Ümit Türk 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz (düzenlendi) 8 Haziran günü muayeneye girerken şasi olayını hallettim diye seviniyordum ki tam geçeceğim bir önceki gün çalışan farlardan birinde uzunlar çalışmadı. Hay şansıma dedim. Teknisyen eğer bırakırsam 1 seferlik hakkın yanar bu sefer tutanak tutuyoruz yaptırın gelin dediler. Ya dedim bunun için yokuş yapmanıza gerek yoktu söylene söylene çıktım. Hemen bir elektrikçiye girdim temassızlık varmış 10 dakikada yaptı. O günde şansıma 2 saat sonra açık randevu verdi. Bekledim girdim ve çıktım bir oh çektim neden çünkü 4 gün sonra yola çıkacaktım. O kadar muayene girdim içimde bir sıkıntı vardı acaba geçecek mi diye demekki bunlardanmış. 2 sene kafamız rahat. Şasi onaylatma işlemlerini nasıl yaptığımız daha rahat sakin bir zamanda yazıp paylaşacağım. Eksik yazarım diye şimdilik pas geçiyorum 3 Temmuz tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 4 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Geçmiş olsun. Nasıl bir rahatlama gelmiştir şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts