Mehmet Ozyurek 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Bende 2,0 focus varken ortağımda 1,6 focus vardı.. ikimiz de aynı yakardık. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Miller çevriminde yüksek hava basıncı olması lazım hocam. Toyota kullanmıyor ama vw kullanıyor sanırım. Toyota kendi motoruna atkinson demiyor zaten. Atkinson çevrimi diyor. Çakma atkinson yani. Krank kolları otto motor gibi. Supapların fonksiyonu ile sıkıştırma ve egzoz silindir hacimleri değişik olabiliyor. sanki videosunu görmüştüm abuk bir düzenek vardı toyotada. bulursam paylaşırım. Şöyle birşey değil miydi? https://www.autozine.org/technical_school/engine/Nissan_VCT_3.jpg detaylar: https://www.autozine.org/technical_school/engine/Compression.html Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Avrupa operasyonları için 1,8 hybrid modeller ülkemizde üretiliyor. Bu nedenle eser miktarda bayilerede satılıyor. Yollarda hybrid çok görüyorum. Gördüğüm corollaların yarısı hybrid. Büyük kısmı şirket aracı ve engelli arabası. Chr da çok var. Neredeyse tamamı hybrid 5 Mart 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 Bu nissan: https://www.youtube.com/watch?v=A6H66xfEZC4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mart 2021 Paylaş 5 Mart 2021 honda: https://thekneeslider.com/honda-exlink-extended-expansion-linkage-engine/ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Mart 2021 Yazar Paylaş 5 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Bu nissan: https://www.youtube.com/watch?v=A6H66xfEZC4 Hocam bunlar gerçek atkinson. Tek döngüde otto’ya göre %50 az devir çeviriyor. O yüzden kullanılmıyor. Toyota emme supaplarını geç kapatıp daha az sıkıştırma yapıyor. Egzozda ise silindirin hepsini kullanıyor. Mazda’da hem bu oluyor hem de orada piston tasarımı farklı. Ayrıca yüksek sıkıştırmada vuruntu olmaması için egzoz manifoldu da farklı. Mazda’nın yüksek sıkıştırması daha doğru. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Mart 2021 Paylaş 23 Mart 2021 Furkan Avcı yazdı: Toyota saçmalamış bari 1.3 olsaymış afaroz edilirsin bak dikkat et hareketlerine. 6 Sigma çarpar. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mart 2021 Paylaş 23 Mart 2021 Dogan Arsiray yazdı: afaroz edilirsin bak dikkat et hareketlerine. 6 Sigma çarpar. Sigma migma bize işlemez. Burası Türkiye burda herşey gerçek Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 Vergi ödemeye giren mondeo...Vergi dairesinin duvarına girmiş... 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 Hepimizin yerine yapmış yapacağını 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 Sinan Akgöl yazdı: 2021/mtv ilk taksit odedim 154tl ilk taksit degildir. ilk taksit olsa duramazdın 😄 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 Dun ben de ikinci taksit 686tl yi maximum mobil ile 3 taksitte odedim. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: ilk taksit degildir. ilk taksit olsa duramazdın 😄 Ilk ilk ya 😂 Normalde ikincide ilkini odemedim her zaman bu aylarda alirim arabalari 😂 18 Temmuz 2021 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 Sinan Akgöl yazdı: 2021/mtv ilk taksit odedim 154tl O nasıl rakam öyle ya? Vergi mi kaçırıyorsun? 😄 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2021 (düzenlendi) İkinci taksiti ödedim 1778₺ 😢 neyse, Delikanlı adam elektrikli de olsa hacimli motora biner 🙈🙈 18 Temmuz 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 nasıl olsa af gelecek , önceki yıllarda geldi Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 E devlet gib modülünde Motorlu Taşıtlar Vergisinde Kasko İndiriminin Yapılması diye bir başlık var. İşleyiş nasıl oluyor daha önce yapan oldu mu acaba ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: E devlet gib modülünde Motorlu Taşıtlar Vergisinde Kasko İndiriminin Yapılması diye bir başlık var. İşleyiş nasıl oluyor daha önce yapan oldu mu acaba ? Baktım göremedim.. Link verebilir misiniz hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: E devlet gib modülünde Motorlu Taşıtlar Vergisinde Kasko İndiriminin Yapılması diye bir başlık var. İşleyiş nasıl oluyor daha önce yapan oldu mu acaba ? Gördüm.. Şurada bahsedilen olay bence.. Başlığın hatalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kasko indirimi değil bu.. Doğrusu Kasko değeri indirimi 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Gördüm.. Şurada bahsedilen olay bence.. Başlığın hatalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kasko indirimi değil bu.. Doğrusu Kasko değeri indirimi Ben de bir indirim olur mu diye heyecan yapmıştım 😆 630 birine 686 diğerine ödeyeceğim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Ben de bir indirim olur mu diye heyecan yapmıştım 😆 630 birine 686 diğerine ödeyeceğim Yok yok... ödemeye devam.. Genelde modeli eski motoru büyük araçlar faydalanabiliyor bundan.. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok yok... ödemeye devam.. Genelde modeli eski motoru büyük araçlar faydalanabiliyor bundan.. abi daha önce de bahsetmiştin ama, hepimize hatırlatma babında tekrar yazsan mı acaba, ben bizonu sattım. Vergi indirimi başvurusu yapmamıştım. Fazladan ödediğim vergi bedelini nasıl mahsuplaşacağım? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 abi daha önce de bahsetmiştin ama, hepimize hatırlatma babında tekrar yazsan mı acaba, ben bizonu sattım. Vergi indirimi başvurusu yapmamıştım. Fazladan ödediğim vergi bedelini nasıl mahsuplaşacağım?Hangi yılı fazla ödemişsen verdiğim linkten o yılın kasko bedellerini buluyorsun. O yılın mtv tutarını buluyorsun. İndirime hak kazanıyorsan formu doldurarak başvuruyorsun. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Temmuz 2021 Paylaş 18 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok yok... ödemeye devam.. Genelde modeli eski motoru büyük araçlar faydalanabiliyor bundan.. Artık 1.6 büyük motor olmadı mı halen acaba?! 😊 Ortalık 0.9, 1.0 motordan geçilmiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts