilk defa yapılıyor, uzun vadeli etkileri için çalışma yok. Tek olumsuz yanı bu galiba. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Emre Demir yazdı: randevu tarihine vardı daha ,herkes bekliyor sıra almak için ,benim aşı çöp olmaz sanırım. @Mehmet Göktürk hocam siz oldunuz mu , olmadıysanız biontech mi olacaksınız seçme şansım olurse evet tabi. daha sıra gelmedi. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Osman Nuri Köknar yazdı: Bu Biontech çıktığından bu yana Sinovac alıp da iptal eden çok oldu iş yerinde. Eğer gerçekten çöp oluyorsa yazık. Aşı önceliği olmayan ama her gün toplu taşımayı kullanarak işe gitmek zorunda kalan veya başka şekilde riskli durumda olanlar için değerlendirilebilir bu aşılar. Çin aşısını iptal edenler arabalarına Alman led ampulü mü Çin led ampulü mü takıyor acaba. Aşının çöp olması dondurulmuş gıdanın dolaptan çıkarılıp pişirilmemesi gibi. Dolaptan çıkmadıysa çöp olmuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Nihat Palolu yazdı: Çin aşısını iptal edenler arabalarına Alman led ampulü mü Çin led ampulü mü takıyor acaba. Aşının çöp olması dondurulmuş gıdanın dolaptan çıkarılıp pişirilmemesi gibi. Dolaptan çıkmadıysa çöp olmuyor. paketler 5 li ve biri gelmediğinde sıradakine o beşlide yapılmayanı yapamıyorsun. yasak. o nedenle.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Mehmet Göktürk yazdı: paketler 5 li ve biri gelmediğinde sıradakine o beşlide yapılmayanı yapamıyorsun. yasak. o nedenle.. İki eli kanda bile olsa gitmek gerekiyor. Annemi Çin aşısı için bile aramışlardı bekliyoruz diye. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Neden yasak olduğunu da anlıyorum. Tanıdık birine bi garibanın aşısını gelmedi diye yaparlar çünkü. garibana da çıkmadı amca senin aşı diyebilirler. Herkesi demiyorum ama belli yerlerde istemeden de olsa (savcı durumu vs) bu şeyler yaşanabilir. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 (düzenlendi) saçmalık, baktın gelmiyor hiç olmadı yoldan geçen birini yakala TC sini sorgula olmadıysa yap gitsin ve 2. dozada çağır, aşıyı atmak.... neyse.... 14 Nisan 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Bu aşı seçeneğini vermemeliydiler. Sistem yanlış. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: saçmalık, baktın gelmiyor hiç olmadı yoldan geçen birini yakala TC sini sorgula olmadıysa yap gitsin ve 2. dozada çağır, aşıyı atmak.... neyse.... Yunanistanda polis ve askere yapıyorlarmış alo deyince hemen geliyormuş eleman sıradaki. Geçende okudum bbc de de ondan söyleyip duruyorum. enteresan gelmişti. çıkacak çıkabilecek yolsuzluğun boyutu çok yıkıcı olur o nedenle atmayı yeğliyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Herhangi bir ücret ödüyor musunuz aşılara? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Emre Şimşek yazdı: Herhangi bir ücret ödüyor musunuz aşılara? Hayır ödenmiyor. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Seçme hakkının bize verilmesi de yanlış. Ben ne bileyim hangisi iyi, hangisi riskli... Babamın doktor arkadaşı biontech için uzun vadeli yan etkiler araştırılmadı, yeni bir sistem, riskli, sinovac bildiğimiz güvenilir sistem, sinovac ol demiş. Benim doktor arkadaşım sinovacın koruyuculuğu düşük, hasta olmayı engellemiyor, kolay atlatmanı sağlıyor, biontech yaptır sıran geldiğinde diyor. Doktorlar bile bu kadar arada kalmışken, bu seçimi vatandaşa bırakmak... 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Tüm arkadaşlara merhaba. Ben bu konunun kapatılmasını istiyorum. Bizce doğru olan bilgi belki de yanlış. Ve iyilik yapalım derken yanlışlıkla insanları yanlış yönlendirebiliriz. Hangi aşının iyi yada kötü olduğu daha tam bilinmezken bizim burda tartışmamızın yanlış olduğunu düşünüyorum. Tabiki bu benim kendi düşüncem yanlış anlaşıldım ise kusura bakmayın arkadaşlar. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 konuşulan konu yanlışa yürümez. kapatılırsa yanlışa yürür. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 konuşulan konu yanlışa yürümez. kapatılırsa yanlışa yürür.Sizin doğru bildiğiniz bilgi yanlış ise ne olacak hocam. Ben sizin bilgilerine çok değer veriyorum ve ne derseniz bilginize güvenerek o aşıyı vurdururum. Ancak ya bu konuda yanlış biliyorsanız mebali ne olacak. Ben böyle düşünüyorum tabiki. Siz daha iyisini bilirsiniz ama. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Sizin doğru bildiğiniz bilgi yanlış ise ne olacak hocam. Ben sizin bilgilerine çok değer veriyorum ve ne derseniz bilginize güvenerek o aşıyı vurdururum. Ancak ya bu konuda yanlış biliyorsanız mebali ne olacak. Ben böyle düşünüyorum tabiki. Siz daha iyisini bilirsiniz ama. çürütülecek eriyecek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 birini bişeyi diğerini ayrı şeyi var dediler, birinde şey olduktan sonra şey rsiki varken diğerinde de aynı şeyle hastanaye kalkan oldu.. bence iphone tercih eden sinovac olabilir 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 Çağlar Bayur yazdı: birini bişeyi diğerini ayrı şeyi var dediler, birinde şey olduktan sonra şey rsiki varken diğerinde de aynı şeyle hastanaye kalkan oldu.. bence iphone tercih eden sinovac olabilir Alaman malı telefon yok, ne yapacağız? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 tabiki biontec dünyada hiç bir gelişmiş ülke Sinovac kullanmadı kullanmıyor abd almanya italya gibi ülkeler biontec , malezya brezilya suriye ırak gibi ğlkeler Sinovac kullanıyor hangisi sorusunun cvp ı çok basit Yorum bağlantısı
Emre Demir 14 Nisan 2021 Paylaş 14 Nisan 2021 https://www.youtube.com/watch?v=c38bX1xDOD0 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts