Okan çiçek 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Selamün aleyküm aracım ford fiesta 2016 yarı otomatik vites. uzaktan kumanda ile arac çalıştırma modulleri internette bir hayli fazla 1600tl ile 800tl arası değişiyor 1-)marka olarak ne önerirsiniz? wifi li mi rc(radyo frekanlı mi) 2-)Kayseri'de bu işi yapan usta varmı? 3-)yada sizin önerileriniz nedir İnternetten araştırmama rağmen direksiyon kutu elelektrik bağlantı şeması bulamdım. modul alıp kendim bağlamayı düşünüyordum(Ford Anahtarsız Giriş/ Anahtarsız ve Uzaktan Çalıştırma Sistemi diye arama motorundan arartırısanız cok sayıda cıkıyor reklam olur diye sitenin link eklemdim) 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Bu tür üretici onayı olmayan ekipmanları aracınıza monte etmemenizi öneririm tehlikelidir. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 İmmobilizer iptal ediliyor diye hatırlıyorum. Forumda daha önce konuşulmuştu. Eğer kapalı bir garajiniz yoksa riskli diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 İmmo çipi kontak anahtarı yanına monte ediliyor. Kontak anahtarı demiri kontak yuvasına takılıyor. Kontak anahtarı uçları kesilip modül bağlantısı yapılıyor. Çok prof montaj yapılır ise aracı çalıştırmak imkansız ama yapan yok. Hâl böyle iken kapıyı açıp giren aracı çalışır hale getirebilir üç kabloyu birbirine bağlayarak 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Yapmayın.. bunu yaptığınızı bilirlerse çalarlar. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Hâl böyle iken kapıyı açıp giren aracı çalışır hale getirebilir üç kabloyu birbirine bağlayarak Aynı filmlerdeki gibi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Çok gereksiz bir talep. Amaç motoru ısıtıp sıcak kalorifer ise o iş için zaman ayarlı ve uzaktan kumandalı araç içi webastosu var. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Herşey mükemmel çalıştı diyelim, bu şekilde iken araç çalınırsa hiçbir şekilde ödeme alamazsınız. Aracın güvenlik sistemini devredışı bırakmış olacaksınız. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Vaktinde land için yaptım. Araca yaklaşınca kapı açılıyor. Uzaklaşınca kapanıyor. Start stop var. Mazda ciksüçten kalan heves idi. Ciddi güvenlik zaafı var diye söktüm 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Vaktinde land için yaptım. Araca yaklaşınca kapı açılıyor. Uzaklaşınca kapanıyor. Start stop var. Mazda ciksüçten kalan heves idi. Ciddi güvenlik zaafı var diye söktüm bende kutusunda montajı bekliyor şemasına bakmadım ama, cebinde kutusundaki verici anahtar yok ise marş basmıyor diye biliyorum? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Basmıyor doğru. güvenlik için kafidir. kendi immosu var denebilir yani. hatta dedim. şu kutuyu bir bulsam bakacağım da.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 güvenlik için kafidir. kendi immosu var denebilir yani. hatta dedim. şu kutuyu bir bulsam bakacağım da..Şey geçen bana verdiğin kutu olabilir Mİ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Servet Aydın yazdı: Şey geçen bana verdiğin kutu olabilir Mİ? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Okan çiçek yazdı: Selamün aleyküm aracım ford fiesta 2016 yarı otomatik vites. uzaktan kumanda ile arac çalıştırma modulleri internette bir hayli fazla 1600tl ile 800tl arası değişiyor 1-)marka olarak ne önerirsiniz? wifi li mi rc(radyo frekanlı mi) 2-)Kayseri'de bu işi yapan usta varmı? 3-)yada sizin önerileriniz nedir İnternetten araştırmama rağmen direksiyon kutu elelektrik bağlantı şeması bulamdım. modul alıp kendim bağlamayı düşünüyordum(Ford Anahtarsız Giriş/ Anahtarsız ve Uzaktan Çalıştırma Sistemi diye arama motorundan arartırısanız cok sayıda cıkıyor reklam olur diye sitenin link eklemdim) aracınız fordun hangi modeli oem şekilde eklenir maliyeti göz önüne alırsanız montaj parça tedariki tesisat bağlantısı aktivasyon konusunda ankarada yardımcı olurum .. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 (düzenlendi) Ben de 2017 model i20 benzin otomatik arabayı kışın sabahları içi sıcak olsun diye böyle birşey yaptırmak istiyorum. Ne önerirsiniz? Sitedeyim, araçla ev arası en yakın mesafe 30-40 metre olur. 4 Ekim 2023 tarihinde Macit Aliyev tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Beni ilgilendiren kısmı : Güvenli değil 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Macit Aliyev yazdı: Ben de 2017 model i20 benzin otomatik arabayı kışın sabahları içi sıcak olsun diye böyle birşey yaptırmak istiyorum. Ne önerirsiniz? Sitedeyim, araçla ev arası en yakın mesafe 30-40 metre olur. Bu iş için araca Webasto taktırma en güzel çözüm. Zaman ayarlı olurlar her sabah siz araca binmeden içeriyi ısıtırlar ve kendi kendine kapanırlar. Uzaktan kumandaları ile manel açma kapama da yapabilme imkanınız var. Kurulumu kolay ve araçla bağlantısı az. Hatta portatif olanları bile mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Macit Aliyev yazdı: Ben de 2017 model i20 benzin otomatik arabayı kışın sabahları içi sıcak olsun diye böyle birşey yaptırmak istiyorum. Ne önerirsiniz? Sitedeyim, araçla ev arası en yakın mesafe 30-40 metre olur. Benzinli araba hele birde kapalı otoparktaysa eğer bence gereksiz bir işlem olur. Ben dizel ısınana kadar işe geliyorum, kapalı otopark ama arkası açık sadece üstü ve yanları kapalı... 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Beni ilgilendiren kısmı : Güvenli değil Sitede güvenlik var ve site giriş kapısı kapalı. Sadece sabahları kullanılacaktı oysa. Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu iş için araca Webasto taktırma en güzel çözüm. Zaman ayarlı olurlar her sabah siz araca binmeden içeriyi ısıtırlar ve kendi kendine kapanırlar. Uzaktan kumandaları ile manel açma kapama da yapabilme imkanınız var. Kurulumu kolay ve araçla bağlantısı az. Hatta portatif olanları bile mevcut. Nerede yaptırabilirim bunu? Öneriniz var mı? Bir de bu ürün ön camdakı buzu da çözer mi? Çözerse tam aradığım buymuş demek. Serkan Toker yazdı: Benzinli araba hele birde kapalı otoparktaysa eğer bence gereksiz bir işlem olur. Ben dizel ısınana kadar işe geliyorum, kapalı otopark ama arkası açık sadece üstü ve yanları kapalı... Açık otopark abi. Zaten bunu eşim kullanıyor çocukları kreşe götürüp geliyor. O yüzden mesafe 1 km bile değil. Git gelde daha araç ısınmıyor Ankara soğuğunda. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Macit Aliyev yazdı: Açık otopark abi. Zaten bunu eşim kullanıyor çocukları kreşe götürüp geliyor. O yüzden mesafe 1 km bile değil. Git gelde daha araç ısınmıyor Ankara soğuğunda. Tam webastoluk 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Macit Aliyev yazdı: Nerede yaptırabilirim bunu? Öneriniz var mı? Bir de bu ürün ön camdakı buzu da çözer mi? Çözerse tam aradığım buymuş demek. Komple arabayı çözer. Genelde sağ koltuk altına montaj yapılıyor. Ankara da yaşıyorsanız sanayide bu işi yapanlar epeyce vardır. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Daha dün haberlere çıktı. Amerikada adam sırt çantası, elinde 2m kendi yaptığı antene benzeyen bir şey ile evdeki anahtardan arabaya sinyal gönderip kapıları açtırdı 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Ekim 2023 Paylaş 4 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Daha dün haberlere çıktı. Amerikada adam sırt çantası, elinde 2m kendi yaptığı antene benzeyen bir şey ile evdeki anahtardan arabaya sinyal gönderip kapıları açtırdı Benzer birçok video var. Evde duran anahtar sürekli sinyal gönderiyor mu ki? Benim bildiğim araç sahibi kumandaya bastığı anda hırsızdaki cihaz aktifse sinyali kopyalıyor ve sonrasında kullanılabiliyor. Evde duran anahtarın sinyali kopyalanabiliyorsa büyük problem. Geçenlerde italyada lüks bir ferrari çalındı böyle. Yorum bağlantısı
Recommended Posts