Ali Gök 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 benim aldığım dedikoduya göre 120 binliriya satılacak. berberin çırağından duydum 7 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 999 kilo 130 beygir egeaya rakip olacak diyolla Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Aralık 2020 Paylaş 16 Aralık 2020 Ali Gök yazdı: benim aldığım dedikoduya göre 120 binliriya satılacak. berberin çırağından duydum Elektrikli ise dediğin doğrudur. Benzinli ise çırağa benden selam söyle 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan 2022 Yazar Paylaş 1 Nisan 2022 şu el freni olayına bittim eridim vesile ile reklamdaki şarkı rave 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: şu el freni olayına bittim eridim Aynen cok zekice bir fikir.. haftasonu denk geldim.. Yakından ilk kez gördüm bu kasayı.. epey bi baktım. ic aynı sayilır ama dıstan güzel is cikarmislar.. Sahibini bekledim ama gelmedi.. Motoru vs de İnceleyecektim biraz nasip olmadı.. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 Çok güzel. İşte jdm böyle olmalı, ne o 0-100 çay demlemeli kibritler. 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Nisan 2022 Paylaş 1 Nisan 2022 güzel, fiesta gibi yolda tutuyormuş hem... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan 2022 Paylaş 2 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: Aynen cok zekice bir fikir.. haftasonu denk geldim.. Yakından ilk kez gördüm bu kasayı.. epey bi baktım. ic aynı sayilır ama dıstan güzel is cikarmislar.. Sahibini bekledim ama gelmedi.. Motoru vs de İnceleyecektim biraz nasip olmadı.. Hb zaten çok güzel. Arka ve yandan 2010 mazda 3’lere aşırı benziyor. Ama sedana göre daha dar içi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Bu 3 silindir 1.6 turbo corolla ile civic 2.0 turbo drag yarışına girmiş. Corolla 304 beygir güç ve 400 Nm tork üretiyor. Civic Type R ise toplamda 319 beygir güç ve 442 Nm tork üreten daha büyük, turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motora sahip olarak geliyor. GR Corolla 1.445 kg, Civic Type R ise 1.446kg 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu 3 silindir 1.6 turbo corolla ile civic 2.0 turbo drag yarışına Sebep? 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2023 Yazar Paylaş 5 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Sebep? can sıkıntısıdır 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: can sıkıntısıdır Kaç paralık benzin, balata, lastik vb gitti kimbilir. 2 eytlinin maaşı gitmiş.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2023 Yazar Paylaş 5 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Kaç paralık benzin, balata, lastik vb gitti kimbilir. 2 eytlinin maaşı gitmiş.. mevzu taypır, fakir fakir şeetme 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Kaç paralık benzin, balata, lastik vb gitti kimbilir. 2 eytlinin maaşı gitmiş.. asfalt da aşındı. İstanbul‘da taş ocaklarına, döküm sahasına giden arnavutköy yolu var. Sağ şeridi beton yapmışlar. Çok bozuluyor heralde. Uzun yolda çekilecek çile değil. Yok mu asfalt gibi beton yol? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: mevzu taypır, fakir fakir şeetme Uşak yazmış ya Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: mevzu taypır, fakir fakir şeetme honda gitsin teypçi ile elektrikli araba çıkarsın anca 😁 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: asfalt da aşındı. İstanbul‘da taş ocaklarına, döküm sahasına giden arnavutköy yolu var. Sağ şeridi beton yapmışlar. Çok bozuluyor heralde. Uzun yolda çekilecek çile değil. Yok mu asfalt gibi beton yol? Abd mis gibi kullanıyor beton yolu. Bizim burada da asfaltla başa çıkamadıkları dağ yoluna beton yol yaptılar. Ağır tomaj trafiği çok fazla. Fakat sınıf yeterli gelmedi ki her sene cam gibi oluyor yüzey. Makina ile iz açıyorlar yeniden. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Abd mis gibi kullanıyor beton yolu. Bizim burada da asfaltla başa çıkamadıkları dağ yoluna beton yol yaptılar. Ağır tomaj trafiği çok fazla. Fakat sınıf yeterli gelmedi ki her sene cam gibi oluyor yüzey. Makina ile iz açıyorlar yeniden. çok sarsıyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Asfaltın kalitesini tutturmak da baya dert Tansu. En iyi agrega vb bulsan finişerci telef eder 2 dakikada tüm işi. Betonda da aynı biliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2023 Yazar Paylaş 5 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: honda gitsin teypçi ile elektrikli araba çıkarsın anca 😁 honda argesini müşteriye yaptırmaz geç yapar tam yapar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çok sarsıyor Finişerci yazmıştım bak yukarda. Çağlar Bayur yazdı: honda argesini müşteriye yaptırmaz geç yapar tam yapar Das auto? O nasıl yapıyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2023 Yazar Paylaş 5 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Das auto? O nasıl yapıyor? naapmış yine mi ceza yemiş? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: naapmış yine mi ceza yemiş? Sıfır araçlar bayiye sıradan vatandaş gelince ön cama SATILDI yazıyormuş otomatik şekilde kendisi. Sıradan çinko karbon vatandaş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts