Ersen Tapan 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-yuksek-emisli-akilli-robot-supurge-mi-vacuum-cleaner-p-HBV00000GH8HV Bu lazerle yolunu bulan model. Bunun avantajı daha iyi haritalama yapıyor ve karanlıktada çalışıyor. Benim paylaştığım kamera ile yolunu bulup daha kaba bir haritalama yapıyor ama pratikte pek sıkıntı olmuyor. Lazerli olanın üstü daha yüksek bazı koltuk altlarına giremiyor dez avantajı o . Benim kullandığım modelin üstündeki çıkıntı olmadığından koltuk altı yatak altı vs daha kolay girip çıkıyor. İhtiyaca ve eşyaya göre seçmeli. Orta emiş gücünde 160m2 yi tek şarj ile silip süpürüyor. 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Letgo da çok fazla robot süpürge ilanı var. Değerlendirilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 17 Kasım 2020 Paylaş 17 Kasım 2020 Hocam hem süpüren hem silen modelleri var ama evin metrekaresine göre almak lazım... Xiaomi yi çok övüyorlar. 15000-2000 bandındayken almadık şimdi hanımlar sıkıştırıyor 4 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Tayfun Aydın yazdı: Hocam hem süpüren hem silen modelleri var ama evin metrekaresine göre almak lazım... Xiaomi yi çok övüyorlar. 15000-2000 bandındayken almadık şimdi hanımlar sıkıştırıyor 1500-200 bandındayken altın dolar falan aldıysan yine avantajlısın Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 xiaomi vacum mop pro kesinlikle tavsiyemdir.Tam fiyat performans ürünü 6 aydır kullanıyoruz evdeki toz miktarı çok çok azaldı.Hatta ona para mı verilir be diyen arkadaşlarda aldı kulanmaya başladılar.😆 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 (düzenlendi) robot süpürge candır, haritalama ve akıllı olması elzemdir, buna dikkat edin mutlaka olsun arkadaşlar... bu arada tavsye ettiğim süpürge 250 m2 alanı tek şarjda halleder. Ersen Tapan yazdı: Bu lazerle yolunu bulan model. Bunun avantajı daha iyi haritalama yapıyor ve karanlıktada çalışıyor. Benim paylaştığım kamera ile yolunu bulup daha kaba bir haritalama yapıyor ama pratikte pek sıkıntı olmuyor. Lazerli olanın üstü daha yüksek bazı koltuk altlarına giremiyor dez avantajı o . Benim kullandığım modelin üstündeki çıkıntı olmadığından koltuk altı yatak altı vs daha kolay girip çıkıyor. İhtiyaca ve eşyaya göre seçmeli. Orta emiş gücünde 160m2 yi tek şarj ile silip süpürüyor. daysın verelim, kapıları tok kapanıyor, ölçüler süper tam senin dediğin gibi, koltuk altlarına rahatça giriyor, önce koltuğu devirip sonra giriyor, ideal ebat, totosunada sayklon görünümlü çöp kabı takmışlarbreh breh teknolociye bak diyorsun 18 Kasım 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Komşuda var Xiaomi'nin robot süpürgesinden. Dyson süpürge de almış şimdi, duvara monte edememiş beni çağırdı. Dyson'ı dik bir konumda mutfak tezgahına yasladık. O sırada askı aparatını duvara monte etmeye çalışıyorum. Paaat diye bi ses geldi. Arkamı bi döndüm. Robot süpürge gitmiş Dyson'a çarpıp yere düşürmüş. Dyson ağlıyo yerde. Bu da ilk robotlar kavgası galiba 3 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 biz iki hafta önce dyson çakması xiaomi aldık şarjlı. Haznenin küçük olması dışında çok yararlı kullanışlı. Robot almadık çünkü sürekli evdeyiz bir de onun gürültüsünü çekemeyiz. Pandemi sonrası mantıklı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: biz iki hafta önce dyson çakması xiaomi aldık şarjlı. Haznenin küçük olması dışında çok yararlı kullanışlı. Robot almadık çünkü sürekli evdeyiz bir de onun gürültüsünü çekemeyiz. Pandemi sonrası mantıklı. gürültümü, yanlışın olmasın, sessize al, bu alet her türlü senin el süpürgenden sessiz, ayrıca ayarla belli saatlerde çalışsın, devir yapay zeka devri, ne o öyle ellle vuu vuuu 18 Kasım 2020 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Ahmet Caliskan yazdı: Komşuda var Xiaomi'nin robot süpürgesinden. Dyson süpürge de almış şimdi, duvara monte edememiş beni çağırdı. Dyson'ı dik bir konumda mutfak tezgahına yasladık. O sırada askı aparatını duvara monte etmeye çalışıyorum. Paaat diye bi ses geldi. Arkamı bi döndüm. Robot süpürge gitmiş Dyson'a çarpıp yere düşürmüş. Dyson ağlıyo yerde. Bu da ilk robotlar kavgası galiba affetmez lazerle tespit eder nokta atışla tepeler, adı üstünde Robat aha yenisi çıkmış, full oto yapay zekalı, koltukmu geldi önüne, kaldırıp siler yerine koyar temizlik işlerinde köklü çözüm getiriyor, idealmiş, salacağım sokaklarıda süpürsün hemde moplu, iz bırakmaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: gürültümü, yanlışın olmasın, sessize al, bu alet her türlü senin el süpürgenden sessiz, ayrıca ayarla belli saatlarede çalışsın, devir yapay zeka devri, ne o öyle ellle vuu vuuu ikisi de lazım aslında. diğerinde beklemedeyiz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Mehmet Göktürk yazdı: ikisi de lazım aslında. diğerinde beklemedeyiz. aslında haklısın, bende mini basit şarjlı el süpürgeside var, bazen ufak döküntülerde mutfakta falan lazım oluyor, her yere robotu taşıyamazsın, çağırırsın gelir telefonda git şu odayı temizle yada şu bölgeyi süpür gel deniyor ama gerek yok mini el süpürgesi ile daha pratik... dediğim gibi, 1 adet şarjlı el süpürge ve zaten mevcut olan normal süpürgede bende duruyor, bazen gerekiyor olması iyidir. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 18 Kasım 2020 Yazar Paylaş 18 Kasım 2020 Ali Cihangiroğlu yazdı: aslında haklısın, bende mini basit şarjlı el süpürgeside var, bazen ufak döküntülerde mutfakta falan lazım oluyor, her yere robotu taşıyamazsın, çağırırsın gelir telefonda git şu odayı temizle yada şu bölgeyi süpür gel deniyor ama gerek yok mini el süpürgesi ile daha pratik... dediğim gibi, 1 adet şarjlı el süpürge ve zaten mevcut olan normal süpürgede bende duruyor, bazen gerekiyor olması iyidir. Şundan satsalar alınır aslında ama hanım kıskanmasın 1 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 7 aydır Xiaomi S5 modelini kullanıyoruz, hanım 15 yıldır eve aldığımız en faydalı, en fazla parasını hakeden cihaz diyor. O zaman 3.000 TL ye aldım şimdi 5-6 sanırım. Radarlı ve haritalıyor, oda oda, bölge bölge temizlik yaptırabiliyorsunuz, yapay zeka algoritması gerçekten akıllı çalışıyor, takdir ediyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2020 Paylaş 18 Kasım 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Şundan satsalar alınır aslında ama hanım kıskanmasın Kıskanır doğru diyorsun ahanda bundan alalım, hanım kızmaz 1 2 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 21 Kasım 2020 Paylaş 21 Kasım 2020 Fatih Evcin yazdı: 1500-200 bandındayken altın dolar falan aldıysan yine avantajlısın keşkeeeee 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Kasım 2020 Paylaş 22 Kasım 2020 Merak ettim halıyı napıyor sadece halısız zeminde mi çalışıyor Yorum bağlantısı
Tahir Ak 22 Kasım 2020 Paylaş 22 Kasım 2020 Hanıma alayım dedim.2 3 binlira çok para ne yapacaksın para harcama dedi.ben de yoruluyorsun hanım paranın ne önemi var dedim.beni düşündüğün için teşekkür ederim bundan sonra süpürme işi sende 3 bin cebimize kaldı dedi..... sjshsjsjhshshscanım eşim 3 9 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Kasım 2020 Paylaş 22 Kasım 2020 Mert Yeldan yazdı: Merak ettim halıyı napıyor sadece halısız zeminde mi çalışıyor halı uzun tüylü değilse fırçalıyor ve normal süpürge gibi tozları çekiyor, halı kaşağıyla taranmuş gibi çıkıyor peluş ise halı çok kızıyor ve mail atıp atın bu halımsı şeyi diyor 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 22 Kasım 2020 Paylaş 22 Kasım 2020 Bu ürün nasıl sizce arkadaşlar. Değermi bu paraları vermeye Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 Kasım 2020 Paylaş 22 Kasım 2020 Şuan fiyatlar bu şekilde. Bu 2 model arasındayım. Mop alsam mı almasam mı karar veremedim Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Aralık 2020 Paylaş 10 Aralık 2020 (düzenlendi) Mop'lu olan modeli almaya karar verdim. Şimdi de Viomi ile Xiaomi arasında seçim yapmaya çalışıyorum. Viomi SE Vacuum Cleaner Viomi V2 Pro Xiaomi Vacuum Mop Pro seçenekler bunlar 10 Aralık 2020 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 10 Aralık 2020 Paylaş 10 Aralık 2020 Mop'lu olan modeli almaya karar verdim. Şimdi de Viomi ile Xiaomi arasında seçim yapmaya çalışıyorum. Viomi SE Vacuum Cleaner Viomi V2 Pro Xiaomi Vacuum Mop Pro seçenekler bunlarMop çok gerekli değil bence, laser ile haritalama yapsın yeterli. Xiaomi ve viomi aynı bildiğim kadarıyla. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Aralık 2020 Paylaş 10 Aralık 2020 bencede mopa takılma, bana kullanışsız geldi, zaten bu alet parkeleri parlatıyor, fırçası güzel ve arada silikon dilleri var, resmen yalıyor yeri... 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Aralık 2020 Paylaş 10 Aralık 2020 Şimdi bu işte bir terslik var. Aşağıya eklediğim 2 görselden biri mop'lu diğer mop'suz model. Mop'lu olan Mop'suz olandan daha ucuz 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts