Servet Aydın 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Acilen forum Şenliği talep ediyorum. herkes birbirini yalasın bitsin bu işkence 1 8 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: herkes birbirini yalasın bitsin bu işkence tövbe estafirullah. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Acilen forum Şenliği talep ediyorum. herkes birbirini yalasın bitsin bu işkence Karşılıkla yalama için, yani yalaşmak için kura mı çekilecek. Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Fatih Evcin yazdı: Bugün okudum ; 66 yaşında dedem ve 18 yaşında yeğenim ile cumartesi günü kahve içmek için buluşmak üzere sözleştik. Saat kaçta , nerede buluşmalıyız Matematik problemi maşallah 😃 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Acilen forum Şenliği talep ediyorum. herkes birbirini yalasın bitsin bu işkence Ben toplantılara katılmayı düşünüyordum ama siz takılın benim o gün işim var kesin.[emoji3] 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Ali Darbaz yazdı: Ben eşimi bu haftasonu Maşukiye Naturköy'e götürebilirmiyim. Serpme kahvaltı yapıp bahçesinde gezebilecekmiyim ? Bunu bana deyin bakayım. resmen yasak olmasa da sivil insiyatif gereği götürmemek lazımdı ama olmadı ve resmen yasak geldi. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 M. Asım Kahraman yazdı: Anlaşılmayacak bir şey yok beyler; -Kıraathaneler uzaktan eğitime devam edecek. -Sinemalara saat 10.00-20.00 arası sadece 65 yaş üzeri girebilecek, bu saatler dışında 20 yaş altına yasak. -Avmler ayakta yolcu alamayacak. -Toplu taşıma araçları sadece paket servisi yapacak. -Bir de restaurantlarda seyircisiz yemek yenecekmiş. Tabiki alıntıdır 🤣 :):) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Karşılıkla yalama için, yani yalaşmak için kura mı çekilecek.Hümanist yaklaşım olacak. Nefes alan her üye yalanacak Ben toplantılara katılmayı düşünüyordum ama siz takılın benim o gün işim var kesin.[emoji3]İlk sırada sen varsın pikaçu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım 2020 Paylaş 19 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Hümanist yaklaşım olacak. Nefes alan her üye yalanacak düşün: insanlığın kurtulması namına.... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Yalarım uzak durmak lazım bu aralar... çok tehlikeli ortam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts