Çağlar Bayur 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 temmuz da gör bir de, uçuşlar açıırsa tabii.. döner üstüne karides serpmeli Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran 2021 Yazar Paylaş 1 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: temmuz da gör bir de, uçuşlar açıırsa tabii.. döner üstüne karides serpmeli Karldes yemekleri başladı abi. Öğlen ve akşam yedim. Hatta midyeli karidesli çok güzel bir yemek yapmışlar. Çok lezzetliydi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Karldes yemekleri başladı abi. Öğlen ve akşam yedim. Hatta midyeli karidesli çok güzel bir yemek yapmışlar. Çok lezzetliydi. aynı tabağa döner üstü olacak Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Döneer hep vardı Amfi tiyatro var mı ve açık mı? Çocuk eğlencesi kısıtlamalara dahil mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Döneer hep vardı Benim dönüşüm gece olacak. Gece 2 gibi afyon’dayım. Sucuk döner gömesim var ama yol kenarında cumhuriyet tesisinden başka yer bilmiyorum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Mert Gulkokan yazdı: Bu paraları veren Türk yoktur zaten. Ben vermem kısacası Bu paraya araba ile yunsnistana geçer krallar gibi tatil yaparım Zaten türk gelmesin diye bu rakamlar. Mustafa Yanar yazdı: Yabancılar çok uygun rakamlara tatil yapıyorlar, kendi ülkemizde sanki yabancıyız. Sektörün yön veren bir firmasında arkadaşım şöyle anlattı. Otel tur firması aracılığıyla belirli oranda kapasiteyi 1 sene önceden satıyor yabancı tur firmasına. Bir sene önceden döviz bazlı parasını alıyor otel kenara çekiliyor. Yabancı tur firması ise ülkesinde kar ile satıyor ama her halükarda bir sene erken almanın avantajı ile yerli fiyatından uyguna geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran 2021 Yazar Paylaş 2 Haziran 2021 Gelirken yolda 8 9 tane hız kamerası ve 2 tane polis radar arabası gördüm. 4 defa denetlemeye girdim ve bir defa alkol muayenesinden gectim. Hız kameraları şipşak resim çeken modellerdendi. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran 2021 Yazar Paylaş 2 Haziran 2021 Bu gün eşim uzaktan çalışmak zorunda kaldı. Kızımızı otelin çoçuk bakıcıları aldı. Bende eşimin yandında karışık meyve suyu içiyom. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 aqua park yok mu at kendini sulara Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran 2021 Yazar Paylaş 2 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: aqua park yok mu at kendini sulara Sıkıldım abi. 5 gün bize yetermiş. Bir yerde 5 günden fazla kalınca sarmıyor. Bu yüzden yazlık ve devremülk sevmiyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Günlük 1-2bine kadar olan otellere avrupa’nın düşük gelirli vatandaşları geliyor. Daha yüksek gelirliler koy kapatan, günlüğü 5-10bin tl olan otellerde tatil yapıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Sıkıldım abi. 5 gün bize yetermiş. Bir yerde 5 günden fazla kalınca sarmıyor. Bu yüzden yazlık ve devremülk sevmiyorum. iyi ki teknen yok yoksa ne yapacaktın açık denizde sıkılınca 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran 2021 Yazar Paylaş 2 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: iyi ki teknen yok yoksa ne yapacaktın açık denizde sıkılınca Abi arabadan sıkılıyormuyum. Teknem olsa teknemdende sıkılmamki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Bir yerde 5 günden fazla kalınca sarmıyor Ali Darbaz yazdı: Abi arabadan sıkılıyormuyum. Teknem olsa teknemdende sıkılmamki. arabada mı 5 gün kaldın ? aquaparkta mı? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran 2021 Yazar Paylaş 2 Haziran 2021 (düzenlendi) Babam 12 haziranda devremülke taşınıyor. 12 gecesi babamları balıkesire götürecem.. Arabayı bırakıp otobus yapıcam. 19 haziranda haftasonu kalıp geri geleceğim. Otobus 2 kişi 420 tl. Git gel 840 tl. Avis ise 546 tl. + yakıt. Daha ucuz bir opsiyon yokmu. Bulamıyorum. Bana bir çözüm bulun. 2 Haziran 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Gerçekci değil bunun sayımı. 8 basamak iniyorum 30 adım diyor Bu kendine km taktırmak gibi bişi . Bende olsa düşük km diye değere biner miyim acaba. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: 19 haziranda haftasonu kalıp geri geleceğim. buradan 1250 tl tasarrufun var bedava tatil. Ali Darbaz yazdı: Git gel 840 tl. 1250-840= 400tl cepte gibi düşünürsek Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Bu kendine km taktırmak gibi bişi . Bende olsa düşük km diye değere biner miyim acaba.Olmuyor öyle [emoji16] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Olmuyor öyle aquaparkın şezlongunda meyva suyu yudumlarken en son yapacağım şey saate bakmak olur ki zaten saat falan ıolmaz kolumda Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 aquaparkın şezlongunda meyva suyu yudumlarken en son yapacağım şey saate bakmak olur ki zaten saat falan ıolmaz kolumdaHele ki birde nabız sayar varsa. 22bin adım. Her adım ortalama 30cm olsa 600km üstü yapar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Haziran 2021 Yazar Paylaş 2 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Hele ki birde nabız sayar varsa. 22bin adım. Her adım ortalama 30cm olsa 600km üstü yapar. 14 km ölçmüş Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Haziran 2021 Paylaş 3 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Tatildesin biraz hipermil yap bünyen soğusun çok yakıyorsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts